Son dönemlerde şer gurupları ile ortak hareket edenlerle bazı Molla Muhammed karşıtları Feto ile ittifak etmiscesine Molla Muhammed ve ekibi referandumda hayır verecekler diye algı operasyonu ve propoganda yaptıkları bilinmektedir.
Bu nedenle bu konunun aydınlanmasını düşünerek Urfaya gittim Molla Muhammed le bu meseleyi konuştuk. Kendisi bu konuya şiddetle karşı çıkarak tepki göstermiştir. 
Gidin oyunuzu kullanın ama hayır demeyim evetinize karışmam espirisi ile verdiği cevapla yol yapanla yol bozanı aynı tutamayız. Gidin oyunuzu kullanın dedi. Yani evet olarak oyunuzu kullanın dedi

     Hatta kayıt altına almamızı istediği sözlerini söylemediğim sözleri söylenmiş gibi gösterenlere bu cümlelerimi sesimden gönderin dedi. Bu konu ile alakalı isteyene gönderebilirim.
Yani fetönun iki yıl şiddetine maruz kalan asrın aliminden böyle bir hata beklemek ahmaklık olur. Bu konunun bilinmesi için ikinci şahıslara duyrulur. Duyurmak isteyenlerde paylaşabilir. Ses kaydının birisiini sizler aynen aktarıyorum:

     ?Türkiyede bir örgüt var kim oyunu verirse kafir olur, bu hareket Mısırdan Afganistandan başladı bize kadar geldi. O gün bize fetva soruldu, bunu diyen Yahudi milletinin gizli ecnebi örgütünün sözüdür, müslüman böyle söylemez. Çünkü bugünki oyun dinle alakası yoktur ki, bunu getirip dini mesele haline geirerek müslümanları oya karşı tenbih edip meydanları dinsizlere bırakmak bu bir oyundur. O zaman alemi islamın bazı yerlerinden ufak bir muhalefet vardı. Son zamanlarda bütün ulemayı islam bunu kabul etti bu bir dıştan gelen oyundur. Halife seçmiyoruz dünyamıza idareci seçiyoruz, birisi dünyamıza iyidir diğeri iyi değildir. Birisi din namına bizi az ezer birisi çok ezer. Biz bunu seçiyoruz halifei izam mı seçiyoruz. Zaten dünyada dine dayalı devlet yasaktır. Peki o zaman kime bırakacağız bu idareyi, o zaman zorla hırsız gelir. Gidin oyunuzu dünyamıza az zarar verene oyunuzu verin bu fetvayla beraber particilik yapmayın, particilik yapmak o partinin bütün günahlarına ortak olmaktır. Hacıbeyin dediği gibi attım gitti o kadar. İstanbuldan birisi gelmiş oy vermek küfürdür diyor. Ne alakası var oy vermenin küfür olmasıyla ne alakası var. Biz dünyevi bir idareci seçeriz birisi az hırsız diğeri çok hırsız, biz az hırsızı tercih ederiz. Birisi çok zalimdir, birisi az zalimdir biz az zalimi tercih ederiz. Birisi dini çok bozuyor birisi az bozuyor, birisi İstanbulda köprü yapıyor birisi köprü yapmıyor, köprü yapan köprü yapmayandan iyidir. Bu tür lafları gizli bir örgüt çıkarıyor, böyle demek günahtır. Oy verende vermeyende kafir olmaz.?

     Bu sözler bu dedikoduyu çıkaranlara güzel bir cevap olsa gerek. Ülkenin zalim ve kafirlere karşı mücadele verdiği dönemde Mollanın Avrupanın yanında olmasını beklemek kadar ahmaklık olamaz.

      Hiçbir kimse onu istismar etmesin yukardaki cümleleri alenen ve açık olarak bize herşeyi anlatmaktadır. Bu nedenle herkes gidip oyunu kullanabilir. Kimsenin lafınada , dedikodusunada itibar etmemelidir. Kendisini istismar edenlerede şiddetle kızmaktadır. Ben bu yazıyı ve sözlerini referandum öncesi paylaşmak istedim.


14.04.2017 09:06:11

Erdogan Kaya

Müslüman üzerinde oynanan oyunlar

Müslüman üzerinde oynanan oyunlar