Davetle ilgili maili aldığımda toplantıda verilecek müjdelerin beni mutlu edeceği içime doğdu.

       Bunun sebebi ise Sağlık hizmetleri konusunda 2015´de yapılanlarla,buna bağlı olarak bu sene gerçekleşmeleri yüksek ihtimal dahilinde olacak hizmetlerdi.

       Gerçektende ilk bilgilendirme slaytlarının gösterilmesiyle umduğuma nail oldum.

       Umduğum Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini almada ulaşacakları standardın yükseltilmesi müjdelerini bahşettiği için Ezel ve Ebet Olan Mabudumuza ne kadar şükretsem azdır.

      Çok uzak değil daha birkaç hafta önce bu konuda olacağını belirttiklerimin bir kısmının gerçekleştiğini burada yapılan somut açıklamalarla 1. ağızdan öğrendim.

     Beklentilerimin bir kısmının ise yakın gelecekte gerçekleştirileceğini.

    Bunlarla Sağlıktaki standartlarımızı maksimumum seviyeye çıkartacak ve yüksek ihtimal ile bölgemizin bu konudaki cazibe merkezi olmamızı sağlayacak olanların ise orta vadede gerçekleştirileceği açıklandı.

   Yapılanlar Planlananların gerçekleştirilmesinin teminatıdır.

   Bu gördüklerimden ve bu konuda en uzak vadede gösterilenlerin bile eskiden alışık olunan uygulamaların aksine çok çabuk gerçekleştirileceği kanaatine vardım.

   Rabbimize bir kez daha sonsuz şükretme mutluluğu vermeme sebep olanlar yazının girişinden beri anlattıklarımdan tüm insanları ilgilendiren Sağlık konusunda yapılanlarla,yapılacağı müjdeleri verilen hizmetlerdi.

     11 YILLIK HAYALİM YAKINDA  GERÇEKLEŞECEK!!!

   Herkes kendine göre verilen bilgilerin bazılarına sevinebilir.

   Ben hemşerilerimizin sağlık konusundaki alacakları hizmetlerin kalitesini yükseltecek ve aşağıda bir kısmını paylaşacaklarım kadar bu hizmetlerin maliyetinin düşürülmemesinin yanında çevreye yapacağı olumlu katkıyı gerçekleştirecek olan yatırım için çok sevindim.

    Sevindiğim orada bizzat bu duygularımı ve teşekkürümü  planlayanlara iletmeme vesile olan slayt gösterisinde Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr.Dr.Himmet Durgut tarafından bilgisi verilen benim için ise 2005´den itibaren her vesile ile belirtilen büyük müjde olan kurumun elektrik faturasını sıfırlayacak olan Güneş´ten bu enerjiyi sağlayacak tesisti.

    Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr Ahmet Korkmaz ve Mali Hizmetler Başkanı Ümit Korkmaz´la birlikte bizi misafir eden Himmet Durgut hoca başta 2015 yılına damgasını vuran yıllardır hayalimiz olan Anjiyo servisi ve bu serviste gerçekleştirilen Anjiyolarla buradan çıkan sonuca göre kapalı damarlara takılan stent hizmeti ile birlikte geçen sene sağlık kompleksi ve  diğer hastanelerde gerçekleştirilenleri açıkladı.

2016´YA REHABİLİTASYON,KANSER DESTEK VE KALP AMELİYATI HİZMETİ DAMGA VURUCAK

    Yapılan açıklamada; 2015´de gerçekleştirilenlerin yanında bu sene için planlananlar hakkında ise verilen bilgide ?Gülağaç ilçesine Rehabilitasyon Merkezi, Kanser Destek Merkezi ile 11 yıllık hayalim olan elektrik enerji giderini bitmez tükenmez Güneş´ten karşılayacak proje.

    Anjiyo servisinde yapılan çalışmalardan çıkacak sonuca göre kalp ameliyatlarını gerçekleştirecek servisin tam teşekkülü olarak hizmete açılması.

    Yoğun bakım üniteleri ve yatak kapasitelerinin arttırılması,Evde Bakım ve Yatalak Hastalara verilen hizmetlerle ile diğer hizmetler anlatıldı.

    Soru Cevap bölümünde özellikle dikkat çekilen temizlik ve bazı görevlilerin vatandaşa karşı olan menfi davranışlarının tamamen giderilmese de! milimize edilmesi konusunda ortaya konan iradeyi de gördüm.

     GERÇEKLEŞTİRİLENLER 2016 İÇİN SÖZÜ VERİLENLERİN İSE TEMİNATIDIR!!!

    Daha öncede belirttiğim gibi gerçekleştirilenlerin bu sene ve ileriki yıllar için planlananlarında gerçekleştirileceğinin teminatı olacağı görüşündeyim.

  BAŞARI MİLLETVEKİLLERİ,İL YÖNETİMİ VE HASTANELER BİRLİĞİ´NİNDİR

    Elde edilen başarıların planlanmasından gerçekleştirilmesine kadar başta Milletvekilleri ve il yönetimi ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olmak üzere emeği geçen herkese  hemşerilerimiz adına ayrı,ayrı teşekkür ediyorum.

   Sözü verilen hizmetlerinde takipçisi olacağımızın da bilinmesi dileğiyle.

   Cuma´nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


5.02.2016 08:14:53

Ali Genç

Şükür ve 11 Yıllık Hayale Teşekkür

Şükür ve 11 Yıllık Hayale Teşekkür