Bu yazımda lafı eğip,büküp dolandırarak söylemek yerine konuyu net ve açık şekilde yalın olarak giriyorum.

   Bizim dinimiz İslam´ı din olarak görmeyen, Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)i Peygamber olarak tanımayan, üstüne üstlük Müslümanların tamamına yakınını potansiyel terörist olarak gören Hıristiyanların bayramından biz ne kardeşim?

HIRISTİYANLAR TARAFINDAN KUTLANAN BİR MÜSLÜMAN BAYRAMI VARMI?!!!

   Onların kitlesel olarak bizim her hangi bir dini bayramımızı kutladıklarını gören Müslüman var mı?!!!

  Bizim bayramımızı kutlamaya tenezzül etmeyenlerin bayramlarını Müslümanların kutlamalarının dini,milli,ahlaki,insani bir gerekçesi var mı?

   Üstüne üstlük bu bayram ismi altındaki kutlamalarda içki içilmesi,Tombala veya hangi isim altında olursa olsun paralı veya parasız olmasına bakılmaksızın kumar oynanmasının bir dini milli açıklaması var mı?

  Yok ise ve Yüce kitabımız Hz. Kuranın Ali İmran Suresinin 19. Ayeti kerimesinde Cenab-ı Allah(C.C.) tarafından yalın ve net olarak muteber tek dinin İslam olduğu belirtilerek batıl olan bir dinin bayramını bir Müslüman neden,hangi akıl veya gerekçeyle kutlar?

  Hem de bu dünyada kime benzer isek Ahirettede onlarla haşrolunacağımıza dair İlahi emre rağmen yılbaşını kutlamak Müslüman için ?Cehenneme biletin? adıdır!!!

    CEHENEME GİDEN YOLUN BİLETİNİN MALİYETİ 200 İLA 1000 LİRA!!!

    Yılbaşı gecesi bu kutlamayı dışarıda her hangi bir restoren ile Otelde veya eğlence yerinde  gerçekleştirmenin bedeli ise kişi başına 200 liradan başlayarak 1000 lirayı buluyor.

   Yani Müslüman´ın  haram olan  ve kutlayanı günaha sokan bu  icraatı için birde cebinden bu kadar parayı harcamanın izahı varmı?

   Hiçbir Müslüman´ın kendi hür iradesiyle ve  üstüne üstlük birde cebinden para harcayarak,ayrıca sağlığından da olarak Cehenneme giden yol olan Yılbaşını kutlamaması ve bundan şahsına,ailesine,cemiyete ve cemaatte doğacak tüm maddi ve manevi zararlardan kendisi ile ailesi ve etrafını koruması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


normal genc
28.12.2016 08:24:15
yahu Allah akıl fikir versin size inşallah. daha NOEL ve YILBAŞI nın farklarını bilmeden cahil cahil yazı yazmayı araya bir tane ayet serpiştirmeyi nasıl beceriyorsunuz çok gülüyorum size. tamam cahil olabilirsiniz ama cahil ölmek zorunda değilsiniz açıp okuyun biraz yılbaşı nedir noel nedir. töbe töbe sabah sabah güldürdün beni :)

Ali Genç
28.12.2016 23:48:14
TEKZİPTİR ================ Sayın"normal genc" mahlasıyla yazan okuyucum öncelikle akli vicdani olan her türlü eleştiriye 1977 yılından bu yana yazdığım tüm köşe yazılarımda açığım. Öncelikle şunu bilmeni isterim. Yaklaşık 40 yıldır her yıl ortalama yazdığım 400 yazımın her birini yazmak için ortalama 1 saat zaman ayırırken bunları araştırmak için ise günler hatta haftalar ayırırım. Bunu yapmamın 1. sebebi kul hakkına girmemek,2.si gerçekleri yazmaktır. Defalarca noel kutlamalarının yapıldığı tarihlerde Avrupa ülkelerinde bulunduğumdan Ortodokslar ile Katolikler arasında,hatta ortodokslarında fener rum patrikhanesi ile ermeni patrikliği arasındada kutlamalarda farklılık olmasına rağmen Hırıstiyanlığın en büyük mezhebi olan katolikler tarafından genel olarak Aralık ayının son haftasından başlanarak noel kutlanır ve yılbaşı gecesi ise bunun finali olarak yapılır. Türkiye gibi bazı ülkelerin miladi takvime geçmelerinden sonrada maalesef bir kısım insanlar başka dinlerin tüm bayramları ile geleneklerini İslam dinin kesin men emrine rağmen bu kutlamayı yapanların geneli tıpkı yılbaşını Hırıstiyanlar gibi içkili,bir çeşit kumar olan tombalalı ve balolu şekilde kutlamaktadır. Sizin cahillik söyleminizi bu bilgiler ve kesin olarak defalarca şahit olup yazdığım haber ve köşe yazılarım dada belirttiğim gibi Hırıstiyanlar için Noel ve yılbaşı kutlaması birbirinden ayrılmaz şeylerdir ve bu onların inancına göredir. Bu nedenle isnat etitğiniz Cahililği ret ediyorum. Dinimizin bu kesin emrine rağmen yılbaşını kutlamak isteyenlere hele,hele birde onların yani Hırıstiyanların yaptığı gibi içkiyle,kumarla balo ile kutlamak isteyenlere söyleyeceğim tek şey"senin dinin sana benimki bana" olur

27.12.2016 07:47:15

Ali Genç

Müslüman´ın cehennem biletinin adı ?Noel kutlaması?

Müslüman´ın cehennem biletinin adı ?Noel kutlaması?