Gerçektende bu günden itibaren bizim için tarihi bir samimiyet sınavı başlıyor!

    Bu sınavın sonucunun başarılı olmasıyla önce Aksaray ili kazanacak.

    Aksaray´la birlikte bu başarıyı sağlayanlarda kazanacak!

    Sınavın başarılı olmasıyla tarih boyunca tüm antik yolların kesiştiği yerde olmasından dolayı 11.000 yıllık kesintisiz iskan yeri olmasındaki geçmişinde daima il ve il üstü konumunu koruyarak tartışmasız olarak şehirlerin atası olan Aksaray´a kaybettiği itibarını yeniden kazandıracak!!!

    Bilindiği gibi demir yollarının kullanılmasına kadar tarih boyunca tüm dünya ticaretinin omurgası olan Antik Kral ve İpek yollarının kesiştiği yerde iken akla ziyan bir uygulamayla Demir yolları hatlarının dışında kalmamızla1861-1920 ve 1933-89 arasında toplam 115 yıl süren ve bizi adeta yeryüzünden silen 2 ilçelik esaretine çarptırıldık.

    Bu sınavın hakkıyla verilebilmesi ve başarıya ulaşılmasıyla hem tarihin tekerrürü engellenecek, hem de sağlayacağı motivasyonla çekilen sıkıntılar telafi edilecek.

YENİ GENEL MÜDÜRÜN ETÜT PROJE SÖZLEŞMESİNİ İMZALAMASIYLA

 TOP AKSARAYLI SİYASİLER,MESLEK ODALARI  VE STK´LARLA MEDYADA!

   Perşembe günü görevine başlar başlamaz ilk iş olarak Aksaray-Ulukışla Etüt Projesi sözleşmesini imzalayan yeni DDY Genel Müdürü İsa Apaydın 2004´den bu yana defalarca Aksaray´a gelmesi nedeniyle kamuoyumuz ismine ve yüzüne aşına.

     2004-14 arası Aksaray Belediye Başkanlığını yapan Nevzat Palta´nın İstanbul Teknik Üniversitesinden okul ve DDY´danda mesai arkadaşı olan Apaydın attığı imza ile topu bize attı!!!

   Yeni Genel Müdür İsa Apaydın Beye makamına oturur oturmaz attığı ilk imzayla istikbalimizin olmazsa olmazı olan Aksaray-Ulukışla Tren hattının etüt projesi sözleşmesini yürürlüğe koymasından dolayı kendisine ve bu imzanın o gün atılmasını sağlayan ve sağlayanlara tüm Aksaraylı hemşerilerim ve şahsım adına canı gönülden teşekkürlerimi sunarım.

   SINAVIN İLK MUHATAPLARI SİYASİLER

Tarihin yeniden tekerrür etmemesi için ilk sorumluluk;

  Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz.

  Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti.

  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun.

  İç İşleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok.

  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı ve 25. Dönem Milletvekilimiz Nevzat Palta´da.

   BAŞARI VE BAŞARISIZLIĞIN 2.MUHATAPLARI ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLER

   Geçmişin olumsuzluklarının telafisinde 2. Sorumluluk;

   Vali Şeref Ataklı.

   Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı.

   İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün´de.

   SİYASİLERİN İSTİKBALİDE SINAVIN BAŞARILMASINDA

     Bu sınavın zamanında başarıya ulaştırılabilmesi için;

     Ak Parti İl Başkanı Eczacı Abdul Kadir Karatay.

    CHP il Başkanı Avukat Ali Rıza Toprak.

    MHP il ve ilçe teşkilatları başta olmak üzere siyasi partilerin tüm teşkilatlarında.

     11 YILDIRKONUYLA İLGİLİ OLARAK CİDDİ ŞEKİLDE GEREKENİ YERİ VE ZAMANINDA TAM OLARAK YAPMAYAN MESLEK ODALARIDA SAMİMİYET SINAVINDA!!!

     2004 Mahalli Seçimlerinde bu konuda verilen sözü birkaç girişim dışında hakkıyla takip etmeyen Ticaret ve Sanayi Odası ve Başkanı  Ahmet Koçaş, Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği veBaşkanı Doğan Ceylan,Ticaret Borsası ve Başkanı Hamit  Özkök.

     Ziraat Odası ve Başkanı Emin Koçak,Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Damızlık  Sığırı Birliği Başkanı Bekir Kayan,Süt Birliği Başkanı Esat Zengin´le birlikte tüm Meslek Odaları da samimiyet sınavında.

   BAŞARI VE BAŞARISIZLIKTA STK´LARDA SINAVDA

    2004 yılında verilen sözün başarıyla sonuçlanmasında;

    Başta Aksaray STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş olmak üzere ilimiz merkez ilçesi ile  bağlı ilçelerini tüm STK´larda samimiyet sınavında.

   2011´DE ERDOĞAN´DAN SÖZ ALMAYI BAŞARAN CEMİYETLERİN GÖREVİ DEVAM EDİYOR!

   2011 Genel Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Başbakan olarak yaptığı Aksaray mitingi günü 11 gazetenin aynı başlıkla çıkmasını sağlayarak söz alınmasını sağlayan 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen ?le Aksaray Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar´ın ve Aksaray medyasının bu başarısı tarihe geçti.

    İki Cemiyetinin samimiyeti ve onlara devam eden11 yazılı medya organımızın sözü alınan projenin başarıyla tamamlanabilmesi  için sınavları da  hattın hizmete açılmasına kadar devam ediyor.

    Milletvekillerimizin, tüm atanmış ve seçilmişlerimizin,Meslek Odaları ve STK´larla  Gazeteciler Cemiyetleri ve Medya mensuplarının gerekeni samimiyetle yerine getirerek bu sınavdan alınlarının akıyla çıkarak mutlu istikbalimizi oluşturmaları dileğiyle.

 CENAB-I ALLAH(C.C.)´DAN ŞEHİDİMİZE RAHMET TÜM HEMŞERİLERİMİZE SABIR DİLİYORUM

     Vatan haini ,1000 yıllık kardeşliğimizin düşmanlarına karşı verilen şanlı mücadelede hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşan  komşu köyümüz Ozancık´lı Çevik Kuvvet Polisi Sinan Kunduracı hemşerimiz ve yiyenimize  Cenab-Allah(C.C.) dan rahmet ,ailesi ve tüm hemşerilerimizle milletimize sabırlarla başsağlığı dilerim.

     Mekanı Cennet olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


18.04.2016 06:17:39

Ali Genç

Samimiyet Sınavı

Samimiyet Sınavı