Dün bir haber okudum ve çeşitli medya haberlerine göz attım. Sonra Kanal A9 televizyonunda konuyu Adnan Hocanın ağzından dinledim. Hayretlerimi gizleyemedim ve ne kadar haklı düşündüğümü bir kez daha gördüm. İsterseniz önce size konuyla ilgili haberi aktarayım.

      Belgesini alan Adnan Oktar mason oldu!

         “Adnan Hoca olarak da bilinen Adnan Oktar'ın daveti ile İstanbul'a gelen İtalyanMason Locası lideri Gian Franco Pilloni, Adnan Oktar'a "33. Derece MasonDiploması" verdi.

      Adnan Oktar'ın A9 TV'deki canlı yayın programına katılan İtalyan Mason Locası Gian Franco Pilloni, İslam coğrafyasındaki kanın durdurulması için Oktar ile konuşarak görüşlerini söyledi ve Adnan Oktar'a programda 33.Derece Mason Diploması'nı verdi.

    Programda Adnan Oktar, bölgedeki kanın durdurulması ve barışın sağlanması için Mason konukları ve Psikopos Mancini önerilerde bulundu. Pilloni, Adnan Oktar'ın fikirlerine çok önem verdiğini ve bu fikirleri gerçekleştirmek için her türlü yolu deneyeceklerini söyledi ve Suriye Müftüsü ile görüşerek Esad'a bir şekilde ulaşabileceklerini belirtti.

      Pilloni “Sayın Adnan Oktar, tamamen sizin emrinizdeyim. İstediğiniz her konuda size destek olacağız” dedi.

      Programa katılan diğer bir konuk olan Piskopos Mancini de canlı yayında bazı açıklamalarda bulundu ve dua etti.

     Programın başında Adnan Oktar, Mason Locası Lideri Pilloni'ye, kendisine taktim edilen Mason diploması ve Madalyonu için teşekkür etti.

    NEDEN MASON OLDUĞUNU AÇIKLADI: TEBLİĞ YAPACAĞIM

    Kendi televizyon kanalında törenle 'Mason' diploması alan Adnan Oktar, son programında da Tapınak Şövalyelerine ve Masonlar hakkında övgü dolu konuşmalar yaptı. Oktar, programda  Masonların ve Tapınak Şövalyelerinin "mehdi"nin gelişini beklediğine dikkat çekti ve neden mason olduğunu ise  "Tebliğ yapacağım!..." diyerek açıkladı.

     Doğu Katolik Klisesi Başpiskoposu Mancini ise Adnan Oktar'a "Siz tüm dünyayı kurtarmak isteyen bir insansınız." dedi. Tüm bunlar yaşanırken Twitter'da da Adnan Oktar fırtınası başladı.”

     İki sene önce Adnan Oktar’ı izleyen bir arkadaş her hafta programını zevkle izlediğini söylemişti. Bende, “Oktar’ı mı seyrediyorsun seksi meleklerine mi bakıyorsun” diye sormuştum. Oda bana; “ niye yalan söyleyim hoca kızlara cennet meleklerim diyor, benimde kızlar hoşuma gidiyor bakıyorum” demişti. Ben Oktar için sanki Osmanlı döneminde Mason ve Yahudilerin ülkemize hoca kılığında gelip camilerde vaaz verdikleri acan zındıklara benzeyen bir mason ifadesini kullanmıştım.

       İnanın mason olduğunu bilmeden din kisvesinde Müslüman kesimi bozmak için görevlendirilmiş bir mason olduğunu sürekli düşündüm. İslam da böyle bir hak din var mı? Karşına seksi kızları alıp erkekleri tahrik ederek dini program yapacaksın. Bunun adı din değil zındıklık değil mi?

       Üstelik diyor ki, “ben mason olduğum için masonlar dünyayı yönetiyor onlarla daha rahat görüşeceğim ve kapılar bana sonuna kadar açılacak onlara mehdiyi tebliğ edeceğim”  diyerek kendisini savunuyor. Mason diploması ile arkadaş dünyayı kurtaracakmış.

       Ülkemizde din adına hizmet ettiğini söyleyen ve Mehdinin askeri olduğunu söyleyen bunun gibi dinden uzak dini bozan daha birçok zındık maalesef var. Eğer mehdi gelirse herhalde ilk kafasını vuracak kişi bunlar olsa gerek. Kardeşim ben başka şey anlamam, Kuran ve Sünnetin dışında bir şey beni tatmin etmez. Söylenen Kuran ve Sünnete uyuyorsa kabul ederim, etmiyorsa bana uymaz. Şu hoca bunu söyledi, şunu tarif etti bunlar da beni kesmez. Kuranı benim kadar okuyamayan, benim kadar tefsir ve hadis okumamış insan bana din anlatamaz dinlememde. Anlattıkları Kuran ve Sünnete uygunsa başım üstünde yeri var. Yoksa her önüne gelen bana yalan yanlış din anlatmasın.

       En güzel örneği yukarda, okur âlim tutmaz zalim diye bunlara denir. Adamın okuması da kesmez, itikadı ne kadar düzgün ona bakmak lazım. Bu itikadı bozukları lütfen dinlemeyin, yorum sizin.


18.09.2013 00:00:00

Erdogan Kaya

Oktar Masonluk Diploması Almış

Oktar Masonluk Diploması Almış