Bunlar Arap müşriklerinden daha cani, daha da gaddarlar.

         Çünkü Bunların yaptıkları cana kıyma caniliğini cahiliye Arapları 15 asır önce bile yapmıyordu!

         İslam öncesinde akla gelen tüm anti hukuki,anti insani her şeyi mubah gören Arap müşrikleri  her yıl ?Haram ayları? olarak belirlenen Zilkade,Zilhace ,Muharrem ve Receb aylarında ise silahlarını gömerlerdi.

      Bu aylarda bırakın cana,mala zarar vermeyi tabiri caiz ise yerdeki bir otu bile koparmazlardı.

      Cahiliye döneminin müşrikleri bunu yaparken kendilerini ilerici(!) gören Marksist komünist,laik(!)çi hain bölücüler ise İstanbul ve  Mardin Midyat´ta güvenlik kuvvetlerimize karşı mübarek Ramazan ayı içinde  bombalı araçlarla yaptıkları hain saldırıda 9 Polisimizle 8 sivil vatandaşımızı katletmeleriyle insanlıktan cahiliye  Arapları kadar bile nasiplenemediklerini bir kez daha ortaya koydular.

     Vatanımızın birliği ve dirliği,insanlarımızın güvenliği için canlarını feda eden şehit Polislerimizin ve  sivil vatandaşlarımızın ruhları şad mekanları Cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.

      Bu hain saldırılar köşeye sıkışan millet,din ve namus düşmanlarının son çırpınışlarıdır.

      Evvel Allah(C.C.) ın izni ile çok yakında köklerinin bu topraklardan tamamen kazınacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.

      Çünkü bu milletin 1000 yıldır hiç taviz vermediği kardeşliğini bu hainlerin ve onların ağababaları 10 asırdır yıkamadığı gibi şimdide,bundan sonrada kıyamete kadarda asla ve asla yıkamayacaklar.

        SAHİ SUÇLU KİM?

       Aylardır gelip geçtiğim cadde ve sokak kenarlarında bulunan inşaatlarda çalışanların.

       Yine bu inşaatların etraflarında gereken koruma tedbiri alınmadığından oradan geçenlerin yaşadığı irili ufaklı tehlikeleri herkes gibi bizzat görenim.

       Onlarca metre yükseklikte 1 metre eninde bile olmayan betonun üstünde çalışanlar hiçbir emniyet tedbiri almaya ihtiyaç duymadan Londra asfaltında gider gibi koşarak gidip geliyorlar.

      Yine yerden onlarca metre yükseklikteki İskele üstünde duvar örenler,sıva yapanlar.

       Çatının iskelesini çakanlar, çakılan iskelenin üstüne tahta döşeyenlerin hiç birinde ne kendilerini bulundukları yere bağlayan bir halat var nede başlarında baretleri!

        Hatta oluk takanlar bunun için çatının ucuna gelmelerine rağmen bellerinde her hangi bir  emniyet halatı yok .

      Sanki onlarca metrelik yükseklikteki binanın çatısında değil de düz tarlada çalışıyor gibi rahatlar(!)

     İşçi kucağına doldurduğu kiremitlerle çatının yukarısından aşağıya ucuna doğru koşarak iniyor!

     Bu gördüklerimin bazılarını o binayı yapan müteahhitleri de arayıp tedbir almaları için işçileri uyarmalarını da istedim.

       SUÇLU ADLİ SORUŞTURMADA MEYDANA ÇIKACAK

   Maalesef iş güvenliği kanununda diğer bir çok yasa gibi kağıt üstünde kalması nedeniyle birkaç gün içinde Fatih ve Ereğli kapı mahallesinde meydana gelen iş kazaları 2 işçinin canına mal oldu.

    CHP il Başkanı Avukat Ali Rıza Toprak bu konuda medya organlarına verdiği demeçte işçilerin katillerini soruyor.

     Kaza ile ilgili soruşturma kapsamında Ali Rıza Beyin sorduğu inşatlarda çalışırken hayatını kaybeden işçilerin katillerinin kim veya kimler olduğu sorusuna onlarla ilgili soruşturmadan sonra açılacak davalarda elbet teki cevap bulunacak.

  ALİ RIZA BEYİN İKAZI MUTLAKA DİKKATE ALINMALI?

      Ara başlığın ilik satırından  itibaren ortaya koyduğum tespitlerim ve bunları benim gibi bizzat görerek yaşayarak dile getiren CHP Aksaray il başkanı Avukat Ali Rıza Toprak Beye konuyu gündeme getirdiği için alınacak tedbirlere vesile olacağından dolayı teşekkür ederim.

    Bundan sonrası için muhtemel kazaların önüne geçilebilmesi için bu haklı ikazlarının mutlaka ilgili ve yetkililer tarafından dikkat alınarak bundan sonra meydana gelmesi muhtemel can ve mal kayıplarını önlenmeleri,aksi durumunda meydana gelecek yeni olumsuzlukların sorumluluğundan kurtulamayacaklarını da bilmeleri dileğiyle.

   Cuma´nız Mübarek olsun.

  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


10.06.2016 08:49:08

Ali Genç

Müşrikler Yapmazdı

Müşrikler Yapmazdı