Siyasi Taassupla Değil Türkiye ve Aksaray’ın İstikbali İçin Sandığa Gidin!!!

     Oy kullanacak kişiler reşit olduğundan reşit olan bu seçmenlere”Filanca partiye oyunuzu verin.” demek haddimize değil.

     Öyle yapacak olursak bir zamanların reşit olan ünivirsite öğrencilerine”Şu kıyafeti giyiceksiniz, saçınız, sakalınız şöyle olacak” diye dayatanlardan.

     Hatta bu öğrencileri ikna odalarına alarak kameraya çekerek baskıyla zorla ikna eden şu anki ana muhalefet vekilini ve yaptıklarıyla, onları destekleyenlerden ne farkımız kalır?

     Herkesin aklı kendisine yeter.!

     CEBİME OY VERECEĞİM!!!

     Bu nedenle bu gün söyleyeceğime geçmeden önce Amerika Başkanlarından Baba Corc Busch’ın kazandığı ABD seçimlerinden sonra bizim bir gazetecimizin Amerikalı seçmene sorduğu”Bu seçimde kime oyunu veridin?” sorusuna aldığı cevabı sizinle paylaşmak istiyorum.

     Bizim gazetecinin soru sorduğu ABD’li seçmen’in cevabı bizdeki ekmek partisi misali”Cebime oyumu verdim.!” olur.

    Konuyu biraz açmasını isteyincede seçmen cebinden çıkarttığı listeyi gösterterek”Daha önce bu listedeki ihtiyaçlarımı almak için cebime 100 Dolar koyar ve ihtiyaçlarımı aldığımda param yetmez birde 10 dolar borçlanırdım.

     Şimdi ise aynı listedeki ihtiyaçlarım için yine cebime 100 dolar koyuyorum ve ihtiyaçlarımı aldıktan sonra birde cebimde 10 Dolarım kalıyor.

      İşte ben cebimde 10 Dolar kalmasını sağlayan’a oyumu verdim.”der.

 BEN TÜRKİYEYİ 2. SINIF ÜLKE OLMAKTAN KURTARIP EKONOMİK  DEMOKRATİK VE İNSAN HAKLARIYLA,İNANÇ VE FİKİR HÜRREYETİ YÖNÜNDEN 1.SINIF KATAGORİSİNE ÇIKARTANLARA OYUMU VERECEĞİM!!!

   Bende bu ABD vatandaşının yaptığı gibi her türlü taassuptan ari olarak oyumu milli gelirimizi 250 Milyardan 800 Milyara,Kişi başına düşün geliri 2750 Dolardan 13 Bin Dolara,Merkez Bankası rezervini 27 Milyar dolardan 128 Milyar dolara çıkartanlara.

    İhracatı 36 Milyar Dolardan 150 Milyar Dolara çıkartanlara.

    Türkiye’yi 17000 Km Duble yollarla örenlere, Bolu tünelini açtıranlara, Marmaray’ı gerçekleştirenlere,ülkemizi hızlı  trene ve bunların hatlarına kavuşturanlara.

    Yerde sürünen sağlık hizmetini medeni ülkelerin bile çoğunun standardının üstüne çıkartanlara.

    Akanmış silahlı ve silahsız bürokratların vesayetini milimize ederek milletin üstünde başka bir egemenlik tanımayanlara.

    Kuran’ın,dini eğitimin önündaki tüm engelleri ve  baş örtüsü yasağını üniversitilerle tüm okullar ve resmi kurumlar ile Meclistende kaldıranlara oyumu vereceğim.

    Tüm seçmenlerimizinde akla gelen her türlü taassupla bereber siyasi taassuplarınıda,eş dost akraba hatırınıda ayaklarının altına alarak ülkemizin çok partili sisteme geçtiğinden bu yanaki cebindekileri alıp birde borçlandıranlarla.

    Onların aksine enflasyonu tek haneye indirterek cebimizdeki paranın bereketini arttırarak alım gücümüzü arttıranlara.

     Ülkemizi dünyanın geri kalmış ülkeleri arasında inatla tutanların aksine 12 yılda buradan kurtararak 1. sınıf ülkelerin arasına sokanların en iyi şekilde analiz edilerek buna göre yarın sandık başına gittiğinizde gereğini yapmanız dileğiyle.

MİLLİ SIRLARIMIZI DEŞİFRE EDENLERLE,MAZLUMLARI DIŞLAYANLAR!!!

 

  Dünyadaki 200’den fazla ülkenin ve bu ülkelerde yaşayanların inançlarından ve kültürlerinden gelen kendilerine özgü uygulamalarının yanında birde özelde medeni ülkelerde genelde ise tüm dünyada  kabul edilen,paylaşılan ve uygulanan evrensel etik kuralları vardır.

