Mısır’lı seçmenlerin yarısından fazlasının analarının  ak sütü gibi helal oylarıyla tarihlerinde ilk defa kendi hür iradeleriyle seçtikleri Müslüman Kardeşlerin adayı Cumhurbaşkanı Mursi’nin hiçbir hukuki,ahlaki dayanağı olmadan Askeri darbe ile görevinden indirilerek bilinmeyen bir yerde esir tutulması asla ve asla kabul edilmezken Yapılan ilk katliam ve bu katliamda şehit edilenlerin üç misli kişinin öldüğü ikinci katliam ise gavur gavurken bile yapmadı.

İNGİLİZLERİN MAHATMA GANDİYE YAPMADIKLARINI YAPAN MISIR ASKERLERİ VELİNİMETLERİ OLAN KENDİ KARDEŞLERİNİ KATLETTİLER

    Ekmeğini yedikleri velinimetleri olan Mısırlıların iradelerine kast ederek ilk seçilen Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi’yi  esir alan darbecilere karşı onu seçen çoğunluğun temsilcisi olan Müslüman Kardeşler bir asra yakın tarihleri boyunca hiçbir zaman şiddete başvurmayan dünyanın en eski ve en nadir siyasi kuruluşudur.

     Tarihleri boyunca kendileri şiddete bulaşmadıkları gibi kimden,nereden geldiğine ve hangi sebeple olursa tüm şiddet olaylarının da karşısında olan İhvan(Müslüman Kardeşler)’ın yaptığı tek şey Hindistan’ı İngiliz sömürgesinden kurtaran Mahatma Gandinin uyguladığı şiddetsiz pasif  direnişti.

      İsrail’in  ve emperyalistlerin çıkarlarının korunmasından başka hiçbir dayanağı olmayan darbeyi yapan Katil General Sisi nin emriyle akla gelen her türlü şiddeti ret eden meşru demokratik  direniş harekatının üstüne zırhlı araçlarla ve  keskin nişancılarla ve İslam düşmanı Baltacılar eliyle yapılan katliam 44 yıl süren İngiliz sömürgeciliği döneminde bile yapılmamıştı.

     Mısırlı pasif direnişte bulunan sivillere karşı cuntanın katilleri tarafından yapılan kitlesel katliamı bunların ağababası olan İsrail tarafından bile Mısırlılara uygulanmadı.

 200+500=700  ŞEHİT’İN VE 7000YARALININ ASIL KATİLLERİ ÇIKARLARI İÇİN CUNTAYI DESTEKLEYEN AB,EBD VE ARAP KRALLIKLARIDIR

    Mısır'da 30 Haziran’da darbe yapmak isteyen cunta tarafından Türkiye’deki 12 Eylül 80 darbesini yapanlar gibi ortamın olgunlaştırılması için yapılan organizenin ardından 3 Temmuz da yapılan darbe’den 5 gün sonra gerçekleştirilen ilk katliamdaki 200 kişinin katilide.

     Yine ABD’nin bile tam olmasa da cuntaya karşı tavır almasına sebep olan 2 katliamda şehit olan 500 kişinin katilide ve bu  katliamda yaralanan 7000 Mısırlının asıl katili  bu alçakça çağ dışı darbeyi kendi çıkarları için destekleyen AB,ABD ve sıranın kendilerine geleceğinden korkan Arap krallıklarıdır.

KATİLLERİN AKİBETLERİDE ATALARI FİRAVUNDAN FARKLI OLMAYACAK

    Başta yüz yıllarca verilen çabayla oluşan tüm değerlerini inkar etme pahasına kendilerin destekleyen çifte standartlı tarihleri  vampirler gibi kanla yazılan sözüm ona ”Batı değerlerinin” savunucuları ve İsrail’in çıkarları için kendi Başkomutanları olan meşru Cumhurbaşkanlarını esir eden.

      Bununla da kalmayarak elinde çakısı bile olmayan yüz binlerce sivilini üstüne zırhlı araçlarını,ölüm makineleri olan silahlarıyla ve dış düşmanlara karşı silah kullanmak üzere eğitilen nişancılarıyla katliam yapanların akibetide Hz. Musa(A.S.) ve yanındakileri Kızıldeniz’de öldürmek isterken burada Allah(C.C.) tarafından kendisi v e askerleri suyun içinde boğdurulan Firavunlardan asla ve asla farkı olmayacak.

    YAPTIKLARI KATLİAMLA MISIRLILARIN CESARETİ BİLENİYOR

   Tarihin ilk günlerinden günümüze kadar hiçbir zorbanın hakimiyetinin daimi olmaması gibi bu katliamı yapan canilerinde tüm baskılarıda Mısırlıları bezdirme yerine,aksine cesaretlerini bilemekten öteye geçmeyecek.

     Türkiye’de olduğu gibi 1950’den itibaren seçmenin önüne ilk sandık getirildiğinde cuntacıların ve çıkarlarını kolladıkları emperyalist güçleri uşakları olan yerli işbirlikçilerinin yerle yeksan edilmesindeki gibi ilk sandık Mısırlı Seçmenin önüne geldiğinde Katil Sisi ve  askerleriyle taraftarları ve destekçileri yerle yeksan olacaklar.

      Bu yalın gerçekle  daha çok kardeş kanının akıtılmasına fırsat verilmeden Muhammed Mursi’nin  esir tutulduğu yerden en kısa zamanda bırakılarak görevine dönmesinin sağlanması dileğiyle.

      Cuma’nız Mübarek Olsun. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


16.08.2013 00:00:00

Ali Genç

Sisi`nin Mısırda Yaptığını İngilizler ve Yahudiler Bile Yapmadı

Sisi?nin Mısırda Yaptığını İngilizler ve Yahudiler Bile Yapmadı