Sağlık Bakanlığının tek temsilcisi Sağlık İl Müdürlüğü olmuştur. Sağlık İl Müdürlüğüne Uzman Doktor hemşerimiz CENGİZHAN KILIÇASLAN atanmış, bizim gözlemimize göre 24 saat mesai yapan Müdürümüze Allah güç kuvvet versin.

Öncelikle, sağlık Bakanlığı ile uyum içinde atamaları en güzel şekilde sonlandıran Milletvekillerimiz İlknur İnceöz´e, Cengiz Aydoğdu´ya ve Mustafa Serdengeçti´ye teşekkür ediyoruz.

Alt yapıyı oluşturduğu için milletvekilimiz Mustafa Serdengeçti´ye ayriyeten teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Tabi olarak Serdengeçti´yi destekleyen Cengiz Aydoğdu ve İlknur İnceöz vekillerimize de müteşekkiriz.

Gördüğümüz, duyduğumuz ve aldığımız bilgilere göre; Sağlık İl Müdürümüz Dr Cengizhan Kılıçaslan,

Kamu Hastaneleri başkanı Dr. Koca Çalışkan,

Sağlık Hizmetleri başkanı Dr. Mustafa Alıç

Halk Sağlığı Başkanı Dr. Zahit Kaya,

İdare ve Destek Hizmetleri Başkanı  Hikmet Büyükkışla getirilmiş ki böyle bir ekip tüm dairelerimizin başına.

Sağlık İl Müdürüne bağlı olarak çalışan bu dört daire başkanı genç,dinamik , EHLİYET ve LİYAKATA sahip olmaları nedeniyle 24 saatlerini Aksaray´ın sağlığına hasretmektedirler.Bu muhteşem  kadroyu kutluyorum.Tanrı yardımcıları olsun,öncelikle münafıklardan korusun.

İnanıyorum ki bu kadronun şimdi olduğu gibi siyasi irade daima arkalarında olduğu sürece Aksaray ili sağlığı en kısa zamanda Ankara,Konya,Kayseri ve diğer yerlere hasta sevk etmekten kurtulur.Hatta oralardan hasta alır.

Burada tüm Aksaraylılara bir çağrıda bulunuyorum,sizin için gecesini gündüzüne katan bu çalışkan insanlara sahip çıkın.Bu sahipliği kendi sağlığınız için yapacaksınız ,başka bir amaç için değil.

Şimdi vekillerimize düşen Aksaray Devlet Hastanesinde açılmamış bir bölüm kalmasın. Ankara-Konya-Kayseri Devlet hastanelerinde hangi bölümler varsa neden bizde olmasın?

Bu çağrıyı Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ´ile İl Başkanımız  Hüseyin Altınsoy´a da yapıyorum.

Valimiz de dahil olmak üzere lütfen altınız da aya kalkıp bir ve beraber olarak Aksaraylıyı Ankara-Konya-Kayseri yollarından kurtarın.Valilik,Vekillik,Başkanlıklar elbet bir gün biter ama halk ve hak için yapılan hizmetler asla bitmez.

Elbette inkarcılar, hasetler, münafıklar boş durmaz lakin kim ne yaparsa yapsın Güneşi balçıkla kapatamazlar

Gözümüz devamlı sağlık hizmetleri üzerinde olacak,artıları yazdığımız gibi eksileri de elbette yazacağız.Dertlere derman olan tüm sağlık çalışanlarına başarılar dileriz.Her şey gönüllerince olsun.

                                                     HAYIR  OLA   MUVAFFAK  OLA   MUZAFFER  OLA.

 


20.04.2018 23:50:13

Rasim Gül

Sağlıkta Çok Başlılık Sona Erince, Hizmetler Atağa Kalkmış

Sağlıkta Çok Başlılık Sona Erince, Hizmetler Atağa Kalkmış