Çarşamba günü önce Rektör Acar’ın Aksaray Üniversitesinin” Ünikop Dönem Başkanlığını” devralması konulu Basın Toplantısına.

   Öğleden sonra ise Vali Şeref Ataklı Beyin il birim amirleriyle Köylerin meselelerini yerinde tespit etmek için yaptığı incelemeleri çerçevesinde benim köyüm Yanyurt’taki toplantıya katılarak Muhtarımız Ramazan Gökalp ile birlikte köyümüz hakkında bilgi verip sıkıntılarımızı anlattım.

   Geçen haftaki soğuk algınlığı hastalığımı evde dinlenerek geçirmeme rağmen tam geçmediğinden yeniden nüksetmesi nedeniyle köyden dönerken Aksaray Devlet Hastanesi Acil’ine gittim.

     Muayenemi yapan hekim tahlillerimden sonra Perşembe günü bir uzmana muayene olmamı tavsiye etti.

AK PARTİ ADAY ADAYLARININ SAYISI NEDEN TÜRKİYE ORTALAMISININ 3 MİSLİ?

    Muayene olduğum eskimeyen dostlarımızdan olan hekim ağabey ”Ali Türkiye genelinde Ak Partiden aday,adayı olanların oranı o ilin milletvekili sayısının ortalama 7 misli civarındayken bizdekilerin sayısı neden 20 misli?”diye sordu.

    Daha önce kendiside siyaset yapan bu hekim ağabeyin sorusuna geçen Pazar bir aday adayımızla görüşürken karşılaştığım daha önce ilimiz milletvekilliğini yapan bir ağabeyimizin bu konudaki söylediklerini aktardım.

ADAY ADAYLARININ 3/1’İ TERFİCİ,3/1 İHALECİ,FARİYE KALANLARI İSE SİYASETÇİ!!!

  Şu anda fiilen siyaset yapmasa da siyasetten kopmayan ağabey yaptığımız sohbette” 61 aday,adayının 3’de biri Terfici,yani bulundukları makamlardan daha yukarılara atanmak için aday adayı oldular.

   Diğer 3’de 1’i ise İhaleci.

   İhalecilerin neden aday adayı olduklarını açıklamaya gerek yok.”

   Bu ağabeyin Terficiler ve ihaleciler konusunda söylediklerinin gerçekliğini ömrü olanlarla birlikte bizlerinde ömrü olursa ileride görürüz.

    Bunları çıkartınca bizim ilimizden gerçek manada aday,adayı olanların sayısı da 21’e düşeceğinden bizim ortalamamızda Türkiye ortalamasıyla müsavi hale gelmiş oluyor.

   Yüksek ihtimal ile Pazar günü yapılacak Temayül yoklamasından çıkacak sonuca göre aday,adaylığı mücadelesinden olacak kopmalara göre gerçek rakam biraz daha belirginleşecek.!!!

 ADAY ADAYLARININ SAMİMİYETLERİNİN MİHENGİ 14 NİSAN!!!

   Temayül yoklama sonuçları il merkezlerinde açıklanırsa herkesin saçı yüzüne döküleceğinden teşkilatların kendilerine olan desteğin oranını öğrenmiş olacaklar.

    Açıklanmaz ise herkes kendi kaynaklarını kullanarak aldıkları oyları öğrenmeye çalışacak.

    Yapılan araştırma sonucunda belirli oranda oy aldıklarını öğrenenler bir taraftan yapılacak anketler ve parti genel merkezlerinde yapılacak mülakatlara hazırlanırken,diğer taraftan ise genel merkez üstünde  baskıları arttıracak çalışmaları sürdürecekler.

   Bu çalışmalar aralıksız olarak sürdürülürken adaylık konusunda dananın kuyruğu 14 Nisan’da kopacak.

   Çünkü o gün geçici aday listeleri ilan edilecek.

    O gün aynı zamanda aday adaylarının samimiyetlerinin de mihenk taşıda olacak.

   Vatanımızla birlikte aday,adayları içinde hayırlı olan ne ise onun nasip olması dileğiyle.

   Cuma’nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


27.02.2015 08:50:00

Ali Genç

Siyasetçinin sorusuna siyasetçi cevabı!

Siyasetçinin sorusuna siyasetçi cevabı!