Paralel yapı ile ilgili yazıp çiziyorum, ama şunu biliyorum ki, onlarda bizim kardeşlerimiz diyenleri biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan durup dururken ?yalnızım? demedi. Üniformalı darbecilerin dışında çevresindeki darbecileri o çok iyi bildiği için ?Yalnızım? dedi. Ona bu cümlesi sonrası bu millet sahip çıktı. Etrafındaki çok yakın darbe girişiminde görüşme yapanları tespit edince vah tüh diye Davutoğluna acıyanlar oldu. Her yerde Fötöcü varda sadece onun çevresinde mi yok. İşte Reisin yalnızım sözünün altında acı gerçekler yatıyor.

      Evet, iddia ediyorum ülkeyi şu aşamada sekteye uğratmamak için sesini çıkarmayan Sayın Erdoğan eğer bir kongre ve seçim olursa neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Reisin en yakınında olup koltuk işgal eden bazılarının nereye gideceğini hep birlikte göreceğiz.

      Sahte dönmeleri gizli gizli Fötö desteği içinde olanları bilmeyen yok. Darbe gecesi sığınaklara giren belli makamlarda oturanlar şimdi nerede? Halkın darbeye karşı çıkması sonucu saklanan bazıları neden o gece saklandılar? Ertesi günü bu kaçaklar birden ot biter gibi meydana çıkıp ellerine mikrofonu alıp halka karşı şov yaptılar.

       Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında en güçlü duran isimlerden Sayın Başbakan Yıldırım, Adalet Bakanı Bozdağ, İçişleri Bakanı Soylu, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu gibi dimdik duran insanlarda az değil. Ama hala üst koltukta oturup gizli fötöcüler hala duruyor.

      Darbe girişimi gecesi bayan olmasına rağmen Mecliste nöbet tutan Sayın İlknur İnceöz hanımefendi bir erkekten de cesur hareket ederek mecliste beklerken devletin en üst mertebesinde oturanlar acaba o gece nerede idi?

      Bir resimle hep birlikte linç etmeye çalıştığımız İnceöz ve öncesinde Fötö ile görüşmeye gün ve saat ayarlayıp onları oraya sevk edenler nerede idi? Kendi istekleri dışında Fötönün ayağına onları itenler zamanı geldiğinde tek tek o camiadan bir bir yok olacaklar.

     17 Aralık kalkışma sonunda hangi siyasetçi ve idareci neden 15 Temmuza kadar Paralel ile ciddi manada mücadele ederek kurumlarından onları uzaklaştırmadı? İnanın Cumhurbaşkanı öyle şeyler biliyor ki, yarın günü geldiğinde neler yapacağını hep birlikte göreceğiz.

      Sayın Cumhurbaşkanı inanın yalnız. Dün adam yerine koyulmayanları adam yerine koyarak bir yerlere getirip koltuğa oturttukları bazıları onun düşmanı. Bu darbe Ak Partiye karşı yapılan bir darbe girişimi değildi. Bu sadece Cumhurbaşkanımızın şahsına yapılmaya çalışılan bir darbe idi. Darbe sonunda yine o koltuğa oturacaklar etrafındaki bazıları idi.

      Cumhurbaşkanımız çevresindekilerin desteği ile ayakta durmuyor. Bu kadim milletin duası onu orada tutuyor ve koruyor. Türkiye ve Ortadoğu Müslümanları ona dua edip arkasında duruyor. Siz bakmayın hak etmediği koltukta palazlananların keyif satıp çaka satmalarına. Neden Sayın Cumhurbaşkanı halka teröre karşı Milli seferberlik ilan ediyorum, hep beraber mücadele edelim ihbar edin diyor. İşte en fazla ülkem insanına güveniyor.

      Çevresindeki gizlenmiş Fötöcüler öyle bir çalışmaya girdiler ki, hedef çarpıtmak için fötö düşmanı olanlara iftira atarak Fötöcü kefesine koydular. Tıpkı Sayın Belediye Başkanımız Yazgıya yapılanlar gibi. Yıllardır Fötö ile mücadele ederken adamı birden Fötöcü yaptılar.

      Bakın ben daha öncede yazdım, İçişleri Bakanı ve Mit Müsteşarı derhal görevden alınmalı diye. İçişleri Bakanı alındı ama Mit Müsteşarı hala koltukta oturuyor. Düşünebiliyormusunuz darbeyi Cumhurbaşkanı Polisten öğreniyor. Bizim Mit Müsteşarı darbeden sonra bir yakınından darbeyi öğreniyor. Allah aşkına buna kim inanır? Devletin istihbaratı ortada yok, hiçbir şeyden haberdar değil. Bırakın Allah aşkına buna kargalar bile güler.

      Evet, tekrar ediyorum, darbe girişimi bitmiş değildir. Darbe Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı yapıldığına göre hala Reis her an suikast girişimi ile karşı karşıyadır. Bakın son günlerde orta doğuda yaşananlara, hep birlik etmişler ülkemize saldırıyorlar, asıl hedef Sayın Erdoğan. Ama dualarımız onunla, Allah ona sağlık sıhhat ve güç versin arkanda millet var.

     Darbe gecesi resin yanındaki bazıları sığınaklarda saklanırken, meydanları dolduranlar gerçek vatanseverler, halkımız, MHP lideri Bahçeli ve Ülkücülerimizdi. Bunların hepsi Cumhurbaşkanımızın yanında olurken asıl en yakınında olanlar ortada yoktu. Bu nedenle Reisi halk seviyor, asıl gizil darbeciler etrafında hala duruyor.

 


17.12.2016 13:29:54

Erdogan Kaya

Reis halk seninle yalnız değilsin

Reis halk seninle yalnız değilsin