Hafta içi yoğun çalışmaların dışında birde dostların ziyaretleri ile bizim ziyaretlerimiz oldu. Gazetemizdeki ziyarette AK PARTİ Merkez ilçe Başkanı Haluk Yazgı ve ekibi ziyarette bulundular ve fikir alışverişi ve sohbetle geçen bir ziyaret oldu. Bu ziyaretten sonra ben Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde ki yeni müdür yardımcısı kadrosuna resmi ataması yapılan Müdür yardımcılarını ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundum. Bu sırada Sağlık Sen ekibi hayırlı olsuna geldiler ve güzel bir sohbet burada oldu. Dolayısı ile ben bugün bunlardan bahsetmek istiyorum.

       Şehir dışında olmam nedeni ile beni Arayan Ak Parti Merkez ilçe teşkilatı Gazetemize ziyarete geleceklerini söylediler bende buyurun gelin dedim. Çarşamba günü Merkez ilçe Başkanı Haluk Yazgı, yönetim kurulundan Yılmaz İlhan, Durmuş Sönmez, Hacı Köksal ve Mikail Karanfil dostlarımız gazeteye geldiler Kendilerini gazetemiz sahibi Ali Südemen Bey’le beraber karşıladık.

       Nezaket ziyaretinde bulunan teşkilat mensupları ile sohbetler devam ederken başkana adaylık konusunu Ali Bey sordu, ama Haluk bey buna kibar bir cevap verdi ve çokta terbiyeli bir usul içinde; “ siyasette yeni olduğunu büyüklerinden siyaset öğrenmeye çalıştığını ve zamanı gelince Aksaray’a yararlı olmak için aday da olabileceğini” söyledi.

      Sayın Yazgı mütevazi bir şekilde hırs yapmadan bana göre merdivenleri yavaş yavaş çıkmıştır. İlerde bu çıtayı yükselterek Neden bir Belediye Başkan adaylığı yâda bir Milletvekilliği düşünmesin.

      Bunu düşündüğünü biliyorum ama bu yolu mütevazi bir şekilde yürüyor. Ekibi de fevkalade uyum içinde olan bir yol arkadaşı. Hepside pırıl pırıl genç ve heyecanlı arkadaşlarımız. Bu ekiple her basamağı çıkacaklarını düşünüyorum.

       Hiç aklında yokken, Belediye meclisinde yedeğe koydular itiraz ermedi, benim yerim burası mı demedi. Aslında etiket olarak bunu diyebilir yâda beni yazmayın diyebilirdi. Ama o itiraz etmedi ve yazdılar, Milletvekilliği seçiminde adaylık için istifa eden meclis üyelerinin yerine Belediye Meclis üyesi oldu. Ardından İlçe başkanı istifa edince ilçe Başkanlığı teklif edildi ve ilçe Başkanı oldu. Hiçbir yarışın ve sürtüşmenin içine girmeden merdivenleri birer birer yürüyerek Başkanlık koltuğuna oturdu.

      Tabi her şey kısmet meselesi ama yarın yolu daha yükseklere de gitmeyecek diye bir durum yok. Kendilerine başarılar diliyorum.

      Bu ziyaretten sonra ben sevgili dostum Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcısı Dursun Öztürk Beyin asaleten bu göreve atanması nedeni ile kendisine hayırlı olsun ziyaretine gitmiştim. Burada diğer Müdür yardımcılığına atanmalara asaleten gerçekleştirilen Fatih Keleş ve Murat Akgöz Beye de hayırlı olsun dileklerinde bulundum.

       Bu arada Sağlık Sen sendikasının Başkan DR. İmran Tekgöz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ziyarete geldiler. Onlarında tamamını tanıyor ve dostlarım olurlar. Kendileri ile de bu vesile ile sohbet etme imkânı buldum.

      Vekâleten yürüttükleri görevi asaleten devralan daha doğrusu asaleten atanan bu kardeşlerimiz pırıl pırıl insanlar. Ben kendilerini geçmişten de tanıyorum, bir ekip ruhu ile çok önemli olan bu kurumumuz da hizmet veriyorlar ve çok da dürüst haksızlığa pirim vermeyen bir ekipler.

     Burada sevgili dostum Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Beye de bir parantez açmalıyım. Nedenine gelince çok başarılı bir daire müdürü, gösterişten ve görüntüden uzak bir kardeşimiz bu kurumumuzu en iyi şekilde başarıya götüren bir dost.

       Tabi beni bağışlasın bir kaza sonucu ayak tarağında meydana gelen kırık nedeni ile evde istirahat ediyor. Kendisine acil şifalar diliyor en kısa zamanda görevine dönmesini temenni ediyorum. Kendisini aradım pek evde yatmayı ve boş durmayı sevmeyen bir yapısı olan Ramazan Bey’e nasıl durduğunu sordum. Evde de boş durmadığını ama kendisi için çok güzel bir istirahat olmadığını söyledi.

      Burada yeni göreve asaleten atanan sevgili müdür yardımcılarına tekrar yeni görevlerinde başarılar dilerim.


15.11.2012 00:00:00

Erdogan Kaya

Ziyaretler ve Samimiyet

Ziyaretler ve Samimiyet