Allah(C.C.) bizi gurur ve kibir e kapılmamamız için Şeytanın şerrinden.

      70 Şeytana bedel olan ve onun bünyemizin içindeki müttefiki Nefsimizin de şerrinden korusun.

      İslam´ın Teknik tabiriyle  insan için en önemli tehlikelerin başında geleni ?Ena? yani? Ben?  in açılımı olan  ?Bencilliktir?.!!!

   Bu açıklamanın ışığında Rabbimizin gazabını kuşatmış olan rahmetine sığınarak başta bu günkü konumuz olmak üzere ilimizin değerlerinin bilinmesi, ahde vefanın gösterilmesini sağlamak için on yıllardır sürdürülen çalışmalar bir realite olduğu gibi  bu çalışmaların genel ekserisinin sadece tarafımdan ısrarla ve aralıksız olarak istikrarlı şekilde sürdürülmesi de su götürmez şekilde başlı başına bir realitedir.!!!!

   Girişteki rezervimi korumak ve her şeyden Yüce Mabudumuza sığınarak kamuoyunun genel ekserisi tarafından bilindiği gibi Aksaray´ımızın 2 ilçelik esareti ve bu iki esaretten kurtulması.

  Bu esaretlerden kurtulmamızı sağlayanları.

  Bu esaretlerimizin başlangıç ve yıl dönümlerini.

 Yine bizi hiçte hak etmediğimiz bu zincirlerden kurtaranların ölüm yıldönümlerini.

Üniversitemizin birinci ve ikinci kuruluş yıldönümlerini.

 Tanınmamız ve sahip olduğumuz yer altı ve üstü zenginliklerimizin bilinir hale getirilmesini.

 Sahip olduğumuz değerlerimizin üstünü kapatan kap kara gölgelerin ortadan kaldırılması konusunda şimdiye kadar maalesef tek tüfek olarak  yegane çalışanım!!!...

   Savunduklarımdan özellikle 2. Vilayet oluşumuzun sağlanmasının da ilk kıvılcımını arkadaşlarımla çakan ve sonuca ulaşıncaya kadarda çaba sarf eden olmanın yanında Üniversitemizin temelini oluşturan İlk Yüksek Okulumuzun açılmasına da direk ve dolaylı olarak Mevla´mızın vesile ettiği bir edna kulum.

  Yazının girişinden itibaren belirttiğim gelişmeleri sağlayanlara karşı ahde vefanın gösterilmesini de sürekli olarak gündeme getiren olmama rağmen oluşturulan bu makamlarda oturanlar tarafından maalesef anlaşılmaz bir umursamazlıkla  gerekli vefa şimdiye kadar diğer hizmetlere karşı hakkıyla gösterilmediği gibi Üniversitemiz içinde aynı vefa tüm ısrarlarıma rağmen bir türlü gösterilmedi.

   Vefa göstermeyenler de bulundukları makamlar baki olmadı!!!

  Şimdiye kadar gösterilmeyen ahde vefanın diğer yetkililerle birlikte Rektör Yusuf Şahin tarafından gösterilmesi,geçmişin tecrübesiyle aksinden ise kaçınılması ve bu vefa ile bir çok yanlışında düzeltilerek kamunun imkanlarının da yerli yerine harcanmasının sağlanması dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 

 

 


30.12.2015 08:20:03

Ali Genç

Vefa göstermeyenler hayrını gördü mü?

Vefa göstermeyenler hayrını gördü mü?