Türkiye´nin kalkınmasını tamamlayıp, gerçek manada ayaklarının üstünde duran her türlü iç ve dış meselede kendi hür iradesiyle karar verebilen tam bağımsız bir ülke olmasını istemeyen emperyalist sözüm ona kendilerini nice,nice on yıllar demokrasi havarisi gören batı ülkelerinin 16 Nisan Referandumu öncesi zirveye çıkan tüm alçakça engellemelerine.

    Yıllar yılı onların uşaklığını yapanlar ve akla ziyan saflıklarıyla bu uşakların provokasyonlarına alet olan içimizdeki mankurtlara rağmen 1961´dan bu yana kısa aralıklar dışında Türkiye´nin yönetiminde istikrarsızlığa sebep olan koalisyonları tarihe gömecek  olan anayasa referandumunu Pazar akşamı milletimizin iri ve diri olmasıyla %51.5 luk oranla Mevla´mızın izniyle bir daha gelmek üzere  geride bıraktık.

  ŞİMDİ HUSUMETLERİ GERİDE BIRAKIP KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRME ZAMANI!!!

     Bu günden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, Başbakan Yıldırım´ın tüm kabine üyelerinin ve devletin tüm atanmış ve seçilmişleriyle birlikte legal tüm muhalefet partilerinin öncelikle tıpkı 15 Temmuz alçakça kalkışmasından sonra kendileri tarafından açılan davalardaki hak ve alacaklarından feragat ederek geçmişe sünger çekmeleri bir kez tekrarlanmalı.

    Bütün siyasi partilerin hiç biri diğerlerinin referandum öncesi söylemlerinin peşine düşmemeli.

    Bunların üstüne bir sünger çekilerek yurt içi ve dışındaki tüm vatandaşlarımızın arasında din, dil, lehçe, bölge, mezhep ve meşrep ayrımı yapılmadan vatandaşlarımızın tamamının kardeşliğinin ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de pekiştirilmesi sağlanmalı.

REFERANDUM ÖNCESİ AKSARAY´A VERİLEN SÖZLER TUTULUP ,PEYDER PEY GERÇEKLEŞTİRİLMELİ

     Bilindiği gibi Başkan Binali Yıldırım´ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme  Bakanıyken 18 Aralık 2010´da Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ise 26 Mayıs 2011 günü sözünü ve aynı anda yapılma talimatınıda verdiği.

    2013 yılında ÇED projesi tamamlanan.

   16 Nisan 20016 günü başlanan Etüt proje çalışmasının ise %90´ından fazlası tamamlanan bizi  limanlara ve ham madde merkezlerine bağlayacak olan İlimizin istikbalinin 1. olmazsa olmazı olan Aksaray-Ulukışla tren hattımızın.

  Bu hattımızla birlikte  Aksaray-Konya ve Aksaray-Nevşehir tren hatlarımızın akıbetleriyle ilgili olarak 2,5 ay önce 10 Şubat Cuma günü ilimizi birlikte ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından bu hatların ihalelerinin mutlaka yıl içinde yapılıp, gelecek yıl ise inşaatlarına başlanılacağı sözü verilmişti.

      Cumhurbaşkanı ve Başbakan?ın ziyaretlerinden 5 gün önce 5 Şubat Pazar günü ise ilimizi ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ise gün boyu süren ilimiz ziyaretleri esnasında Ağaçlı tesislerinde yapılan gezinin son değerlendirme toplantısında tarafımdan da iletilen.

     Gön boyunca Vali Aykut Pekmez, Milletvekillerimiz İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti il başkanı Abdulkadir Karatay´dan bu konuda gelen istekler ve verilen bilgiler ışığında bakan beyle karşılıklı girdiğimiz  soru cevap diyaloglarında Sayın Arslan Ankara-Pozantı otobanının hizmete açılmasından sonra bu yola göre 60KM daha da kısa ve kestirme olan E.90 karayolunun cazibesinin  korunması için yıllardır tarafımdan ilimiz milletvekilleri ile tüm atanmış ve seçilmişleriyle Meslek odaları ve STK´ların yetkilileriyle mensuplarına tarafımdan iletilen tekliflerin uygulanacağını belirtmişti.

   Referandumdan 2 gün önce ilimize gelip bu konuda Vilayette Milletvekillerimizle  Düzenlediği basın toplantının ardından sahada yapılan çalışmaları da inceleyen DDY Genel Müdürü İsa Apaydın da Bu sene ihalenin yapılacağını, inşaatında yine yıl bitmeden başlayacağını belirtmişti.

   Şimdi Aksaray ın tüm atanmış ve seçilmişleri tarafından Referandum öncesi verilen bu sözlerle birlikte ilimizin diğer meselelerinin çözümü konusunda da verilen tüm sözlerinde yeri ve zamanında gerçekleştirilmesi için seferber olmaları, aksinden ise kaçınmaları zamanı.

    Verilen sözlerin geciktirilmeden gerçekleştirilmesi için herkesin cürmü kadar yeri zamanında yakmada asla tereddüt etmemesi dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


18.04.2017 13:47:27

Ali Genç

Şimdi Kardeşliği Pekiştirme ve Verilen Sözlerin Tutulması Zamanı!

Şimdi Kardeşliği Pekiştirme ve Verilen Sözlerin Tutulması Zamanı!