Gerçekten de şimdiye kadarki Aksaray´a verilen sözlerin ilkinin verildiği tarih, bu sözün aynı anda 1.si ilgili hizmeti yerine getirecek olan bakan.

    Diğeri ise hükümetin kıdemlilerinden olmak üzere birde hizmeti getirecek olan kurumun genel müdürü tarafından projesi ile birlikte verilen sözün üstünden 3 genel seçim, 3 mahalli seçimin ve 3´de Anayasa referandumu geçmesine.

BAŞBAKAN YILDIR AKSARAY-ULUKIŞLA HATTI İÇİN İLİK MÜJDEYİ 18 ARALIK 2010 DA VERDİ!

    18 Aralık 2010 günü  o zamanki hizmetin bakanı ve ilk vaadini 2004 Mahalli seçimleri öncesi  günümüz Aksaray Belediyesi Kadın Aktivite merkezinin bulunduğu Fatih Mahallesindeki Tematik parkın olduğu yerde veren Başbakan Binali Yıldırım tarafından 18 Aralık 2019 günü önce OSB de iş adamlarımıza, ardından benimde hazır bulunup kendisine bu konudaki ısrarlı haberlerimizin birinin gazetesini de verdiğim Ak Parti Aksaray  genişletilmiş il divan toplantısının yapıldığı Belediye Tiyatro salonunda sözü verilen.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 26 MAYIS 2011 DE İLİMİZİ ZİYARETİNDE BAŞBAKAN OLARAK AKSARAY-ULUKIŞLA HATTIMIZIN HEM MÜJDESİNİ HEMDE YAPIM İŞİNE BAŞLAMANMASI EMRİNİ VERDİ!!!

   2011´in 26 Mayıs´ında en yüksek makam sahibimiz olan o zamanki Başbakanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hem sözü hem de aynı anda yapılması talimatı verilen.

   Yine periyodik aralıklarla da sonuncuları 5 Şubat Pazar ,10 Şubat Cuma  ve 14 Nisan Cuma 2017 tarihlerinde en yüksek makamlardan peşi peşine hem yıl içinde ihalesinin yapılacağı ,hem de inşaatına başlanacağı yönünde verilen sözler.

AK PARTİ MYK ÜYESİ VE GRUP BAŞKAN VEKİLİ İNCEÖZ 13 AKİM 2017 DE İHALENİN YIL İÇİNDE YAPILACAĞI MÜJDESİNİ VERDİ

    Bu sözlerin 13 Ekim2017 günü ise Hükümetin olmasa da hükümet üstü konumundaki Ak Parti myk üyesi ve Bakanlar üstü bir konum olan Grup başkan vekili olan 2007 den bu yana ise aralıksız olarak ilimiz milletvekili olan 27. dönem milletvekilliğinin de 1. Sıra adayı İlknur İnceöz tarafından verilen sözlerin belirtildiği zaman içinde tutulacağının belirtilmesine rağmen şu ana kadar bu hizmetin ilk çivisinin bile çakılmamasına hangi sabır taşı yarılmadan tahammül edebilirdi ki?!!!

SABIR TAŞI AKSARAYLI LARIN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´A OLAN GÜVENİ İLE ÇATLAMADI!!!

   Aksaray ?lı hemşerilerimizin Cumhurbaşkanı Erdoğan´a olan ve 2002´den bu yana artarak devam eden desteğiyle kanıtlanan güveniyle sabır taşının çatlaması önlendi!

  Cumhurbaşkanı Erdoğan´a olan güvenleri nedeniyle sabırlarının çatlamadığını belirten hemşerilerimiz Vaat sahiplerinin kendilerini Aksaray´ın yerine koyarak konuya bakmalarını istediler..

SABIR TAŞI NIN ÇATLAYARAK UN UFAK OLMAMASI İÇİN YARIN CUMHARBAŞKANI ERDOĞAN´DAN 14 YIL ÖNCE VERİLEN SÖZÜN TREN HATTIMIZIN İHALE TARİHİ MÜJDESİYLE TAÇLANDIRILMALI!!!

  Lafın özü hemşerilerimiz kimsenin ne Şah nede Padişah olmadıkları gerçeğini de bilerek  sabır taşı iyice un ufak olmadan  14 yıldır defalarca  en yetkili siyasetçi ve bürokratlar tarafından tekrarlanan Aksaray-Ulukışla tren hattının  bitim tarihide belli olacak şekilde ihalesinin yapılacağı tarihin müjdesinin yarın ilimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından  verilmesi bekleniyor.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan  aynı şekilde çağrıda bulunan hemşerilerimiz Aksaray´ın ve Aksaray´la birlikte Şereflikoçhisar, Sarıyahşi, Ağaçören, Evren, Kulu, Cihanbeyli, Haymana, Altunhisar, Ereğli ile Ulukışla´ nın da can damarı olan Aksaray ile birlikte ayrıca sayıları 10´u bulan ilçelerin merkezleri ile bağlı yerleşim yerlerinde yaşayanların yanında etrafındaki en az  75000 kişiye  ekmek veren 15000 kişinin çalıştığı E.90 karayolunun Ankara-Niğde otobanından en az şekilde etkilenmesini sağlayacak olan UDH Bakanı Ahmet Arslan ile 5 Şubat 2017 Pazar günkü ilimizi ziyaretinde Vekillerimiz, Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İGM başkanı Mehmet Tüzün,Ak Partli ilçe ve belde Belediye başkanları Ak Parti il ve ilçe ile diğer ilçe yönetimlerinin yanında karşılıklı görüşerek olurunu aldığımız tedbirler başta olmak üzere ilimizin istikbalini ilgilendiren, tarihin bizim için tekerrürünü engelleyecek diğer tüm hizmetlerin yeri ve zamanında verilmesini.

    Aksinden ise iki taraf için doğuracağı maddi ve manevi olumsuzluklar göz önüne alınarak uzak durulmasını istediler.

   Vatandaşlarımızla siyaset kurumu arasında bir elçi olarak dile getirdiklerimin gereğinin yeri ve zamanında yapılması dileğiyle.

      Cuma´mız Mübarek olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


1.06.2018 10:39:48

Ali Genç

Sabır Taşımızın Çatlamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Müjdesi Engellesin

Sabır Taşımızın Çatlamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Müjdesi Engellesin