İstanbul Fes hanede yapılan 2. Aksaray Tanıtım Günlerinin planlanmasından uygulamasına.

  Tanıtım günlerinin ilk gününden 3. günü akşamına kadar takip eden olarak bu etkinliğin gerçekleştirilmesinin perde önü ve arkasını  gören olarak yükün kimler tarafından da çekildiğine de bizzat yerinde şahit oldum.

    Etkinliğin yapılmasının ardından yazdığım yazılarımda bu tanıtımın yapılmasında samimi olarak çaba sarf edenleri de,  aklı selimle düşünen hiç kimsenin  tasvip etmeyeceği tanıtımın başarısı için samimi çabayı sarf eden kişi ve kurumları bir damla suda boğmak isteyenleri de.

    Bu karalamalara verilen cevapları da,bu konudaki şahsi görüşümü de,yine tanıtımda samimi çaba sarf eden Resmi ve özel kurumlarla amir ve çalışanlarını da fırsat buldukça kale aldığım yazılarımla kamuoyuyla paylaştım .

    Tanıtımın başarısı için daha önceki yazılarımda isimlerini belirttiğim kurumlar ve bu kurumların yetkililerinin başarıları kantara çekildiğinde en çok çabanın ve dolayısıyla da başarıda en çok payı olanın bu tanıtım günlerinin planlanmasından gerçekleştirilmesine kadarki samimi çabaları.

   Tanıtımın yapıldığı yerin kiralanması, billboardlardaki tanıtım afişlerinin asılması ve stantların kurulmasına.

   Açılış töreninden başlanarak 3 gün boyunca etkinliğin yapıldığı yere gelenlerin karşılanması, bilgilendirilmesinde aralıksız olarak orada bulunan İstanbul’daki Aksaray İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı 22. Dönem Aksaray Ak Parti Milletvekili iş adamı Eczacı Ahmet Yaşar tarafından aralıksız olarak bazen Aksaray’ın atanmış ve seçilmişleri ile birlikte.bazen de  tek başına sağlandı.

   Ahmet Bey 1.gün  açılışa katılan Tarım Bakanı Mehdi Eker, Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun,Ruhi Açıkgöz ve İlknur İnceöz,Vali  Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yla ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’la birlikteki törenin yapılması ve misafirlerin karşılanarak ağırlanmalarının organizesinde.

    Diğer günler ise dernek yönetim kurulu üyelerinin bazılarıyla birlikte  Vali Ataklı ile ve  tek başına   aralıksız olarak etkinliğin yapıldığı yere günün erken saatlerinde gelip akşama kadar  ayrılmayan olarak tanıtımın yükünü dernek  adına en çok çekeni oldu.

   Bu samimi çabalarıyla tanıtımın yükünü en çok çeken olarak tanıtımda da en çok emeği geçen kişide  doğal olarak  Ahmet Yaşar’dır

   Bu seneki tanıtımın artı ve eksilerinin yapılacak bir toplantıda masaya yatırılarak buradan çıkartılacak derslere göre yeni tanıtımın planlanması dileğiyle.

              AKSARAY EMNİYETİNİ KUTLARIM!!!

 İşinden çıkarak evine giden bir bayanın takip edilerek götürüldüğü tenha bir yerde kendisine tecavüzde bulunduktan sonra genç kadını öldürmek isteyen katil ve ırz düşmanlarını yaptıkları tahkikatla kısa bir zamanda meydana çıkartılarak yakalanmalarıyla ”Suç işleyenlerin yaptıklarının yanlarına kar kalmayacağı ”nın bir kez daha ispatlanmasıyla gönlümüze su serpildi.

   Bu başarıyı kısa bir zamanda sağlayarak suçluları adalete teslim eden Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve bu birime yardımcı olan emniyetimizin diğer birim amir ve personeline,bu canileri tutuklayan hukukçulara şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ederim.

   Siz görevinizin başında bulundukça bizlerde huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz.

  İyi ki Varsınız.!

 Atanız ve Ecdadınıza Rahmet olsun.

  Cuma’nız Mübarek Olsun.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


21.11.2014 00:00:00

Ali Genç

Tanitim`in başarisinda en büyük pay Ahmet Yaşar`la arkadaşlarinin

Tanitim?in başarisinda en büyük pay Ahmet Yaşar?la arkadaşlarinin