Bizi yoktan yaratan ve istediği zamanda istediği şekilde yok etme kudretini de elinde bulunduran Ezel ve Ebet Yaratıcımıza biz günahkar kullarına şimdiye kadar bahşettiklerinin yanında  bu senin kış mevsiminde geçmiş kış aylarına göre toprağı suya doyuran bolca yağış verdiği.

   Baharın başlangıcıyla birliktede mahsullerimizin ve insanlarımızla hayvanlarımızın da ihtiyacı olan yağışları devam ettirdiği,son birkaç günde de  Kırk ikindi  yağışları misali her damlası kıymet biçilemeyecek hazineler değerinde olan yağışları bizlerden esirgemediği için sonsuz şükürler olsun.

   Dualarımızı ve şükürlerimizi dergahı izzetinde kabul buyursun.

  Milletimizi açlıkla ve altından kalkamayacağı hiçbir şeyle terbiye ettirmesin.

  AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINA MAŞALLAH

 Ak Parti gençlik kolları tarafından eskiden beri dindar ve muhafazakarların aleyhinde yayın yapan,şimdilerde de aynı tutumlarını inatla devam ettiren gazetelerin kupürlerinden oluşan ülkemizin  Doksanlı yıllardaki her yönüyle dünyanın 3 sınıf ülkesi  olduğu  zamanki durumunu ortaya koyan yayın gerçektende o dönemi en çıplak haliyle gözler önüne seriyor.!!!

   Gençlerin uzun zaman ve fedakarlıkla ortaya koydukları ve gözleri olup ta o zamanki çekilen maddi ve manevi tahammül edilemeyen ızdırapları görmeyen!!!,kulakları olup ta işitmeyenlerin kara metlerine vurulan bir şamar niteliğinde bir eser oluşturmuşlar.

   Emeği geçen herkese  ayrı,ayrı Maşallah.

 BAŞKAN HALUK ŞAHİN YAZGI VE MHP İL BAŞKANI AVUKAT AYHAN EREL İLE

 BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİNİNİN HEPİSİNEDE AYRI,AYRI MAŞALLAH

    Müjdeyi Cuma günü MHP il binasında yapılan basın toplantısında aldık.

   MHP’ tarafından seçim gezisi için bindiği Helikopterin düşmesiyle yanındakilerle birlikte şehit olan BBP Genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin Nevşehir Caddesine verilmesi dileğinde bulunulmuş.

  Ahde vefa yerine siyaset taassubuyla düşünüldüğünde seçim çalışmalarının en hararetli geçtiği dönemde olmayacak şey Haluk Şahin Başkan ve Ak Partili Belediye Meclisi Üyelerinin  sağ duyularıyla teklife verdikleri destekle Belediye Meclisinden ittifakla geçmesi sağlanmış.

    MHP’nin Basın toplantısında BBP il başkanı Ahmet Kahraman’da verdikleri teklif için MHY’e  teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

  Bu güzel kararın alınmasını sağlayan Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ile teklifi getiren MHP il başkanı Avukat Ayhan Erel ve  bu teklife  tüm taassupları aşarak ahde vefanın gereği destek veren Ak Parti’li ve MHP’li  Belediye Meclisi üyelerine de ayrı,ayrı Maşallah.

 VETERİNER HEKİMLERİ ODASI VE MEHMET TIPIRDAMAZA’DA MAŞALLAH

  Otel Ahsaray’da Veteriner Hekimleri bir araya getirmek için  kendilerini misafir eden Mehmet Tıpırdamaz’a,bu toplantıda üyelerini bir araya getirmek için yaptığı Organizasyon  ve bunu gerçekleştirmesi kadar önemlisi de haksız şekilde ithama uğramasına rağmen 10 yıl Aksaray Belediye Başkanlığını yapan Nevzat Palta’ya gösterdiği Ahde vefanın gereğini yapmasından dolayı  Mehmet Bey ve Önder Beye de Maşallah.

  KONUK METAL’EDE MAŞALLAH

  Bir küçük demirci atölyesinden ilimizin müteahhitlerinin genelinin beğenip yaptırdıkları modern binalarda kullandıkları Alüminyum Balkon Korkuluk ve Küpeşteleri,  Fransız balkon, Merdiven Korkuluk ve Küpeşteleri,Bahçe Duvar Üstü Korkulukları,Otomatik Garaj Kapıları,Bahçe Kapıları,Bina Giriş Kapıları ve Dublex Merdiven Korkuluk ve Küpeşteleri gerçekleştiren Konuk Metal’ın hızla büyümesi.

  Ürettiklerini sürekli geliştirerek müşteri beğenisini kazanması ve bunu da  Grand Altuntaş Otelde düzenlenen tanıtılma  müteahhitlerle birlikte kamuoyuyla paylaştığı başarısına da.

    Gelen yeni talepleri karşılamak ve  çeşit yelpazesi ile  üretim miktarını arttırmak için işçi sayısını ikiye katlayacak olan OSB’deki yeni yerini açması içinde Maşallah

 

   Şükrümüzün Yaratanımıza artarak devam etmesi, Yaratanımızın da bizi çekemeyeceğimiz şeylerle imtihan etmemesi, özelde Aksaray’ımız,genelde ise ülkemiz için  ahde vefadan hiçbir zaman taviz verilmeden hak etimiz tüm hizmetlerin artarak devam etmesi dileğiyle.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


25.05.2015 10:02:33

Ali Genç

Şükür ve Maşallah

Şükür ve Maşallah