Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece sabaha kadar yağan yağmurun Cuma günüde aynı tempodaki yağışı ile tabiatın yüzü güldü.

  Cumartesi sabahı bu tabiatın ve dolayısıyla çiftçilerle birlikte herkesin yüzünü güldüren  rahmet’in  altında ülkemizin çiçeği burnundaki siyasi kuruluşu olan Merkez Partinin Aksaray teşkilatının kurucusu ve teşkilatın kurulmasının tamamlanmasıyla da İl Genel sekreterliğine gelen meslektaşımız Vedat Tunç’un davetine icabetle Parti Genel Başkanı Profesör Dr. Abdurrahim Karslı’nın misafiri olduk.

   İş adamı Mehmet Tıpırdamaz ağabeyin yaptırdığı Aksaray’ın Yeni Turistik  Otellerinden Ah Saray’da yapılan toplantıda Genel Başkanlarını karşılayan Aksaray İl başkanı Şaban Güldalı,Genel Sekreter Vedat Tunç ve üyeleriyle  birlikte Partinin genel merkez yetkilileri katıldı. 

    Logo’su Adalet Terazisi olan Partinin Genel Başkanı Hukuk Profesörü Abdurrahim Karslı partililerle birlikte meslektaşlarımızın da katıldığı toplantıda partisini anlatırken mealen  iktidar partisi ile ana muhalefet ve  diğer muhalefet’in yaptıklarını doğru bulmadıklarından partiyi kurduklarını belirtti.

   Karslının konuşmasının bazı satır başları şöyle;

  “Düşman üreterek, Mukaddesatı kullanarak bunları pazarlanarak siyaset yapılıyor.

  Erdoğan Türk milletini sevmez şimdiye kadar bir kez bile ”Türk Milleti” demedi.

  Bunun yerine” Aziz milletimiz” diyor.

   Türkiye de İnsan Hakları ve Demokrasi sıkıntısı var.

   Ahlak olmayan yerde hiçbir şey olmaz.

  Aksaray Polis Okulunun kurucu müdürü ve uzun yıllar  bu okulda hizmet yapan,Aksaray Üniversitesinin de Kurucu Genel Sekreterliğini  Profesör Mustafa Acar’ın rektörlüğüne kadarda  devam ettiren Mustafa Öncel’in sorusuna verdiği cevapta” Eskiden arzın Halifesi diyorlardı,şimdi ise  Deccal diyorlar”

   Mevcut partilerden birisinde neden fikirlerinin fiile geçirilmesini gerçekleştirmediği yönündeki sorular üzerine” Ölülerin içine giderim delilerin içine gitmem”! dedi. 

   Bugün Parti Genel başkanın özetle söylediklerini yazdım.

    Nasip olursa ileriki günlerde de partiyi ve genel başkan Karslının söylediklerinin analizini paylaşacağım.

    İyi olan her şeyin Aksaray’ımız, ülkemiz ve milletimize nasip olması,hayırsızı ise Mabudumuzun nasip etmemesi dileğiyle.

    Rabbim Yar Ve Yardımcımız Olsun.



27.11.2014 00:00:00

Ali Genç

Siyasetin Yeni Merkez Partisi

Siyasetin Yeni Merkez Partisi