Şu 15 Temmuzdaki darbe kalkışmasının sorguları belli oldukça, bu ne şeytanlık şeytanın bile aklına gelmeyecek plan ve projeler çıkıyor. Gözaltına alınanların ifadesini okudukça dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan ve yaşanmayan planlar yapılmış. Üstelik bu hainlik üstüne üstlük kendi ülken için yapılıyor. İnanın itirafları okudukça kanım duruyor. Plan proje bir yana, kendi ülkesinin masum insanlarını silahla tarıyorsun ve birde başarısız olunca işin için kendilerine karşı olanlarıda dahil ediyorsun. Ne için biliyormusunuz darbe ile yapamadıklarını iftira yolu ile onlardan intikam almak düşüncesi ile.

Bu konuya geçmeden dini bir cemaat süsü verilen bu örgüt ülkemin zeki ve akıllı insanlarının da hayatını karartarak bir ayrı hainlik yapmışlardır. Vallahi bu Fetönün cehennemde bile yeri yok. Neden derseniz bu milletin zeki çocukları vatanına ve milletine yararlı hizmetler yapacakken gençlerin beynini yıkayarak zehirleyip ülke düşmanı etmişlerdir.

Ülkesine en güzel hizmeti verecek bu gençlerin hayatını karartarak cezaevlerine sokmuştur. Ömür boyu bu insanları diskalife etmiştir. Yazık bu çocuklara ve insanlara, bu insanların vebalini nasıl ödeyeceksin be zındık.

Bu insanları köle gibi kullandın, vatanına ihanet ettirdin, bu insanların çoluk çocuğunun rızkını cemaat adı altında kazançlarından ve maaşlarından %10 kestin. Bu yetmiyormuş gibi himmet adı altında bunları dilenci yaptın. Sonrada vatanlarına ihanet etmelerini sağladın. Şimdide bunların cezaevlerine girmelerine sebep oldun. Bunların hesabını nasıl verecekesin ey zalim ve hain.

Çarşamba günü Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgının yazılı açıklaması sanal aleme bomba gibi düştü. Netten okurken bir arkadaş, ? fetö terör örgütünden ifade verenler seninde Fetöcü olduğunu söylemiş haberin var mı? dedi.

Ne derece doğru bilmiyorum ama inanın bir güldüm bir güldüm, bunlar şaşırmış demekten kendimi alamadım. Şimdi yurt dışına kaçan bir Fetöcü 10 yıldır bunları eleştirdiğimden dolayı, ? sıra bir gün sana gelecek yaz bakalım cemaat hakkında? diyerek beni tehdit etmişti.

Hatta bu örgüt elemanlarını bırakın cemaate sempati duyanlar bile bana acımasızlık yapıp cemaati eleştirdiğimi söylemişlerdi. Hayatım boyunca bu cemaate en ufak bir sempatim olmadığı gibi hiç sevmedim. Hamdolsun kapılarından geçmediğim gibi yazılı yayınlarını bile elime almadım. Hatta televizyonlarını bile evimde karartmışımdır.

Keşke bugün onlara kızanlar dün sempati duymasa idi de beni anlasalardı. Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Sayın Yazgıya Parelel iftirası atanlar yine bunlar. Sebebi 4 ay önce kaçak yapılarını yıkarken, ?siz burada terörist yetiştiriyorsunuz, veliler çocuklarını zehirletmeden bu okullardan çocuklarını alsın? dediği için sen bunu bize söyledin al bakalım sana iftira diyerek Yazgı ve ailesine algı operasyonu yapmalarını şimdi daha iyi anlıyorum.

Yazgı ile dün konuşurken, gülüp geçtiğini söyledi. Gerçektende gülüp geçmesi çok doğal, ite taş atarsan it ürür durur. Taş atmazsan ürer ürer yorulur. Yazgıda bunu yaptığını düşünüyorum ama bu hainlere ilave olarak siyaset hesabı yapan bazı geri zekâlılarda bu algı operasyonuna sarıldıklarını yavaş yavaş görmekteyim.

Yıl 2008 yılında yanımda 5 kişi var biriside Sayın Yazgı idi. İstanbul´a gitmiştik, burada akşam Molla Muhammedin sohbetine katılmıştık. Sayın Yazgı o zaman siyasetin dışında idi. Sohbette molla öyle bir şey anlattı ki, bunu 17 Aralık operasyonu sonrası daha iyi anladım. Bakın o sohbette molla ne demişti::

? Cemaatle ilgisi olmayan ve cemaat adını kullanan Gülen gurubu 2014 yılından sonra palazlanacak. Devletin içine iyice sızdılar. Bunların amacı cemaatçilik değil devleti ele geçirme planıdır. Ordu ile Polisi karşı karşıya getirecekler ve birbirine kırdıracaklar. Ama Muaffak olamayacaklar. Eğer Muaffak olurlarsa ülkeyi Filistin´e çevirecekler. Sakın sizin işiniz Kuran, Sünnet ve İcma ümmetle meşgul olmak olsun. Devlet işi ile uğraşmayın, milletin imanını kurtarmakla meşgul olun? demişti.

Bu sohbeti beraber dinlediğimiz Başkan ve diğer 3 kişi bu konuşmaya şahittirler. Demek ki, molla bu hainlerin bugünkü durumunu 9 yıl önce bize haber vermişti. Biz o günlerden bu yana bu hainlerin hainliklerini bilen ve taraf olmayan insanlarız. Rabbim bu iftiracı ve canice insan katleden bu örgütün şerrinden bütün ümmeti Muhammedi muhafaza eylesin. Amin amin.


18.08.2016 12:25:07

Erdogan Kaya

Şeytanca Fetö planları

Şeytanca Fetö planları