Suç listesi(!) o kadar kabarık ki nereden başlanacağına karar vermek bile bayağı insanın zamanını alıyor.

   Sonuçta liste yayınlanacağına göre bir yerlerden başlamak gerekiyor.

  Fakat suçların(!) tamamının başlıklarını belirtebilmek için bile orta cesamette bir kitap yazmalı.

  Bu nedenle ancak bu makaleye ayrılan yeri dolduracak kadar suçları(!)yazılabileceğim için okuyucularımdan peşinen özür diliyorum.

             İŞTE O AF EDİLEMEZ SUÇLAR(!)

   1-Türkiye´de kişi başına düşen milli Yamalı bohça Ana-Sol M hükümeti döneminde anayasa kitapçığı fırlatılmasıyla meydana gelen 21 Şubat Ekonomik krizi öncesi 4750 ABD doları iken bu ülkemizin en son ve en büyük kriziyle yarıdan da daha aşağıya düşerek 2250 ABD dolarına geriledi.

      Dünya ekonomik krizine,içeri ve dışarıdaki kalkışmalara,367 sonradan çıkmaya,gezi ve 17 -25 Aralık kalkışmalarına,dolardaki kur artışına  rağmen2002´de iktidara gelenler bu geliri 10500 Dolara çıkarttılar.

   2-Türkiye´nin gayri safi milli hasılasını 220 Milyar Dolardan  815 Milyar doların üstüne,merkez bankasının döviz rezervini ve ihracatını ise 5 mislinden fazla arttırdılar.

  3-Türk Vatandaşlarına vize uygulanması nedeniyle neredeyse vizesiz burnumuzu dışarı çıkartamazken şu anda 69 ülkeye vizesiz gidilebilmesini sağladılar.

     AB ile yapılan protokolle 2016 Temmuz´unda birliğe üye ülkelere de vizesiz gidilmesi sağlanıyor.

    4-Paraları pul eden enflasyon canavarını tüm iç ve dış engellemelere rağmen dizginlemeyi başararak 2001´deki %65´ oranından tek haneli rakamlara indirdiler.

    Paramızdan  atılan sıfırlarla paramızın dünyanın her yerinde itibar görmesini sağladılar.

     5-2002´ye kadarki 79 yılda Türkiye geneline o zamana kadar gelip geçmiş tüm hükümetler tarafından 6000 km duble yol yapılabilirken, 12 yılda bu rakamda tamı tamamına sağlanan 3 misli artışla ülke geneline 18000 km ?den fazla yapılan yeni duble yolla can ve mal kaybını %50 azalttılar.

     Şoförlere yüksek standartlı sürüş ,yolcuya yüksek standartlı yolculuk,yıllık 200 milyon saat daha kısa seyahat imkanı 1 Milyar litreden fazla yakıt tasarrufu sağladılar.

    Ankara-İstanbul,Ankara Konya, arası başta olmak üzere hızlı tren,Marmaray ve daha nicelerini gerçekleştirdiler.

   6- Türkiye´nin bütçesinden en büyük payı savunma,silahlanma yerine Milli Eğitime ayırarak, katsayı ucubesini kaldırarak,sanayinin orta elamın ihtiyacının önüne açtılar,Türkiye´nin tüm vilayetlerini  Üniversitelere kavuşturdular,Öğrenci ve velileri kitap arayışından kurtararak  her yıl okullar açılmadan öğrencilerin sıralarında kitapları sundular.

   7-Aileleriyle birlikte 50 milyon olan SSK´lıları kurumun esaretinde,eczane,muayene ve sevk işkencesinden, bıçak parası ve  doktorların özel muayenehanesine gitmekten kurtardılar.

   SSK,Bağ-Kur ve Emekli Sandığının birleştirilmesiyle her üç kurumun ayrı,ayrı aldığı ve  aralarında yüzlerce,hatta bazılarında binlerce dolar fiyat farkı bulunan tıbbi araçlar ve ilaçlar onlarca,hatta bazılarında 100´lerce misli daha aşağı bedelle alınmasını sağlayarak  aradaki parayı millete harcadılar.

