1978’i 79’a bağlayan yılbaşını Hollanda’nın Zaandam,1988’i 89’a bağlayanını Fransa’nın Sedan,1990’ı 91’e bağlayanında Avusturya’nın Salzburg şehirlerindeydim.

   2000’i 2001’e bağlayanında ve 2013’ü 14’de bağlayan yılbaşında ise Almanya’nın Duisburg şehrindeydim.

   5 defa yılbaşını yaşadığım bu Hıristiyan memleketlerinde 1.’si tam,2. si ise yarım olmak üzere 2 Ramazan’ı ve 2’de Ramazan Bayramını da yaşadım.

    Oralarda iken yapılan yılbaşı kutlamalarına bizim vatandaşlarımızdan da katılanları olmasına rağmen kapı komşularımız olanlarda dahil hiçbir Hıristiyan’ın orada yaşadığım 2 Ramazan’ımızın başlangıcından bitimine kadar bizi tebrik edenine de, Bayramlarımızı kutlayan bir tane bile komşumuz olan ve  tanıştığımız Hıristiyanlardan da hiç kimseye rastlamadım.!!!

YILBAŞININ HIRISTİYAN BAYRAMI OLDUĞUNU YERİNDE FİLM VE FOTOĞRAFLARLA KAYIT ALTINA ALDIM!!!

    Geçen yılın 15 Aralık’ında yeğenim Ahmet Akpınar’ın düğünü için gittiğim Duisburg çarşısında eniştem ve teyze zadem olan Memiş Akpınar’la yılbaşı öncesi gece gezerken yapılan kutlamaların tamamında Hıristiyan figürlerinin kullanıldığını.

    Hıristiyanlar tarafından yenen Domuz’un bu eğlencelerde çevirtilerek kızartıldığını, tüm hediyelik eşyalarının Hıristiyanlık inancını temsil edenlerden oluştuğunu teker ,teker fotoğraflarla tespit ettiğim gibi Video kamerasıyla da yerinde çektiğim filmle ortaya koydum.

    Yine yaptığım tespitlerde bu kutlama için çoğu yeni,yeni büyüyen çam ağaçlarının kesilerek orman katliamının da yapıldığını.!!!

   Oralarda ısınma ezici çoğunlukta Kaloriferle yapıldığından bu güzelim çam ağaçlarının bizim bir damla suda fırtına kopartan gezicilerin Taksim parkında düzenlenen vandalist protestolarının oralarda yaşanmaması nedeniyle ertesi gün sokağa nasıl atıldıklarını da Duisburg ve Berlin’de yaptığım çekimlerle kayıt altına aldım.

   Daha önce gördüklerim ve 2014’ün  yılbaşı sı öncesi ve yılbaşında ve sonrasında yapılanları görmemden sonra hiç kimse  bana bu kutlamanın bir dini kutlama olmadığını!!!,takvim yılının değişmesi nedeniyle yapıldığına  asla ve asla ikna edemez.!!!

   Bizim dinimizi din olarak kabul etmeyenlere özentiden kaçınılması ve bu tabiat tahribatınada ortak olmaktan da topyekun uzak durmamız,en önemlisi de “Bu dünyada kime benzerseniz ahrette onlarla olacaksınız” ilahi emrine  ve bu emre göre alınacak cezaya muhatap olunmaması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


31.12.2014 12:32:36

Ali Genç

YILBAŞI’NIN HIRISTİYANLIK BAYRAMI OLDUĞU YERİNDE YAPTIĞIM ÇEKİMLERLE SABİTTİR

YILBAŞI’NIN HIRISTİYANLIK BAYRAMI OLDUĞU YERİNDE YAPTIĞIM ÇEKİMLERLE SABİTTİR