İlimizde, maalesef vicdan ve ahlak değerlerine yer yer karşı gelmek marifet olmaya başladı.

                24 Haziran Seçimlerinden önce Mustafa Serdengeçti ´yı hedef seçenler, şu an,  sevine Dursunlar, emin olun sevinçleri uzun sürmeyecek. Kısa süre sonra SERDENGEÇTİ nin daha güçlü bir şekilde muhteşem geri dönüşü olacak.

                 Nedeni çok basit, çünkü Serdengeçti dürüstçe ve namusuyla Aksaray´a ve Milletine hizmet etmeye bütün gücüyle gece gündüz çalıştı.

                  Çünkü gençliğinden itibaren dinine, diyanetine, milletine tam inanmıştı. Dinine ve Milletine ömür boyu hizmet edeceğine Yaratanına söz vermişti. Hamdolsun sözünüde tuttu ve tutuyor.

                  Doktorluğunda da,  verdiği sözü hiç ama hiç unutmadı, kimin yolu Konya Tıp Fakültesine düşmüşse güler yüzü ile onun yanında oldu derdine derman olmak için elinden geleni yaptı.

                  Kimsenin kuyusunu kazmadı, kimsenin rızkıyla, namusuyla oynamadı.

                  Düşündüklerini gizlemeden, saklamadan söyledi, kendi doğrularını hep savundu, inanıyorum savunmaya da devam edecek.

                   Milletvekilliğinde de, doktorluğunda olduğu gibi, Yaratanına ve Aksaraylıya ne söz verdi ise hizipçilerin engellemesine yani yaptığına yapmadı, yapmadığına da yaptı gibi iftiralara rağmen yılmadan usanmadan hizmet etmeye çalıştı ve başarılı da oldu.

                    Serdengeçti, inancıyla, aklıyla, insanlara duyduğu sevgi ve saygıyla, hizipçilerin önüne yığdığı dağlar gibi engelleri aşmasını bilerek Aksaraylının kalbine taht kurdu.

                     Sen gamlanma sevgili Serdengeçti, senin yüzün ak alnın pak. Sana yanlış yapanlar utansın.

                      Bu, aziz Milletin bir parçası olan Aksaraylı bilir ki,  asıl azmaz, bal kokmaz, kokarsa yağ kokar aslı ayrandır. Senin kıybetini yapanlar emin ol kazdıkları çukura kendileri düşüp boğulacaklar.

                       Sen, insanlara hizmet yolundan hiç sapmadan yürü. İnsana, insan olarak bakmayanlar, daima karşıya saldırır, bu bir aşiret âdetidir. İnsan kafasını yani düşüncelerini, hiç kimseye kiraya vermemelidir.

                        Bir insan için hayatta en acı olan şey, kendi değerlerine ihanet etmesidir. Sen kendi değerlerine bağlı kaldın, ondan hiç kimseye taviz vermedin, bununla övünebilirsin.

                         Sen insanlara asla yukarıdan bakmadın, onlara saygı ve sevgide kusur etmedin, Aksaraylı, bu halini hiç unutmayacak.

                         SİYASET, soylu ve özverili bir kamu hizmetidir, sen bu hizmeti milletvekilliğin süresince yaptın. Bundan sonrada yaratılana aynı düşünce ve duygularla hizmet yapacağına halk inanıyor.

                           İnsan herhangi bir şeyi kaybettiği zaman tükenmez, pes ettiği zaman tükenir. Sen yolunda yürü, yolun açık olsun.

                   ?     ?´  Vatan ve millet sevgisi bu neslin alın yazısı ve talihsizliği?´´ diyerek, Cengiz Aydoğdu vekilimiz devamla; ´´?Vasat insanlar öyle bir şeydir ki, kendi seviyesinin azıcık üstündeki bütün insanları ya yok sayar veya yok etmeye uğraşır. Hiçbir şey yapamazsa, değersizleştirmeyi dener. Onu da başaramazsa, küçültmeye kalkar, kirletmeyi dener?´´ diyor.

                             Allah, Cengiz vekilimize ve Serdengeçtimize yardımını esirgemez, inşallah.

                                                          HAYIR, OLA, MUVAAFFAK OLA, MUZAFFER OLA.

                  

 

 


Hasan Darılmaz
1.07.2018 22:08:11
Saygıdeğer Rasim Gül abim Vekilimiz Mustafa Serdengeçtibeyefendiye Fakirin gözlemkediğine göre kimse birşey demiyor Yiğit ve güzelinsan Niçin böyle biryazı yazdınız

Seyit TEMEL
2.07.2018 11:18:16
Rasim bey Mustafa Serdengeçti vekilimi aşağı yukarı 20 senedir tanırım vede destekçisi oldum kişiliği ile siyaseti ile söylediklerinizin altına bende imzamı atarım yazının başlığı ile yazdıklarınız birbirini tutmuyor Fitne kokuyor kim vekilimizi yemek istemiş bir sürü insanı töhmet altında bırakıyorsunuz bildiğiniz bir şey varsa açıklayın herkes bilsin teşkilatımız canla başla gece gündüz çalıştı elinden geleni yaptı miletin teveccühü Allahın takdiri böyleymiş ne diye biliriz

1.07.2018 12:10:43

Rasim Gül

Serdengeçtiyi, Yedik Diyenler, Göreceksiniz Muhteşem Dönüşü Olacak

Serdengeçtiyi, Yedik Diyenler, Göreceksiniz Muhteşem Dönüşü Olacak