Mağlumunuz Afrin operasyonunda 1,5 aya yaklaştık. Derdimiz nedir bölgede Amerikanın Orta doğuda hakimiyet kurması için yine Orta doğu insanını kandırarak terör üst yapıp bölgede ne olursa olsun bir devlet kurma çabasından başka değildir. Afrine kıyıdan kenardan ha bire örgüt elamanı sokmaya çalışması bizim yaptığımız operasyonun başarısız olmasını hedeflemektedir. ABD´nin derdi nedir de bu kadar çaba sarf ediyor?

     Anlatmaya çalışayım, buradaki terör örgütlenin içinde eğitim verenlerin dışında kaç Ameriken ve yandaşı kişi bu örgütle beraber savaşıyor? Çok az ve nadir, oda paralı asker ve DEAŞ´a kanıp katılanlar.

     Bunların amacı Orta doğu Müslümanlarını yok etmek. En önemli amaç da Türkiyeyi karıştırıp bölmek. Dertleri birinci planda Müslüman varlığından rahatsız olmak. Bir diğer amaçları da Orta doğudaki petrole hakim olmak.

     Ama gelin görün ki, orta doğuda Müslüman zannettiğimiz ülkeler ve bizim içimizdeki hainler Avrupa´ya uşak olmayı bırakmalılar. Bu uşaklık bırakılmadığı sürece Orta doğuda huzur ve sükünün olması mümkün değildir.

      Şu PKK, PYD ve Deaş da çarpışan insanlar hangi ülkenin insanları? Ya Kürt, ya Türk veya Arap. Peki bunların derdi nedir? Hiçbir dertleri yok, dertleri kandırılmak ve para ile zorunlu asker yapmak.

      Bunların geçmişini araştırsanız mutlaka bir Müslüman çocuğudur. Kandırılarak, beyinleri yıkanıp terörist yapılmışlardır. Terörist yapılırken de iyi bir din düşmanı olarak yetiştirmişlerdir. Baksanız annesi yada bir yakını iyi bir Müslümandır.

       Bu Müslümanlar ne zaman uyanarak birlik ve beraber olacaklardır? Bakın Sudiarabistana, BAE emirliklerine hepsi Amerikanın uşağı olmuşlar. Bunun yanında yine bazı Arap ülkeleri aynı şekilde Amerikanın askeri durumundadır.

       Peki bunlar böylede ülkemizde uşak olanlar yok mudur? Sayın sayabildiğiniz kadar. Siyasetçisinden Fetö denen örgüte kadar ülkemize ihanet edenlerin sayısı az mı? Adam devletin parası ile okumuş, okullarında ders almış. Doktor olmuş, mühendis olmuş, Avukat olmuş vesaire. Devletin bütçesinden maaş alıyor ama ülkesine ihanet ediyor.

       Valla kim ne derse desin bu ülkede şeri düşünce olmadığı sürece bunların sayısı bitmez. İşte o zaman bunlar kuyruğunu bacağının altına alırlar. Şu güzelim vatanımızı jonilere şikayet edecek kadar gaddarlaşmış insanlara ne denmeli?

       Osmanlıdan başlayıp, Orta doğu ülkelerinin bir çok liderinin altına bir Yahudi hanım vermişler. Kaleyi uçkur ve içerden yıkmaya çalışmışlar. Araştırın orta doğu liderlerinin eşlerinin çoğu Yahudi kökenlidir.

      Osmanlı döneminde ülkemizi karıştırıp yıkmak için ülkemizde ajanlık yapan Şeyhul İslamlık yapmış insanları ne zaman unuttuk? Hemde çok önemli Padişahların mahiyetine din adamı olarak girmişlerdir.

       Mukaddes topraklara gidenler görmüştür. Hiçbir ülkenin insanı diğer ülkeden gelen Müslümanla ne ters ne de zıttır. Orada bir kardeş gibi geçinmekteler ve kucaklaş maktadırlar. Ama Yahudi idareciler bu Müslümanları bir biri ile kaynaştırma maktadır.

       Gelin şu Yahudilere uşaklık yapanlar uşaklıktan vazgeçsinler. Mesele ne siyaset ne de Tayyip Erdoğandır. Hepimizin derdi ülkemizin birlik ve beraberliği olmalıdır. Bir ve diri olduğumuz sürece Yahudi´nin oyunu bozulacaktır. Bu oyunu da uşaklıktan vazgeçerek bozmalıyız. Doğusuyla, Batısıyla Kuran ve Sünnete sımsıkı sarılmalıyız. Birbirimizi çok sevmeliyiz, birbirimize kenetlenmeliyiz. Bunu yaparsak Avrupa´nın oyunu bozulacaktır.

 


25.02.2018 11:28:40

Erdogan Kaya

Uşak olmaktan ne zaman vazgeçeceğiz?

Uşak olmaktan ne zaman vazgeçeceğiz?