Aksaray Valisi Sayın Şeref Ataklı,Aksaray Belediye Başkanı Sayın Haluk Şahin Yazgı ve Aksaray STK.larına başta Aksaray Ziraat Odası Başkanı Sayın Emin Koçak,Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ahmet Koçaş,Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hamit Özkök ve Damızlık Koyun Keçi Birligi Başkanı Sayın Mahmut Aktürk ve diğer görünmez kahramanlara ne kadar teşekkür etsek azdır.

Aksaray gibi orta büyüklükte bir Anadolu şehrinde 2 .Aksaray Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarı düzenlemek öyle kolay olmasa gerek.

Fuarda har şey düşünülmüştü.İstanbul´da yapılanlardan hiçbir farkı yoktu.Emeği geçenlerden,özellikle de ,Ahmet Koçaş ve ekibini kutlamak lazım,Geçen yıla göre Fuara katılan firma sayısı %25 artmış.Bu yılki fuarda 80 Firma temsil edilmekteymiş. Bu iyi bir gelişmedir.İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da iyi olacaktır.Yeter ki pes etmeyelim.Geleneksel hale getirelim.

Aksaray son yıllardaki atılımları ile Türkiye´nin parlayan yıldızıdır.

Aksaray´daki gelişmeler gözle görülür hale gelmiştir.Organize sanayide 8000 kişi her gün işbaşı yapmaktadır.Yakında faaliyete geçecek BRİSSA Lastik Fabrikası ile bu sayı dahada artacaktır. .

Fuar Aksaray Ticaretine, Turizmine ve tanıtılmasına katkılarda bulunmuştur.


ahmet ak
14.07.2016 15:39:24
Ahmet koçaş ,Aksaray için gayretli ve çalışkan bir insan.Peki siz Ortaköy için ne yaptınız.Kendi reklamınız dışında.Muhtar adayı olsanız kazanırmısınız.

29.05.2016 14:40:23

Cemalettin Öztürk

Teşekkürler Ahmet Koçaş Başkan

Teşekkürler Ahmet Koçaş Başkan