Yüce Rabbimiz’in tüm yarattıkları ve bunların içinden seçtiği Peygamberlerinden sadece bizim Peygamberimiz Nebiler,Nebisi Hz. Muhammed(S.A.V.) efendimize bahşettiği kendisiyle dünya gözüyle yüz,yüze görüşmesi olan Miraç biz Müslümanlar için onur ve şereftir.

    Çünkü bu  kutlu yolculuğunu hem yer yüzü ,hemde sema yolculuğu ilk insan ve ilk Peygamber Hz. Adem(A.S.) efendimizden bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)e kadar gelip geçmiş sayısını sadece Yüce Yaratıcımızın bileceği fakat tevatürle 124000 olduğu dini kaynaklar tarafından belirtilen Peygamberlerin arasında sadece bizim Peygamberimize nasip oldu.!!!!!!!!!

    MÜSLÜMANLAR GÜNDE 5 DEFA MİRAC’A ÇIKIYOR

    Nebiler,Nebisi Efendimize Rabbimizin bahşetti bu kutlu hediyeye kavuşan Peygamberimiz Mabud’undan ayrılırkende ondanda  biz ümmetine 5 Vakit Namazı ve şirk koşmadıkça  tüm Müslümanların Cennete gireceği müjdesiyle döndü.

    Bu güzel müjde gereği Mabud’umuza şirk koşmadan ömürlerini sürdüren Müslümanlar eğerki karşılığını sadece  ondan dileyerek Namaz kılma sorumluluğunun verildiği yaşlarından itibaren her gün 5 Vakit Kıbleye dönerek huşuyla Namaz kılma sorumluluğunu yerine getirirlerse her gün 5 defa Mirac’a çıkarlar.

    Tüm Müslümanların Cenab-ı Allah(C.C.)’ın emrettiği tüm menfiliklerden kaçarak emretttiği tüm iyilikler,güzelliklerle birlikte 5 Vakit Namazınıda aksatmadan sırf Onun rızası için kılarak Mirac’a çıkmaları dileğiyle.

    Tüm İslam aleminin Mübarek Mirac Kandili kutlu olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


25.05.2014 00:00:00

Ali Genç

Mirac`a çıkmaya varmısınız`

Mirac?a çıkmaya varmısınız?