    Hindistanda hiçbir şekilde rahatsız edilemeyen İnekler’e karşı gösterilen bu hoş görüyü oralara her hangi bir sebeple gidenler tarafından yapılanlar mantık dışı görülsede mantığının kabul ettiğini uygulamak,yani ineklere kendi ülkesindeki gibi davranması suçtur.!!!

    Yine aynı şekilde İsrail’de Cumartesi günü kamuya ait bir yerde hiç kimse müzikli bir eğlence veya sesli başkaca bir etkinlik yapılmasıda aynı şekilde suçtur.

    Bu suçu işleyenler bunun karşılığı olan cezaya çarptırılırlar.

TÜRKİYE’NİN MİLLİ SIRLARINI DEŞİFRE ETMEKTE,BUNA TEPKİ GÖSTERMEMEKTE  VATAN HAİNLİĞİ SUÇUDUR!!!

   Tüm ülkelerin kendi inançları ve kültürlerin göre oluşan değerlerini koruması en doğal hakları olduğu gibi yine bağımsız tüm ülkelerinde kendi milli güvenlikleri için kendilerine ait mahrem bilgileri korumasının doğruluğu kadar bunların deşifre edilmeside aynı şekilde yanlıştır.

    Bu yalın gerçeğe göre Dışişleri Bakanlığındaki bir güvenlik toplantısında görüşüldüğü belirtilen devletimizin milli güvenliğini ilgilendiren mahrem bilgilerinin dinlenmesinin yanında bunların deşifre edilmeside aynı şekilde suçtur.

    Bunları yaptıkları iddia edilenler ise kelimenin tam anlamıyla vatan hainleridir.

    Ülkemizin mahrem bilgilerini hem dinleyerek,hemde bunları deşifre ederek suç işleyenleri suçlamamak ise suça ortaklık olmasada bu suça hoş görüyle bakmakta aynı

Şekilde hainliktir.

SOSYAL DEMOKRATLIK MAZLUMLARI KUCAKLAMAKTIR!!!

    Dünyada Sosyal Demokrasinin zirve yaptığı İskandinav ülkeleriyle Batı Avrupa ülkelerinin hükümetlerinden birisi veya  bir araya gelen bir kaçı veya tamamı bu sosyal demokrasilerinin gereği bir karar alsalar.

    Aldıkları bu kararla her an ölüm tehlikesi içinde oldukları için ülkelerine kaçmak mecburiyetinde kalanları veya kalması muhtemel olanları yerleştirmek için bir kamp yeri kurma çalışmalarına başlasalar buna oralardaki sağ partiler, hatta aşırı uçtaki sağ fanatikler karşı çıkarlar.

    Aynı şeyi Avrupa nın dışındaki medeni dünyanın her hangi bir ülkeside yapsa oralardada buna karşı çıkanlarda İskandinav ülkeleri ve batı Avrupa ülkelerindekilerin görüşünde olanlar olurlar.

  Fakat hükümetlerinin aldığı mazlumların canını kurtaracak her hangi bir kararla veya bunlar için kampların kurulmasına bu medeni ülkelerin sosyal demokratları asla ve asla karşı çıkmazlar.

   Aksine hükümetlerine teşekkür ederek daha iyisi için onları cesaretlendirirler.

  Çünkü evrensel sosyal demokratlığın olmaz ise olmaz yegâna vaz geçilmez değeri önce ve daima her şartta insancıllıktır.

  Bizde ise bunun tam zıttı yapılarak Zalim ve Katil Esad’ın ve onun Baas iktidarının katliamlarından canlarını kurtarmak için ülkemize sığınan Suriyeli Mazlumlar için Aksaray’da kurulacak kampa ise Sosyal Demokrat olduklarını belirtenler karşı çıkıyor.

   Bunun için birde miting yapıyorlar.

  Burada bir yanlışlık yokmu?!!!

 Milli sırlarımızın dinlenmesi ve deşifre edilmesi ile birlikte mazlumların korunması himaye edilmesi yerine bunların korunması için kurulacak kampa karşı çıkalmasının yanlış veya doğruluğunu milletimizin vicdanlarına havale ediyorum.

 

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


29.03.2014 00:00:00

Ali Genç

Siyasi Taassupla Değil Türkiye ve Aksaray`ın İstikbali İçin Sandığa Gidin!!!

Siyasi Taassupla Değil Türkiye ve Aksaray?ın İstikbali İçin Sandığa Gidin!!!