Mübarek Ramazan ayında bu ayın rahmet ve bereketi ile daha farklı güzel şeyler yazmak isterdim. Aldığım dini eğitim hafızlık gibi bilgiler beni bu yönde yazmaya teşvik etmesi gerektiğini biliyorum. Ancak fitne ve fesat iftiracı gurup bazen kendilerine cevap vermemi gerektirdiği için bir türlü bu konulara girme imkânım olmadı. İnşallah haysiyetsiz ve kişiliksiz kişilere bu cevabım son olur. Bu demek değildir ki, haksızlık ve belden aşağı vurmalara cevapsız kalacağım anlamına gelmesin.

      Geçen hafta içi belkide sokak serserisine atılmayacak bir iftirayı bana atan kadın ismi ile yazan arkadaşları bulmak ve hukuk önünde hesaplaşmak için dava açtığımı ve bunu sizlerle paylaşmam sonucu inanın o kadar telefonlar aldım ve üzüntülerini bildiren dostlar olmuştur.

      Bunun yanında bazı önemli konuları benimle paylaşan sevgili dostlarım oldu. Hatta bir Ak Parti yönetiminden bana bunları yazmasan da paylaşsaydın diyende oldu. Sanki ben parti taraftarı olmakla parti yöneticisimya. Kardeşim benim gazeteci olduğumu unutmayın, ben okurlarım ve halkın menfaatlerini ilgilendiren konuları dile getirmek durumundayım.

      Ak Parti Aksaray da hiçbir dönem bu kadar olumsuz tartışma konusu ve dedikodu kazanı olmamıştı. Gurupçuluk ve guruplar çekişmesi olmuştu ama bu kadar kamuoyunda olumsuz dedikodu yaşanmamıştı. Dolayısı ile her geçen gün Aksaray da parti kan kaybediyor.

      Bazen olumsuzlukları ve yanlışları yazmam dolayısı ile karalama ve iftira atarak beni bile susturmaya çalışmaları neyin nesi? Valla ben sarımsak yemedim ki ağzım koksun. Şimdi kadın ismi ile face açarak saldırı yapılan hedefleri sizlerle paylaşayım.

      Hedefte kimler var biliyormusunuz? Enerji Bakan yardımcısı Sayın Ali Rıza Alaboyun, Belediye Başkanı Yazgı, ismi il Başkanlığı ile anılan Osman Bahadır Bozkurt, Ruhi Açıkgöz ve Nevzat Patla gurubu, eski il Başkanı Fatih Yıldırıcı ve ilçe Başkanı Ömer Gizlenci gibi mevcut yönetime ters gördükleri guruplar. Tabi bunun içine beni de katarsanız.

      Bunun dışındaki gurup ve kişilere saldırı yok ve tık da yok. Peki, size sorayım bu faceyi açan ve bu bilgi ve yazışmaları yapan sıradan birisimi zannediyorsunuz? Buna dağdaki kargalar bile güler beyler.

      Ha hemen aklıma geldi bir parti yöneticisi bir başka partiliye haber gönderip, ? elimizde senin ne dosyaların var orada burada konuşmasın sonra bunları çıkarırız? diyebiliyor. Peki, bunları bir sıradan bir kadın yazabilir mi? O zaman karı ismi ile çamur yağlamak yerine elinde ne bilgi ve belge varda alenen isminle çıkıp açıklamazsan senden namerdi yok.

      Tabi hemen işi başka alana çekmek için birileri Yılmaz İlhanı sustursun diye onu da hedef göstermeye çalışarak bu bilgiler ondan geliyor diye hedef saptırıyorlar. Ben Sayın İlhanın sizin kadar kişiliksiz olacağını ve iftiracı pozisyonuna gireceğine kesin inanmam.

      İki sene önce tayin ve atama için Abaylarda Ali Rıza Alaboyun´un karşısında esas duruşta duran sen değimliydin sevgili yönetici. Ak Parti kuruluşunda merkez ilçeyi görevden aldıramayınca bu adamdan lider olmaz diye Tayyip Erdoğan hakkında basın açıklaması yaparak istifa eden siz değimliydiniz? Ne oldu da bu mirasın üzerine birden çullandınız? Bu adamdan lider olmaz dediğin adamın partisinde sizin ne işiniz var kardeşim?

      Ahbap çavuş ilişkisi ile Hastaneden tutun birçok resmi kuruma eş dost çevreyi herhalde ben yerleştirmedim. İstediğiniz yakınları bir yerlere fikri zikri ne olursa olsun ben müdür yapmadım. Peki, Sayın Yazgıyı da bazı daireler gibi kullanabilseydiniz Yazgı hakkında bu siteden iftiraları yazabilecekmiydiniz?

      Neden hep aynı kişi ve şahısları yıpratmak için saldırıyorsunuz? Bunları kullanamıyormusunuz, ya da işinize mi gelmiyor. Neden bu face de yukarda saydığım kişiler hakkında bir şey yazılmıyor? İşte bu iftiraların nereden çıktığı buradan belli. Sizin göreviniz kadın adı ile site açtırıp birilerine iftiralar yazdırmak mı? Yoksa partiyi toparlayıp kucaklamak mı? Ama kendisi ile barışık olmayan birisi nasıl herkese kucak açacak ki?

       Umarım Ak Parti Genel Merkezi Aksaray´daki bu kargaşaya ve kavgaya bir son verir herkes hak ettiği yerde olur. Yoksa bu kavga ve partinin yıpranması devam eder. Hem de bu parti 4 kişi ile değil partililerle yönetilir. Bunu zaman içinde hep birlikte görüp şahit olacağız. Yoksa bu iş böyle iftiralarla devam etmez.


11.06.2016 18:41:13

Erdogan Kaya

Ramazanda başka şeyler yazmak isterdim

Ramazanda başka şeyler yazmak isterdim