Pazar günü Ali Tok ağabeyin netten paylaştığı önemli bir notuna gözüm takıldı. Sonra verdiği MSN adresinden Resulullah efendimizle ilgili yarışma konusu yapılan kitapları inceledim. Son dönemlerde kuzu postuna bürünüp kendilerini kamufle etmek için saklanan malum yapı Peygamber efendimizin hayatı ile ilgili yarışmalar düzenlemeye başlamışlar. Hem de dereceye girenleri umreye göndereceklermiş.

      Umreyi ve haccı çok fazla tercih etmeyen bu yapının hediyesi olarak bunu düşünmelerine doğrusu şaşırmadım desem yalan olmaz. Kitabın içinde okuyucuyu Yahudilerle dostluğa teşvik edildiğini görmek insanı üzmüyor değil.

       Malum yapı her ne kadar kuzu postuna bürünse de farklı isimler altında faaliyetlerine devam ediyor. İşte bu yarışmayı da başka bir isim altında yapıyorlar. Ali Tok ağabeyin paylaşımını sizlere aktarayım, ama bu kitapların resminde köşeme koyma gereği duydum bilgi sahibi olun diye.

     ?Efendimizin Aile Hayatı?, ?Peygamberimizin Kutlu Hayatı ve Hazret-i Muhammed? adlı kitapları yayınlayan ?Peygamber Yolu Derneği İktisadi İşletmesi? adlı dernek, bu üç kitaptan yarışma düzenliyor. İnternet üzerinden yapılacak yarışmada dereceye girenlere umre gibi mükâfatlar verilecek. Her şey ne kadar masum değil mi? Siz öyle zannedin. Şimdi size ?Efendimizin Aile Hayatı? adlı kitabın 315. sayfasından birkaç cümle:
     ?Ne yazık ki günümüzde, Resûlullah´ın bütün problemleri çözdüğü bu sulh dönemine [dipnotun üst paragrafında Hayber´in fethinden sonraki dönem, sulh dönemi olarak belirtiliyor] hiç bakılmamakta ve gerginliğin üst perdeden yaşandığı Hayber´e odaklanılmaktadır. Problemli zeminden [İslâm-Yahudi ihtilâfı] çözümün çıkması da imkânsızdır ve sonuç da hep bu çizgide cereyan etmektedir. Şayet günümüz insanı çözüm istiyorsa ve bu isteğinde de samimi ise Efendimiz´in her türlü problemi çözerek Yahudilerle birlikte yaşadığı son 3,5 yılına odaklanmalıdır.?
     Ne güzel değil mi? Yani Yahudi´yle dostluk kuracağız. Kim diyor bunu? Üzerinde "Ali Demirel-Yücel Men? yazan ?Efendimizin Aile Hayatı? adlı kitap. Kim yayınlamış? ?Peygamber Yolu Derneği İktisadi İşletmesi? diye birileri. Kim bunlar? Aha bir yarışma da bu! Ama sizi fazla yormayalım. Hani bir zamanlar Hz. Resulullahı (asm) kamyonete bindirip film malzemesi yapma cür´etini gösteren o sapık kavim var ya! Hani bir zamanlar ?Türkçe Olimpiyatları? adı altında her türlü fısk u fücurun işlendiği yerde ?Peygamberimiz de oradaydı? diyen bir fırka-i dâlle var ya. İşte onlar. Şimdi kılık değiştirdiler. Yine Hz. Peygamber Efendimizin hayatını sözde yarışma konusu yapıp bu sapık fikirlerle dolu kitapları okutacaklar. Hıristiyan ve Yahudi muhabbetini yaymaya devam edecekler. Sakın aldanmayın! Müslüman, bir delikten iki defa ısırılmaz!
    İslâm dinini bozmak için her mel´aneti işlemekte beis görmeyen bu ifsâd komitesi, düzenlediği ?Herkes Onu okuyor? adlı yarışma ile ne niyette olduğunu yukarıdaki ifadelerle belirtmiş oluyor. www.peygamberyolu.com,www.herkesonuokuyor.com gibi internet adresleriyle zehirini kusuyor. Muhammed´in (asm) muhabbetini değil, Yahudi´nin muhabbetini yerleştirmeye çalışıyor. Aman dikkat!?


28.03.2016 22:08:35

Erdogan Kaya

Müslüman´ı Yahudi dostu yapacaklar

Müslüman´ı Yahudi dostu yapacaklar