Bilindiği gibi münafıklık etkilenmek istenen insanların yanında olmadığı gibi görünmek!!!

    Tek başına kaldığında veya etkileyeceği kişi veya kişilerin dışındakilerin yanında olduğunda ise göründüğünün tam zıttı hareketlerde ve çalışmada bulunmaktır.

     Birde kişilerin yüzüne övücü şeyler söyleyip, ardından ise tam zıttı şekilde övdüğünü yerecek sözler sarf etmektir.

    Yüce Yaratanımıza sonsuz Hamdü senalar olsun ki akıl baliğ olduğumdan bu yana bir kişinin yüzüne söylemeyeceğimi asla ve asla ardından söylemedim.!!!

    Ardından söylediğimi de rahatlıkla yüzüne de söyledim.

     Bunu konumuza getirecek olursak Nevzat Bey 2004’de Belediye Başkan aday adayıyken de.

   Aday olduktan sonrada kendisiyle ilgili olarak ne yazdıysam, seçildikten sonrada 10 yıl boyunca artıları ve eksilerini aynen yazmaya devam ettim.

   Mesleğimizin etik kuralları gereği hiçbir kişi veya kuruma karşı peşin hükümlü olmadığım gibi Nevzat Beye karşıda hiçbir zaman peşin hükümle davranmadan yaptıklarını da, yapamadıklarını da her vesileyle yazdım.!!!

     Özellikle Ahde vefa konusunda olmak üzere Ulu Caminin meydan açılışı.

     Aksaray’a Doğal Gaz verilmesi, Kılıç Aslan Parkı.

     Somuncu Baba Külliyesinde emeği olanların hatırlanarak bu törenlere davet edilmeleri.

   Emeklerinin en azından birer plaketle taçlandırılmasıyla ahde vefanın gerçekleştirilmesini hem kendisiyle bire bir görüşmelerimizde, hem de yazdıklarımla belirttim.

   Döneminde gerçekleştirilmesini sağladığı çalışmalarının temel atma veya hizmete açma törenlerinde yaptığı konuşmalarında bunların sadece kendi dönemine aitmiş gibi göstermek istemesi.!!! mealindeki konuşmalarına karşı duy yemiş bülbül olmadım.

  Bu konuşmalarının akabinde ki köşe yazılarımda bu hizmetlerin kendisinden önce bir başlangıçlarının olduğunu üstüne basa,basa belirttim.!!!

   Yani Nevzat Bey makamdayken bazılarının yaptığı gibi ayrı,ayrıldıktan sonra ise ayrı tavır içinde olmadım.!!!

   Makamdayken kendisinin doğrularını yazdığım ve eğrileri olduğunda ise ortaya koyduğum tavırlarımla, bulunduğu makamdan ayrılmasından sonraki kendisine karşı olan tutumum hiç mi hiç değişmedi.!!!

    Benim kendisiyle ilgili yazdığım haberler ve köşe yazılarındaki tek kıstasım yapılan veya yapılmayanda kamu yararı olup olmamasıydı.!!!

    Özellikle kendisinin 2004 ve 2009 seçim vaadi olan tren konusundaki tavrım görevinin başındayken, ayrılmaya yakın ve ayrılmasından sonrada aynı tutarlıkla inatla ve istikrarlı şekilde devam etti.

    Kendisine 1 Ekim 2014 Çarşamba günü yazdığım mektup tada belirttiğim gibi eğer ki 10 yıl ekmeğini yediği tren hattımız için gerekenleri yaparsa milletvekilliğine aday olması ve seçilmesi için elemden geleni yapacağımı.!!!

   Gerekeni yapmaz ise aday olmaması için elimden gelen tüm engelleri cürümüm kadar  yerde yaksam  bunları çıkartacağımı belirttim.!!!

 ENGELLEMELERİME RAĞMEN ADAY YAPILIRSA KERHENDE OLSA DESTEKLER VE KAZANARAK VERDİĞİ SÖZÜ GERÇEKLEŞTİRMESİ İÇİN UĞRAŞIRIM!!!

   Nevzat bey şu anda Ak Partinin Aksaray’daki 61 aday, adayından birisi.

   10 yıl ekmeğini yediği Tren hattı için gerekenleri adayların kesinleşeceği 7 Nisana kadar hakkıyla yapmamasını hemşerilerim adına halen umutla bekliyorum.

  O zamana kadar bu konuda yeni somut  bir gelişmeyi kamuoyuyla paylaşmadan  Aksaray milletvekilliği için partisinden aday gösterilirse ülkemizin birlik ve dirliğinin ve kalkınmasının devam etmesi için kerhen de olsa kendisini destekleyip seçilmesi için oyda vereceğim.

    Kendisine kazanması için oy vermem onun yapmadıklarını unutacağım,  bundan sonrada hatırlamayacağım anlamına gelmesin.!!!

  Nasibinde var ise aday olurda seçilirse seçildikten sonrada aklım başımda oldukça elim vardıkça yapacağım haberler ve köşe yazılarımla ve her vesileyle bulduğum fırsatlarda kendisini 2004-2009 vaadi olan hizmetini gerçekleştirilmesine kadar eleştirmeye devam edeceğim.

  Aday yapılmasa da  her vesileyle 10 yıl Belediye Başkanlığı yapmasını sağlayan tren hattımızın gerçekleştirilmesi için canını dişine takmalı.!!!

    Bunu yaparsa yaptıklarını her yerde anlatacağım ve her vesileyle nasipte var ise yazacağım köşe yazıları ve haberlerle, yine nasipte var ise bu konuda yazacağım kitapta da yaptıklarına yer vereceğim.

    Aksi durumunda ise bu can bu tende,aklım başımda ve kalemim elimde oldukça kendisini eleştirmeye aralıksız olarak devam edeceğim

  Eleştiri yerine Mevla’mız ve hemşerilerimizle birlikte benimde övgülerime muhatap olması için gerekenleri yapması dileğiyle.

   Cuma’nız Mübarek Olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


27.03.2015 14:33:40

Ali Genç

Palta aday olup, seçilse de her zaman Tren’i hatırlatacağım

Palta aday olup, seçilse de her zaman Tren’i hatırlatacağım