Yarın sandık başına gidecekler öyle kuruşlu, liralı şeylere itibar etmemeli(!)

?İnsan kenefe bile giderken kenefin ücretinin bile bir itibarı olmalı(!)? diyenler haklı değiller mi?(!)

Çünkü o zamanlar elin Amerikalısının, Alman´ının ortalama olarak  10 lüks daire alabildikleri 1000.000 (1Milyonla) biz helaya gidecek kadar bonkerdik(!).!!!

O Almanların Amerikalıların bir şehre ziyafet verecekleri bir milyonlarıyla biz bir ekmek alacak kadar zenindik(!) ki 1 ekmeğe bu kadar kocaman parayı vererek alıyorduk(!)

Onların şehrin bir ucundan bir ucuna seyahat ettikleri paranın biz bir milyon veya 500 bin mislini Minibüse verecek kadarda bonkerdik(!)

 Onların bütçeleri Milyar, Trilyon iken bizimkisi Katrilyon, Sitirliyondu(!)

 Onlar bir simitti kendi paralarının bir birimi ile alırlarken biz onlardan çokta zengin olduğumuzdan(!)  bir simitte 1 Milyon lira yani (1.000.000 lira) veriyorduk(!)

TÜRK VATANDAŞLARI MİLYONERKEN(!),CEPLERİNDE MİLYARLARCA LİRA(!) PARA TAŞIRKEN TAYYİP ARDOĞAN GELDİ MİLLETİN CEBİNDEKİ MİLYARLARI, MİLYONLARI LİRA(LARA) ÇEVİRDİ(!)

 Biz her gün dilimizde ve cebimizde milyonlar hatta milyarlar taşırken ve bunlarla helaya bile milyon rakamla girerken bir Recep Tayyip Erdoğan ve Partisi Ak Parti iktidar olunca cebimizdeki milyarlarımızı eritti bizim cebimize lira, on, yüz ve en fazla bin lira taşımaya mahkûm etti(!)

ELİN DALGA GEÇTİĞİ, ÇAPUT GÖRDÜĞÜ PARAMIZIN İTİBARINI SAĞLAMAK ERDOĞAN´AMI KALDI(!)?

    Hollandalıların  ? 80 Milyon aylık maaşla  iş?  diyerek gazetelerine  bizimle dalga geçmek için verdikleri ilanlara gelenlerin bunun kendi paralarıyla 50 Gulden bile etmediklerini görünce çil yavrusu gibi dağılmalarından Erdoğan´a  ne?(!)

   Yunan gümrüğünde Yunanlı ´nın mal satarken? Türk parası dışında hangi para ile olursa olsun olur amma Türk parası olmaz!!!? demesinden Erdoğan ve Ak Partiyi niye ilgilendiriyor da itibarını iade ediyorlar?(!)

   Biz ne güzel şekilde paramızı yatırdığımız bankadan bir ay sonra nereden bakılırsa bakılsın  yatırdığımızın %10 kadar faiz alıyorduk.

  Paramıza itibar katmak Tayyip Bey´e mi kaldı(!)?

BİZ OYUMUZU BİZİ TEKRAR BOL SIGIRLYI ENFLASYONLU İTİBARSIZ PARALARA KAVUŞTURACAK OLANLARA,GEÇMİŞTE YAPTIKLARIYLA BUNU KANITLAYANLARA VERECEĞİZ(!)

Bu nedenle biz oyumuzu Tayyip´e değil bizi tekrar çok rakamlı paralara, bol rakamlı enflasyonlara kavuşturanlara(!).

OYUMUZU KEHNDİ KİTABIMIZ KURANIN OKUNMASINI İSNE BAĞLAYANLARA VERCEĞİZ(!)

 Kendi dinimizin kitabı olan Kuranın okunmasını izne bağlayanlara(!).

GENÇ KIZLARI BAŞLARINI ÖRTEREK ÜNVERSİTELERDE OKUMALARINA İZİN VERMEYENLERE VERECEĞİZ

 Kızların üniversitede başlarını örterek okumalarına izin vermeyenlere vereceğiz(!)!!!!!

 OYUMUZU YILLIK %10 CİMRİ FAİZ YERİNE GECELİK %7500 FAİZ VERENLERE VERECEĞİZ(!)

 Hatta ve hatta ne öyle yıllık %10 faizler gibi cimriliğe.

  Bırakın yıllığını aylığını günlük olarak yani gecelik %7500 lü faizlere alışığız bu nedenle de bunları ortadan kaldıran Tayyip Erdoğan´a değil tekrar gecelik faizleri %7500´lere çıkartacak.

OYUMUZU DÜŞÜK ENFLASYONA DEĞİL YILLIK%200-300 YÜKSEK EFLASYONU SAĞLAYANA VERECEĞİZ

  Enflasyon oranlarını ise % 200´lere hatta 300´lere çıkartana vereceğiz(!)

  EY AKIL SAHİPLERİ YARIN SANDIĞA GİDERKEN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARAK GİDİN!!!

   Mevla´mızın ?Hiç akıl etmez misiniz?? diye sorduklarının ferasetleriyle yarın sandığa gittiklerinde iyi ! ile kötüyü! en iyi şekilde birbirinden ayırt ederek ülkemizin ve evlatlarımızın mutlu istikbaline oy vermeleri ,aksinden ise ülkemiz ve evlatlarımıza vereceği zarar göz önüne alınarak kaçınmaları, ayrıca kullanılacak oyun manevi getirisi ve götürüsün de olduğu yani bunun hesabının Yaratıcımız tarafından dünyada ve ahrette de sorulacağının bilinciyle gerekenlerin yapılması ve yaptırılması dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


23.06.2018 16:41:06

Ali Genç

Oyunuzu Gecelik Faizi %7500 Lere, Döviz Kurunu Bir Günde %300´artıranlara Verin Ki Bol Sıfırlı Paramız Olsun(!)

Oyunuzu Gecelik Faizi %7500 Lere, Döviz Kurunu Bir Günde %300´artıranlara Verin Ki Bol Sıfırlı Paramız Olsun(!)