Gerçekten yapılan akla mantığa sığmaz.

   Türkiye Cumhuriyeti yargısı 12 Eylül darbecileriyle birlikte milletimizin onlarca yıllık geleceğini çalan 28 Şubatçılar yargılanıp hak ettikleri cezaya çarptırılırlarken Aksaray ise tam aksine onca mağduriyete sebep olanlar ise beslenip sürekli semizleşmeleri sağlandı.

 28 ŞUBAT´IN MAĞDURLARI SAYESİNDE MEVKİ VE MAKAMLARA GELENLER VELİNİMETLERİNE YAPILANA RAĞMEN DARBEYİ DESTEKLEYENLERİ BESLEDİLER!

     Sırf inançlarının gereğini yapanların desteklenmesi gerekirken Mal bulmuş mağribi misali 28 Şubatçılara çanak tutan ve bununla Aksaray´da sayısız mağduriyetlere sebep olan, Aksaray´ın ve Aksaraylıların aşağılanmasına sebep olan ise şimdiye kadar yargılanıp hak ettiği cezayı almadığı gibi birde sürekli beslenip semizleştirildi.

     Sürekli olarak onu besleyip semizleştirenler ile koruyanlar ise 28 Şubatçılar ve onu destekleyenlerle sevenler değil.

     Bu yapanlar 28 Şubat Post modern darbesi ile yok edilmek istenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın vesilesiyle yüksek makamlara atanan veya onun sayesinde bulundukları makamlara yıllar yılı seçilen siyasiler, teşkilatlar ile mahalli idareciler oldu.

    Bahsettiğim konu ve kişi Türkiye Cumhuriyetinin Refah Partisi ve DYP´den oluşan bir koalisyon olmasına rağmen özelde kamu çalışanları ile tüm emeklilerin, genelde ise sağlanan ödemeler dengesiyle ekonominin üstündeki baskıların kaldırılmasıyla vatandaşların refah seviyesini yükselten54. Hükümetin hazmedilememesiydi.

     Samimi çabayla gerçekleşen başarısı çoğunluğun faydasına olurken, milletin sırtından geçinen bir avuç asalağın  arabasına ise akılcı Havuz Sistemiyle taş koyulması nedeniyle RP´nin şahsında dinimizin saldırıya uğraması ve bunun karşısında milletten yana olması gerekenin dünyalık için bu din ve millete karşı olanları desteklemesidir.

 AKSARAY´DA ANAYASAYI ÇİĞNEYEN VE İNANLARIN AŞAĞILANMASINA SEBEP OLANIN İSE ŞİMDİYE KADAR KILINA DAHİ DOKUNAN OLMADI!!

     Buraya kadar tüm Türkiye´nin ve Türkiye ye ümidini bağlayanlarında genel olarak etkilendiği hatta Türkmenistan´daki Anadolu´muzun Müslümanlaşması ve Türkleşmesini sağlayan Ahmet Yesevi Hazretlerinin ismini taşıyan Üniversitede bile okuyan muhafazakarlara buraların dar eden.

    Sırf inandıkları için enselerinde bozanın pişirildiği dönemde yürürlükteki  Anayasanın din ve vicdan hürriyetini düzenleyen maddenin bile çiğnenmesi bile umursanmadı.

    Bu yuvalarına Havuz sistemiyle çomak sokulan Faiz lobisinin rantçlılarının yönettiği anti insani, anti hukuki çağ dışı Türkiye´deki mürted uygulamadan bunların maşası olan  Aksaray´daki destekçilerinin hayasızca çalışmasıyla yürürlükteki Anayasanın Din ve İnanç hürriyetini düzenleyen maddesi bile paspas yapılarak 20 yıldan fazla zaman içinde Allah(C.C.) ın isimlerinin anıldığı zikrin ilimizde yapılması yasaklandı.

     Kimin bu anti insani, anti ahlaki yasağı gerçekleştirmesine vesile olmasına gelmeden önce gelin önce halen yürürlükte olan 1982 Anayasasının bu konudaki amir olan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşları da bağlayan maddesine bakalım; 

     ? Madde 24- (1) Herkes din ve inanç hürriyetine sahiptir.

     Bu hak, tek başına veya topluca, alenen veya özel olarak ibadet, öğretim, uygulama ve ayin!!! yapmak suretiyle dinini veya inancını açıklama ve bunları değiştirebilme hürriyetini de içerir.!!!
       (2) Kimse ibadete, dinî ayin!!! ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve düşüncelerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç, düşünce ve kanaatlerinden ve bunları değiştirmekten dolayı kınanamaz, suçlanamaz ve farklı bir muameleye tâbi tutulamaz.!!!?
    Bu kesin açık ve net anayasa emrine rağmen bir din ve dolayısıyla insanlık düşmanının o zamanki Show Tv´ye gönderdiği ve burada o zamanki bu TV kanalının haber sunucusu Reha Muhtar tarafından da Anayasanın bu maddesi çiğnenerek ve sadece Rabbimizin isimlerini belirten zikir ve bu zikri çekenler ?Bu devirde  bu görüntüler? mealindeki sözleriyle aşağılanarak ve zikir çekenler irtica(!) ile yaftalayarak verilen haber nedeniyle özelde bu görüntünün çekildiği Geylani Vakfın da, genelde ise  Aksaray sathında onlarca yıl zikir çekilemedi!!!

   Aradan geçen 20 yıl boyunca bu anayasanın Din ve İnanç hürriyeti maddesini çiğnemenin yanında birde inançlarını yerine getirildikleri için aşağılanan, mürt etlikle suçlayanlarında bu suçlarının karşılığı olan maddi ve manevi cezaya maalesef şimdiye kadar çarptırılmadıkları gibi haklarında her hangi bir soruşturmanın da açılmaması bir hukuk ayıbıdır.

    Bu ayıbın  ?Geciken Adaletin Adalet olmadığı? gerçeğiyle en kısa zamanda kaldırılması ve bu anayasayla yasaları çiğneyen v e çiğneyenlere hak ettikleri cezanın kamu hukuku tarafından ibreti alem için en kısa zamanda verilmesinin sağlanması için ilgili kurumlar tarafından gerekenin yapılması dileğiyle.

    Anamız, bacımız, hayat arkadaşlarımız, dünyayı eşleriyle birlikte yaşanabilir hale getiren, istikbalimiz evlatlarımızı dünyaya getirmenin yanında onları en şefkatli şekilde terbiye ederek büyüten, aynı zamanda da en ağır işçi olan tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya  Kadınlar Günü´nü tebrik ederim.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


8.03.2017 09:07:41

Ali Genç

Türkiye Yargıladı Aksaray Besleyip Semizleştirdi!

Türkiye Yargıladı Aksaray Besleyip Semizleştirdi!