Malumunuz son günlerde ABD´nin Suriye´den çekilme duyurusu sonrası Türkiye´nin Suriye´nin Güney Cephesinde bulunan ve ülkemizi tehdit eden terör örgütünü temizleme girişiminde kararlı olması sonucu Turmp Twıtır hesabından, ? Türkiyeyi mahvederiz? paylaşımında bulunması ikinci bir ekonomik ambargo silahını göstermesi oldu. Efendim kuzey bölgede güvenlik bölgesi oluşturacaklarmış. Neden bölgede yaşayan Kürtleri korumak amacı ile. Bakın Yahudi´nin derdine, nasılda şaşırtmaca oynuyorlar.

Yeniden ithal mallara yüksek miktarda vergi getirerek ülkemizi ekonomik olarak sıkıştırmak. Aslında burada Kürtleri korumak falan düşüncesi yok. Zaten Cumhurbaşkanımızın açıkladığı üzere Türkiye bölgede terör örgütlerini yok etmek.

Biraz daha ileri gidersek beyler konu Suriye´den sonra Türkiyeyi bölmek amacıdır. Bu ne zamandan bu yana devam ediyor 40 yıldır bu düşmanlık devam ediyor. Türkiyeyi güçsüz kılarak yok etme planı yeni değil yılların birikimidir.

Haçlı zihniyetinin Osmanlıdan sonra Türkiye Cumhuriyeti kurulalı bu savaşı veriyorlar. Orta doğuda güçlü bir lider ülke olan Türkiye istenmiyor. Son dönemlerde bazı arap ülkelerinin ülkemize yakınlaşması ve Tayyip Erdoğan´ı bölge lideri olarak görmelerinden rahatsızlık duyuyorlar.

Ama Allah´tan ülkemizin başında Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Ülkemizin başında Erdoğan gibi bir lider olmasa idi inanın çoktan ülkemiz karıştırılarak bölünmüştü. O zaman ne yapılmalı Erdoğan ülkemizin başından gitmeli.

Nasıl yapılmalı bu ekonomik baskı ve ekonomik sıkıntı yaratılarak. Gezi olayları ile başlayan iç terör, 27 Aralık ve 15 Temmuzla devam ettirildi. Bundan muvaffak olamayınca bu sefer ekonomik baskı ile Türkiyeyi sıkıştırıp Tayyip Erdoğan´ı güçsüz kılmaktır.

Ülkemiz çok büyük bir ekonomik Yahudi baskısı altında iken, bazı art niyetli ve siyasi hesap peşinde koşanlar Tayyip gitsin derdinde, gitsin de bir gör ülkenin halini. O zaman biz nereye gidip sığınacağız?

Bakın ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD Başkanı Donald Trump´ın Suriye´deki teröristlere operasyon gerçekleştirmesi an meselesi olan Türkiye´yi ekonomik olarak tehdit etmesiyle ilgili attığı tweetlerin, Suriye´den çekilme kararıyla bir ilgili olmadığını açıkladı. ABD Başkanı Trump´ın ?Türkiye´yi ekonomik olarak mahvederiz? açıklamasının ne anlama geldiği sorulan Pompeo, ?Bunu kesinlikle kendisine sormalısınız, fakat yaptırımları kastettiğini düşünüyorum.? dedi.

Yani sarı Yahudi ikinci bir ekonomik uygulamayı yapacağı mesajı veriyor. Böyle bir tehdit altında iken birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Siyasi kutuplaşma ve çekişme içerisine girmeyelim. Biz birlik beraberlik içinde olursak düşman bizi yıkamaz.

Yine bakın Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Rektörvekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, ABD ve İsrail´in bölgede Türkiye, İran ve Rusya´nın gücünü azaltmak için Arap ülkelerinden müteşekkil bir "Güney Cephesi" oluşturmaya çalıştığını belirterek, ´Tehdit İran olarak ilan edilmekle birlikte bu cephenin hedefinde asıl Türkiye vardır. ABD, İsrail, Mısır ve bazı Körfez ülkeleri Türkiye´ye hasımlık hususunda bir araya geldi. Ancak bu cephe Arap halkları nezdinde asla tasvip görmeyecektir." dedi.

Son olarak birlik beraberliğimizin tesisi için küçük kıssa anlatayım. Baba ile oğul kamp yapmak için çadırlarını alıp ormana gidip çadırlarını kurarak yatmışlar. Gece baba uyanır, bakar üzerilerindeki çadır çalınmış. Oğluna sesleniyor, ? oğlum yukarıda ne görüyorsun? oğul, ? yıldız, galaksi ve bulut demiş. Tekrar soruyor aynı cevabı alınca, baba, ? oğlum ben ne soruyorum sen ne diyorsun, üzerimizdeki çadır nerede?? diyor.

Beyler Allah korusun, üzerimizdeki çadır giderse, biz yıldız galakside ve bulutta göremeyiz. Ama birlik ve beraberliğimizi bozmada önce iç düşmana fırsat vermeyelim.


15.01.2019 13:52:48

Erdogan Kaya

Türk düşmanı sarı Yahudi

Türk düşmanı sarı Yahudi