Temayül ve en çok oy alan 10 kişinin sayısının Genel merkez tarafından 3´e indirilmesi ve bunların arasından Genel Başkanın bire bir mülakatı sürecinin nihayete erdi. 
Birçok il ile birlikte Ak Parti Aksaray il başkanı da Salı gece yarısı belli oldu. 
Aksaray´ın yeni Ak Parti il başkanı kamuoyunun 2009-14 arası Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığından tanıdığı Hüseyin Altınsoy siyasetin yanında bu görevi nedeniyle yönetim tecrübesine de sahip birisi. 
Buda kendisine sıfırdan işe başlama yerine idarede artı avantaj sağlıyor. 
KAMUOYUNUN ÜÇ BEKLENTİSİNDEN İLKİ BELİRLENEN ŞABLONA UYULMASI  
Hüseyin Bey konusunda kamuoyunun iki ana beklentisi var. 
İlki genel merkez tarafından kamuoyuyla paylaşılan şablonda belirtilen Aksaray siyasetinin baş belası olan hem ilimize gelecek hizmetlere engel olan hem de partiye zarar veren son zamanlarda ortadan kaldırılan grup ve bölgeciliğin nüksetmesini önlemek, dolayısıyla bir grubun ve bölgenin adamı olmak yerine ilimizin tamamını hiçbir mezhep, meşrep ayırımı yapmadan kucaklamak.  
7 HAZİRAN 2015 VE 16 NİSAN 2017 SANDIKLARINDAN ÇIKAN İKAZI GÖREREK ÇALIŞAN BAŞKAN 
 Kamuoyunun yeni il başkanı Hüseyin Altınsoy´dan 2. beklentisi ilimizde de yaşanan 7 Haziran seçimi ve ilimiz Türkiye genelindeki destekle 3. olurken ülke genelinde kıl payı kazanılan 16 Nisan Referandumunda vatandaşlarımızın yaptıkları ikazı da görmesi. 
   Bu çerçevede 20019 mahalli ve genel seçimlerinde tekerrürünü engellemek için gecesini gündüzüne katması bu çabayla mevcut seçmenlerini koruyacak, yenilerini kazanacak tedbirleri alması. 
PARTİSİNE GÖNÜL VEREN VE BUNU HER VESİLEYLE ISPATLAYANLARLA, RANT İÇİN SABUN GİBİ KAYAN  TAKLACI FIRSATÇILARI AYIRT ETMESİ,SAMİMİ  DESTEKÇİLERİNİ İSE KÜSTÜRMEYİP KUCAKLAMALI!!! 
  Siyasetin hizmet sanatı olduğu göz önüne alınarak genel olarak 2002´den bu yana ülkemizin birlik ve dirliği için Ak Partiyi aralıksız olarak destekleyen mezra, köy, belde ve ilçeler, özelde ise buralardaki seçmenler ile her vesileyle özellikle 7 Haziran seçimleri sonra Ak partiyi kin kusan, kuyusunu kazanlardan 1 Kasım´dan sonra180 derecelik dönüş yapan  taklacıların rantlanmak için takla atanların ayırt edilmesi , samimi destekçilerin ise küstürülmeyip aksine bu samimiyetlerine karşılık olarak meşru yollardan hak ettikleri ihtiyaçları olan daha çok hizmeti pozitif ayırcılıkla almalarını sağlamalı. 
ÜÇÜNCÜ BEKLENTİ PARTİLİ SEÇİLMİŞLERLE VE PARTİNİN İL,MERKEZ İLÇE, İLÇELERİ VE BELDLERİN ORGANLARIYLA VE TÜM KAMU KURUMLARIYLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞARAK DEVRALDIĞI HİZMET ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN AK PARTİ TARAFINDAN SÖZ VERİLEN HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLMAK 
Bu tedbirler çerçevesinde çıtayı aldığı yerden yükseğe taşıyabilmesi için öncelikle İl başkanının partinin merkez ilçeden tutunda, ilçe ve belde teşkilatlarıyla partili seçilmişler ve kamu kurumlarıyla uyum içinde ve kamu düzenin tarafından belirlenen hiyerarşi içinde çalışmak. 
  2004 yılından itibaren defalarca en yetkili ağızlardan sözü verilen Aksaray´ın istikbalinin olmaz ise olmazı olan 1861-1920 ve 1933-89 arasında toplam olarak 115 yıl süren iki ilçelik esaretine çarptırılmasına sebep olan dışında kaldığımız Demiryolları hatlarına kavuşturmak. 
2004 YILINDAN BU YANA EN YETKİLİ AĞIZLAR TARAFINDAN SÖZÜ VERİLEN TERENE KAVUŞTURMAK 
 Bu çerçevede 18 Aralık 2010 tarihinde dönemin Ulaştırma Bakanı olan Başbakan Binali Yıldırım tarafından sözü verilen,26 Mayıs 2011 Genel Seçimlerinden önce ilimizdeki mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hem yapım sözü verilen, hem de yapım emri verilen 2011´de Çed Projesi tamamlanan. 
Bizi hammadde merkezleri ve limanlara bağlayarak rekabet gücümüzü arttırarak yatırımcıların gelmesini teşvik edecek olan geçen senenin 14 Nisan´ında etüt projesi  sözleşmesi imzalanan 5 Şubat günü Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan tarafından ilimizi ziyaretinde sözü verilen. 
 10 Şubat günü ise ilimizi yanlarındaki Bakanlarla  ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım´ın bu sene ihalesinin yapılıp inşaatına başlanacağını belirttikleri Aksaray-Ulukışla hattımız için verilen sözlerin zamanında gerçekleştirilmesinin takipçisi olmak. 
 Bu hattın devam olan yakın zamanda Etüt proje ihalesine çıkılacak olan Aksaray-Ortaköy, Ortaköy-Kırşehir hattını takip etmek. 

