Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesini sağlayan, aynı zamanda da 27. dönem TBMM

Üyelerinin seçiminin yapıldığı 24 Haziran Genel Seçimleri o kadar aklını yitirmiş, veya aklını peynir ekmekle yemiş herkesi kör alemi sersem sananların çürük fikirlerini tamamen tuzla buz edebilmek için gecemi, gündüzüme katıp, canımı dişime taktım.

SİYASİ TAASSUPLAGEÇMİŞİ VE GEÇMİŞTEKİ İNANLARIN ENSENİNDE PİŞİRİLEN BOZAYI YOK SAYANLAR DERİ GASPIYLA ONLARCA YIL KURBAN BAYRAMIYLA İBADETİNİN MÜSLÜMANLARA ZEHİR EDİLMESİNİDE SANKİ HİÇ OLMAMIŞ GİBİ YOK SAYSALARDA ALLAH(C.C.), MİLLET VE TARİH UNUTMAZ!

  Bu tüm milletin tamamını sersem sananların özlediği dönemlerde bu ülkede özellikle 28 Şubat ödeniminde zirve yapan zulümle her santimetre karesi Hz. Adem(A.S) atamızdan şimdiye kadar gelip geçmiş yüz milyonlarca Müslüman şehit ve gazilerinin kanıyla sulanan yurdumuzda milletimizin onlarca yıl kendi öz yurtlarında enselerinde boza pişirilerek parya haline getirildik.

ANAYASA NIN MÜLKİYET HAKKINA RAĞMEN ONLARCA YIL MÜSLÜMANLARIN DERİLERİ GASP EDİLDİ

  Milletimize onlarca yıl dünyanın zehir ettirilmesi zulümlerinden biriside Anayasanın mülkiyet hakkına rağmen Müslümanların dinilerinin emir gereği kestikleri kurbanlarının derilerinin devletin despotizmiyle silah ve dipçik zoruyla gasp edilmesi.

   Aksini yapanların karakollarda ve mahkemelerde süründürülmesidir.

  On yıllarca köy ve mahalle muhtarlarına, Camii yaptırma dernek yetkililerine, Kuran kursları veya diğer hayır kurumlarının yetkililerine de kan kusturulan ömürlerinin karakollarda ve mahkemelerde geçilmesine sebep olan deri gaspıyla insanların canlarından bezdirildi.

AK PARTİ TARAFINDAN MİLLETİN KENDİ MALI OLAN DERİSİNİN GASP EDİLMESİ ORTADAN KALDIRILDI

    Bundan 5 yıl önce Ak Parti hükümeti tarafından alınan kararla deri toplama yönetmeliğinde yapılan değişiklikle vatandaşın derisini istediği yere vermesinin önü açılarak onlarca yıl süren bu zulüm sona erdirildi.

    O gün bu gündür ülkemizin pey der pey demokratikleşmesi, sivilleşmesi ve normalleşmesiyle fikir ve inanç hürriyeti önündeki diğer akla ziyan akli nakli vicdanı ve hukuk hiçbir dayanağı olmayan yasakların kaldırılmasıyla ülkemizde  milletimizin kendi öz yurdunda paryalıktan kurtulmasıyla beraber  Kurban bayramlarında da millet tek parti dönemindeki Öşür ve ağ nem vergisinin uygulandığı zamanlardaki kendi malının hırsızı olması da ortadan kaldırıldı .

     Milletimizin kendi öz yurdunda parya olmaktan kurtarılmasının sağlayanların geçmişlerinin ruhlarının şad mekânlarının Cennet olması, Ezel ve Ebet olan Mabudumuzun kendilerine de sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler vermesi dileğiyle tüm din kardeşlerimin Kurban bayramını Hakkın rızasına kavuşacakları şekilde geçirmeleri dileğiyle tebrik ederim.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


21.08.2018 13:27:19

Ali Genç

Ne Güzeldir?Derilerimize El Konulma Korkusu Olmadan Yaşanan Bayram

Ne Güzeldir?Derilerimize El Konulma Korkusu Olmadan Yaşanan Bayram