Güzelliğin tüm ihtişamıyla yeryuzüne yayıldığı şu mevsim, sokaklarda gönül rahatlığı ile gezemez ve yürüyemez oldum. Yirmi birinci yüz yıl belediyeciliğinde bu kadar düzensizlik bu karkaşa bu kadar keşmekeşlik görmemişimdir. B nedir kardeşim yaza girerken bahar ağaçlarının polenleri gibi sagı sola allerjik hastalıklar saçıyoruz.

Yol çalışması kaldırım düzenlemesi yokmu bunun daha az zahmetsiz zararsız bir yolu yap boz tahtasına döndük otobus güzergahları yolunu değiştirdi çalışma var yaya nerden nasıl sekeceğini şaşırdı araçlar dar yollarda sıkıştı kaldı. Sayın halık başkanım seçimlere az kaldı şu çalışmalara hız verin denetleyin, halkı bu sıkıntılardan kurtarın ilk göreve geldiğinizde bir gecede meydandaki yolu hizmete aştınız alkışladık kimse magdur olmadan işinizi hallettiniz, şimdi üzerinizde metal yorgunluğu var herhal sıyrılın şu beden ve ruhsal yorgunluktan kapalı çarşıyı yaptınız güzel oldu ama esnafın burnundan geldi dükkanları gün boyu kapalı kalan esnafımız oldu. Neden yagmur görmez kar görmez üzeri kapalı bir alanı geceleri fazla mesai yaparak bir kaç gecede bitirebilirdiniz çalıştığınız özel taşören firmaları biraz gözden geçirin.
Kaldırımlar o kadar genişlediki sanki üzerinde gruplar halinde halay çekeceğiz bir okadarda ters orantılı yollar daraltıldı. B uarada bu adar eleştiriden sonra otomobil ve kitap fuarı harika bir tanıtım oldu ilimiz için bu şehrimiz için on numara beş yıldız oldu teşekürler.
Yollar seni gide usandım ayagıma çakıl battı gül sandım di yörü yörüde muhanet b... bende seni bir çalışkan b... sandım anlayan anladı anlamayanlar yazıyı yenide okusun kalın sağlıcakla
Hafize çolak


25.04.2018 12:39:30

Hafiza Çolak

Yollar ve Kaldırımlar

Yollar ve Kaldırımlar