Bir delinin kuyuya bir taş attığını söylemesi ve sözüm ona binlerce akıllının ise atılıp atılmadığı belli olmayan taşın kuyuya atıldığını önce kabul etmeleri.

   Daha sonra ise sözüm ona kendini akıllı sayanlar tarafından çoğu zaman bu taşın çıkartılmasına uğraşılmasındaki gibi oluşturulmaya çalışılan aslı astarı olmayan algı adaletin tecelli etmesiyle bu defada yapılan yargı sonucunda alınan kararla birilerinin ortaya attıkları yalanla oluşturulmaya çalışılan aslı astarı olmayan olguyla yapılmak istenen algı çürütüldü.

ALLAH´DAN KORMAYAN, KULDAN UTUNMAYANLARIN ?YENİ DEVLET HASTANESİNİN YERİ SİYASİLERİN ARSALARINA DEĞER KATMAK İÇİN SEÇİLDİ(!)? YALANINA ALGICILAR MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ ATLADI!

   Orta başlıkta belirtildiği gibi yapılacak hizmetin özelde şehrimiz ile ilimize, genelde ise mücavirimizde bulunan hastalarla ilimiz civarında meydana gelen trafik kazalarında yaralananlara yapılacak müdahale ile nice canların kurtarılmasının artısı yerine algıcılar akla ziyan bir şekilde kafayı hastanenin yerine ve bu yerin aslı astarı olmayan sebebine taktılar.

   Önce akla ziyan bir şekilde şehirde böylesine büyüklükte başkaca bir arsanın olup olmadığı araştırılmadan önce seçilen bu yerinin doğru bir seçim olmadığı belirtildi!

    Ardından ise aynı algıcılar tarafından Allah(c.c.) dan korkmadan ,kullarından ise utanılmadan bu yerin seçilmesinin sebebinin Ak Partili Milletvekillerinin ve teşkilatı ile Belediye başkanının  burada bulunan arsalarının kıymetlendirilmesi için seçildiği.

   Hastanenin hizmete açılmasından sonra daha önce değersiz olan bu arsaların çok yüksek oranda yapacakları pirimle sahipleri olan Milletvekilleri ile teşkilat mensupları ve belediye başkanlarının amiyane tabirle köşeyi dönecekleri belirtildi.

   Söylenenlerin tamamının yalan olduğu Hastane yakınlarında veya rantını arttıracak mesafede Belediye başkanın bir arsasının olmadığı açılan davanın yargılamaları sürerken yapılan araştırma ve bu araştırmadan sonra bunu ortaya atan gazete haberini yazan ile gazetenin yasal sorumlularına verilen cezayla belirlendi.

YENİ MODERN ASÜ ARAŞTIRMA HASTANESİ YAKININDA VE MÜCAVİRİNDEDE HASTANE NEDENİYLE AK PARTİLİ HİÇ BİR VEKİL,BELEDİYE BAŞKANIYLA,İL VE İLÇE BAŞKANIN KIYMETLENECEK ARSASI/ARSALARI YOK!

     Elimdeki bu günkü haberimizde yayınlanacak olan mahkeme kararının yanında ilgililer nezdindeki ricalarım üzerine  2002´den bu yana Ak Parti listelerinden Aksaray´dan milletvekili olarak seçilenler, o zamandan şimdiye kadarki Ak Parti il ve merkez ilçe başkanlığı ile Belediye başkanlığı yapanlarla ilgili  akla ziyan bir şekilde  Allah(c.c.)´dan korkmadan, kulundan ise utanılmadan ortaya atılan iddiada belirtildiği gibi rant sağlayacak bir arsalarının olmadığı belirlendi.

    Tüm bu yalın ve somut gerçeklere rağmen algıcılar tarafından bir delinin atmadığı taşı kuyuya attığını belirtmesi ve buna sözüm ona yüzlerce akıllının ise önce inanarak, ardından ise olmayan taşı kuyudan çıkartmak istemesindeki gibi yeni modern ASÜ Aksaray Araştırma Hastanesi konusunda ortaya atılan yalan ve bu yalana sarılarak oluşturulan algıya bir meslektaşımızın da balıklama olarak atlaması  mahkeme tarafından alınan kararla  bertaraf edildi.

  HASTANE ARSASININ YERİNİN BELEDİYE TARAFINDAN BELİRLENDİĞİNİN BELİRTİLMESİDE KÜLLİYEN YALAN!

    Algıcılar tarafından oluşturulan  Belediye tarafından  başkanın kendi arsaları ve mensubu olduğu partinin vekilleri ile teşkilat mensuplarının arsalarının kıymetlendirilmesi için burasının hastaneye ayırıldığı konusu da kelimenin tam anlamıyla katmerli bir yalan olduğunun rant kısmı mahkeme kararıyla çürütüldü !

    Bu konuda da daha öncede bildiğim fakat mahkeme kararı ile çürütülen yeni hastane yerinin oradaki siyasilerin arsalarının kıymetlendirilmesi konusundaki iddianın çürütülmesinden sonra Sağlık Bakanlığındaki ilgililer yaptığım görüşmemde verilen bilgide belediye tarafından kendilerine Kasım ayında hizmete açılan ASÜ Aksaray Araştırma hastanesi için her hangi bir yerin iletilmediğini.

   Aksine kendileri tarafından önce Topakkaya civarında Milli Eğitime ait bir arsanın bulunduğun fakat bu arsanın küçük olması nedeniyle bundan vaz geçildiği, ardından ise Genç Osman köyü civarında bulunulan hazine arsasının önündeki 20 dekarlık sahipli arsa konusunda ki engelin aşılamaması ve hizmetinde gecikmeden yapılabilmesi için bulunulan şu anki arsa da karar kılındığı  belirtildi.

    Haberde verilen mahkeme kararının da göz önüne alınarak bu tür yalan ve yanlışların adaletten döneceği, kul adaletinden dönmeyenin ise mutlaka Hakkın  mutlak adaletine çarpacağı gerçeği ile mevkisi, makamı, rütbesi, unvanı ne olursa olsun hiç kimseye haksız temenna edilmemesi gibi haksız ithamda bulunulmaması dileğiyle.

     Cumamız Mübarek olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


1.02.2019 07:34:30

Ali Genç

Yeni Hastane Yakınında Ak Partili Hiç Bir Vekil, Belediye Başkanıyla İl Ve İlçe Başkanın Arsası Yok!

Yeni Hastane Yakınında Ak Partili Hiç Bir Vekil, Belediye Başkanıyla İl Ve İlçe Başkanın Arsası Yok!