Pazartesi günü Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan yeni demokrasi paketi için bir damla suda fırtına kopartamaya çalışanlar ya tarihi bilmiyorlar! veya gerçekler işlerine gelmiyor.!!!

PAKET HİÇ KİMSEYE YENİ HAK VE HÜRRİYETLER VERMİYOR!!!

    Çünkü bu paketle hiçbir kişi, kurum veya zümreye verilen her hangi yeni bir hak yok.!!!

     Pakette belirtilenlerden idari ve yasal düzenlemenin ardından uygulamaya konulduğunda kimseye ekstradan haklar verilmiyor.!

    Yapılmak istenenlerin tamamı bu coğrafyada yaşayanların yaratılıştan sahip oldukları doğal haklarının çağ dışı zihniyetle yasaklananlardan bazılarının önündeki yasağın kaldırılmasından öteye bir şey değildir. !!!

    Geriye kalan istisnai bazı maddeler ise çağdaş medeni memleketlerin hiç birinde olmayan komünist ve Neo Nazi idarelerinden kalan bazı şekilciliklerin terk edilmesidir.!!!

ADNAN MENDERES  EZAN’I ORJİNAL HALİNE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜNDE “İRTİCA GELECEK” DİYENLERİN HEVESLERİ 63 SENEDİR KURSAKLARINDA KALDI!!!

    Açıklanan pakete karşı tavır alanlara benzer  tepkiler 1950’de Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in gününden 1933’e kadar okunan Müslümanların evrensel  ibadete çağrısı akıllara ziyan bir çağ dışılıkla anti demokratik,anti hukuki bir uygulamayla  orijinalliğinden çıkartılarak Türkçeleştirildiği iddia edilen uygulama yanlışlığının Seçimin ardından terk edilmesine gösterilmişti.

      Ezanın orijinal haline dönüştürülmesinin sağlanmasıyla günümüzdeki korku tellallarının yaptığı gibi aynı korkuyla karşı çıkılmıştı.

     O zamanın örümcek kafalıları bu  ağ bağlamış beyinleriyle ortaya koydukları aslı,astarı olmayan tepkilerinde ”İrtica Gelecek”!!! yaygarasını kopartmışlardı.

    63 yıl önce geleceği söylenen irtica kaplumbağa hızıyla bile gelseydi çoktan gelmezmiydi?

    Gelmeyince de milletimizin tüm değerlerine karşı olan mürtetlerin hevesleri kursaklarında kaldı.!!!!

ÖZAL’IN 1989 DAKİ İLK AÇILIMINDAN SONRADA  BÖLÜNMEYİ BEKLEYENLERDE 25 YILDIR HAVASINI ALDI !!!

  Açıklanan pakete karşı olumsuz tavır alanların bu tavırlarının hiçbir mantıklı,tutarlı karşılığı yok.

    Merhum Özal’a kadar bu vatana kast edenlerin dili ve kültürüyle onların yerli işbirlikçilerinin diliyle kültürleri ve inançlarıyla bunlara göre yaptıkları ibadetleri serbesti.

   Fakat vatanımızı  İstiklal Marşı Şairimiz Merhum Akif’in tabiriyle tek dişi kalmış canavarlardan kurtararak istiklalimizin elde edilmesi için canını,kanını hiç düşünmeden akıtıp malını heba eden bu vatanın asıl sahiplerinden bir kısmı yeni devletin idaresi tarafından yok sayılmıştı.!!!

     Bu çağ dışı anti ahlaki,anti insani,anti hukuki ve en önemliside bizi bir birimize ayrılmaz zamkla yapıştıran dinin emrine rağmen yapılan inkarcılıkla bu topraklarda yaşayanların bazılarının 1000 yılda inkar edilmeyen dili,edebiyatı ve müziği yok sayılarak yasak getirilmişti.

     Adnan Menderes’den sonraki milletin ikinci adamı olan Merhum Özal önce bu inkarcılığı isteyenin kendi dilini konuşması,kendi dilinde müzik eseri oluşturması ve dinlemesiyle kendi dilinde gazete çıkartılmasını serbest hale getirerek çağ dışı yasakların bir bölümün 1989’da  ortadan kaldırmıştı.

      Bu milletle devletin arasındaki buzları eriten,bölücülerin ellerindeki kozların bir kısmını alan bu uygulama başlatıldığında da ne kadar statükocu,jakoben çağ dışı kafalılar tarafından ”Türkiye bölünecek” naraları atılmıştı.

     Özal tarafından başlatılan bu ilk paketten günümüze kadar  ana dilde kitap yayınlanması, ana dilde devlet ve özel TV kanallarında alt yazılı paket programlar yapılması, ana dillerde müstakil resmi ve özel TV kanallarının oluşturulmasından ve isteyenlerin kendi ana dillerinde özel dershanelerdeki kurslara katılmaları kararlarından sonrada aynı zihniyet tarafından aslı astarı olmayan aynı korkular milletimizin içine yayılmak istendi.!!!

     Mevla’ma Sonsuz hamdü senalar olsun ki  bu korkularıda çeyrek asırdır bölücülerin ve yerli ile yabancı  destekçilerinin kursaklarında kaldı.!!!

      Şimdiye kadar kıyamet tellallığı yapanların aksine yeni paket için yapılan tellallığın yersizliğini de nasip olursa Pazartesi günü yazacağım.

     Dünya durdukça birlik ve dirliğimizin devamı için okunarak bunun ikası için herkesin samimiyetle üstüne düşeni yapması ve yaptırması dileğiyle.

      Cuma’nız Mübarek Olsun.

      Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

      Devamı Pazartesi’ye.



4.10.2013 00:00:00

Ali Genç

SAFRALAR ATILMASINDA GEMİ BATSINMI`

SAFRALAR ATILMASINDA GEMİ BATSINMI?