2/3
AKSARAY´IN CAN DAMARI OLAN E.90 KARAYOLUNUN ANKARA POZANTI OTOBANINDAN EN AZ ŞEKİLDE ETKİLENMESİNİ SAĞLAYACAK TEDBİRLERİ OTOBAN AÇILMADAN GERÇEKLEŞTİRMEK! 
  14 Nisan günü ihalesi yapılan Ankara-Pozantı otobanı hizmete açılmadan bizimle birlikte Şereflikoçhisar, Kulu, Cihanbeyli ve Haymana ´nın da can damarı olan E.90 karayolunun bu otobandan en az şekilde etkilenmesini sağlayacak tedbirlerin bu ilçelerin siyasetçileriyle işbirliğiyle birlikte sağlamak. 
DÖRT MEVSİM 7/24 ÇALIŞAN MİLLETLERARASI BİR HAVA LİMANINA KAVUŞMAMIZI SAĞLAMAK! 
  En kısa zamanda Aksaray´ın kendisine ait 4 mevsim 7 /24 çalışan müstakil milletler arası uçuşlarında gerçekleştirilebildiği büyük uçakların inebileceği piste sahip bir havalimanına kavuşmasını sağlatmak. 
  Bu sene Konya Necmettin Erbakan Tıp Fakültesinde 30 öğrenciyle eğitime başlanan Aksaray Tıp fakültesinin binaları, laboratuvarları ile öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını da maksimumum seviyede karşılanmasının takipçisi olmak. 
  Bu ana hizmetlerin dışında ilimiz ekonomisinin vaz geçilmezi ve aralarında tercih yapılamaz olan 4 ana kolu olan Tarım, Hayvancılık, Sanayi ile Turizmimizde tüm kapasitemizin maksimum seviyede değerlendirilmesini sağlayacak yatırımlarla hakkımız olan Eğitim yatırımlarını almak, bu konuda çıkartılan engelleri ise ortadan kaldırmaktır.  
   Bu çerçevede özelde ilimizin, genelde ise bölgemiz ve ülkemizin birinin bin edilmesini sağlamak için gecesini gündüzüne katması şartıyla ve bu hizmetler için hiçbir beklenti içinde olmadan kendisiyle ve  yol arkadaşlarına var gücümüzle de destek olacağımızın da bilinmesi dileğiyle Hüseyin Altınsoy Bey ile yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmaları dileğiyle başarılar diliyorum. 
   Cuma´nız Mübarek olsun. 
   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. 

 


15.09.2017 10:35:30

Ali Genç

Şablona Uyan ,Seçmen İkazını Görüp Onları Kazanan Hizmetleri Takip Eden İl Başkanı

ŞABLONA UYAN ,SEÇMEN İKAZINI GÖRÜP ONLARI KAZANN HİZMETLERİ TAKİP EDEN İL BAŞKANI