Aksaray vilayetinin bu sene Hükümetten ve Hükümete güvenoyu veren vekillerimizden yeni müjdeler beklemesi en doğal hem de anamızın ak sütü gibi helal hakkımızdır!!!

AKSARAY´A YAPILAN YATIRIM SADECE BİZE DEĞİL BÖLGE VE ÜLKEMİZEDE VERİLMİŞ OLACAK!

    Sebebine gelince! Aksaray´a yapılacak her türlü yatırım bizim kadar öncelikle çevremizdeki vilayetlere,ardından ise doğudan batıya,kuzeyden güneye kadar bulunduğumuz yol hatları üzerinde olan ülkemiz insanlarıyla birlikte tüm insanlık alemine  yarayacağı için yeni müjdeleri  fazlasıyla hak ediyoruz!

   Yani ilimize yapılacak hizmet sadece bize değil özelde tüm bölgemiz ve ülkemize,genelde ise insanlık alemine verilecek!!!

SİYASET HEZİMTE SANATIYSA AKSARAY İLİ BUNU MİSLİ MİSLİNE HAK EDİYOR!

   Hizmetlerin müjdelerini fazlasıyla hak etmemizin diğer sebebi ise Siyasetin Hizmet sanatı olması nedeniyle siyasetçilerin bu hizmet sanatının gelişmesi için kendilerine verdiğimiz tam desteğe karşı gerekeni yapmalarıdır.

   Aksaray Vilayeti 2002 Genel seçimlerinden şimdiye kadar ülkemizde gerçekleştirilen 5 genel seçimde,3 Mahalli seçimde,2 Referandumda ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkemizde millet hakimiyetinin tam olarak gerçekleştirilmesi için daima Türkiye ortalamasının en az %14 fazlasıyla destek olduk.

   Bu kadar samimi ve istikrarlı desteğimize karşılık siyaset kurumundan ise hak ettiğimizi tam olarak aldığımız söylemek mümkün değil!!!

   Bu hiç hak edilmeyen haksızlıkların ortadan kaldırılması için özelde ilimize,genelde ise çevremizle ülkemiz ve tüm insanlık alemine hizmet verecek yeni müjdelerin zaman geçirilmeden açıklanması ve verilecek müjdelerin en kısa zamanda gerçekleştirilmesinin sağlanması gerekmektedir.

ÜST YARGI VEYA MECLİS ONAYI OLAN MAHKEME KARARI OLMADIKÇA KİMSE ÖLDÜRÜLEMEZ!!!

    Sapla samanı karıştırarak bununla da kendilerine bir pay çıkartmak isteyen millet ve ülke düşmanları Yılbaşı gecesi İstanbul´da bir eğlence yerine yapılan alçakça kalkışmayı barış kökünden gelen yüce dinimiz İslam´a mal etmeye çalışmaları,dinimizin bu  tür katliamlara cevaz verdiğini ima etmeleri tamamen mesnetsiz,uyduma birer iftiradan öteye bir şey değildir.

    Dinimizin meşru ortak hukuk kurallarına göre yine meşru bir mahkeme tarafından yapılan yargılama sonucunda bu konuda verilen bir karar olmadıkça.

   Verilen kararın ise bir üst makam tarafından veya ülke otoritesi tarafından da onaylanmadıkça hiç kimsenin ölümüne karar verilemez!!!

   Tüm dış düşmanların ve onların içimizdeki açık ve kripto hainlerinin hayasızca akına rağmen birlik ve dirliğini muhafaza eden milletimiz tarafın bu algı operasyonlarıyla yapılmak istenen oyunlara gelmemeleri,birlik ve dirliğimizi kıyamete kadar sürdürmemiz dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


2.01.2017 09:52:46

Ali Genç

Yeni Müjdeler Hakkımız

Yeni Müjdeler Hakkımız