    8-Çarşamba günü Aksaray´da olan Bilim ve  Teknoloji Bakanı Fikri Işık ?ın açıkladığı Yeşil;Yenilikçi ve Yerli 3 ana prensip çerçevesinde  savunma sanayide dışa bağımlılığı  mili mum seviye indiren yatırımlarla kendi  milli tank,milli helikopter,savunma ve saldırı füzeleri,deniz altılar yapıldı.

     Yapılanlarla hem kendi savunma ihtiyacımız karşılanırken hem de başta Malezya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Hollanda, Ürdün, Pakistan ve Güney Kore olmak üzere birçok ülkeye de ürettiklerimizin ihracatını sağladılar.

   Kendi Milli otomobilimiz ve kendi milli uçağımız yakında hizmete girecek, yazılımı da kendimize ait olan kendi  milli uydumuzu yaptılar.

    9-Tarımsal büyüklüğümüzle Dünyanın ilk 7 ülkesi arasına girdik,ürettiklerimizle kendi nüfusumuzun yanında  30 milyondan fazla turistin ihtiyacıyla birlikte dünyanın 177 ülkesine 530´dan fazla çeşit mamul tarım ürünü ihraç edilmesini sağlayarak onlarca milyar döviz girdisi sağladılar.

   10-Anayasanın Din ve vicdan hürriyetini düzenleyen 24. Maddesinin çiğnenmesini ortadan kaldırılarak İnanç ve ibadet ile dini kıyafet konusundaki yasakların tamamına yakınıyla birlikte,ret,asimilasyon  politikalarına son verilerek tüm vatandaşlarımıza doğuştan gelen haklarına konan yasaklarda pey der,pey kaldırılarak devlet ve millet kaynaşmasıyla birlikte insanlarımızı ülkemizde parya olmaktan kurtarıldılar.

  Akla gelecek her türlü cezalandırma (!) için bu kadar suç sayısı bile yetmez mi(!)?

  Sadece yazdığım 10 maddeyi gerçekleştirenlerin başardıkları bizim milletimize göre mi,yoksa  tarih boyunca milletimizi sevmeyen iç ve dış düşmanlarımıza göre mi suç?!!!

    Milletimize,milletimizin dinine ve milli değerlerine,daha yüksek standartlı bir hayatı sağlayacak 3. Köprüye,3. Havalimanına ve diğer güzel hizmetlere,inanç ve fikir hürriyetlerinin de karşısında olan iç ve dış düşmanlarımızdan olanlar bu suçları(!) asla af etmesin!!!

    Zaten Tam İMF ye borcumuzun tamamını ödeyip hatta onlara kredi açtığımız, Dünyanın en büyüğü olacak olan 3. Hava limanı ve 3. Köprünün ihalesinin yapıldığı 2013?ün Mayıs´ında gezi parkındaki birkaç ağacın kesilmesi bahane edilerek bu hizmetleri engellemek için olaylar çıkartıldı.

   Bu kalkışmayı yapanların temsilcileri o zamanki Başkana vekili Bülent Arınç´la görüştüklerinde eylemlerin bitmesini bu üç yatırımın iptal edilmesine bağlı olduğunu belirtiler!!!

     Ey milletimin fertleri sizlerde bu sadece 10 maddede belirttiklerimi suç olarak görüyorsanız Pazar günü sandığa gittiğinizde vurun bu suçları(!) işleyen Ak Partinin kellesine!

    Türkiye de ve yurt dışında yaşayan 81 milyon insanımızın Siyasi görüşü,dini,mezhebi etnisesi ne olursa olsun Allah(C.C.) ın verdiği akıl ve fikirlerinden gelen ferasetlerinin geleceğimize  düşman olan iç ve dış hainlere karşı gereğini yapmaları.

    Gelecek tüm mutlulukların milletimizin olması dileğiyle.

   Hayırlı Cuma´lar.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 

 

 

 


30.10.2015 09:54:54

Ali Genç

Suç Listesi

Suç Listesi