Bilinenin tekrarını yapmanın hiç mi hiç lüzumu yok.

Son günlerde başta Hakkâri ve Iğdır illerimiz olmak üzere bölgede devam eden onlarca güvenlik görevlimizin canına sebep olan olayları da.

Bu olayların bahane edilerek ülkemiz sathındaki bölücülüğü teşvik etmek için yapılan provokasyonları gerçekleştirenlerde.

  Bunların açık ve gizli sponsorları da eylemlerini kendi hür iradeleriyle yapmıyorlar!!!

Olayları çıkartanlarda Kamu düzenini sağlamakla görevli onlarca vatan evladını kalleşçe katledenlerde, provokatörlerde kesinlikle taşeron!!!

KIŞ KIŞLIĞINI PUŞT  İSE PUŞTLUĞUNU YAPIYOR!!!

 İnsanlık, ahlak ve hukuk dışı bu kirli işin taşeronluğunu yapanlara ?İsterseniz kış kışlığını ,puşt puştluğunu yapar? ,isterseniz ?Su uyur düşman uyumaz ?deyin.

     Taşeronlara işi havaleden olayların sahibi olan 1. Elden ihaleyi alanlarda kendilerine verilen hainliğin gereğini yapıyorlar!!!

HEDEF SEVRİ HORTLATARAK MÜSLÜMANLARI ANADOLU´DAN ÇIKARTMAK!!!

Bunları yönlendiren, verilen karanlık görevin gerçekleştirilmesi için gerekli  finansı sağlayan üst akılda ayan beyan ortada!!!

İSLAM DÜŞMANLARI 1000 YILDIR BAŞARAMADIKLARINI İÇİMİZE BÖLGE VE ETNİSE FİTNESİ TEFRİKASI  SOKARAK MÜSLÜMAN ELİYLE KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRMAKTIR!!!

 Bunların 1. maksadı 1000 yıldır İslam düşmanları tarafından dıştan, içimizde bulunan uşakları tarafından  içeriden akla gelen, gelmeyen tüm gizli ve açık çabalara rağmen bölünmeyen milletimizi bölge ve etnik durumlarına göre bölmek.

    Ardından ise tıpkı 1. Dünya Savaşından sonra sevr antlaşmasıyla yaptıklarını gerçekleştirmek ve hangi etnik kökenden olduklarına bakmadan Müslümanları 1000 asırlık ana yurtları Anadolu´dan  çıkartmak olduğunu beşikteki bebeler bile anlıyor?

1000 YILDA GERÇEKLEŞTİRİLMEK İSTENEN TÜM ÇABALARI İSLAM KARDEŞLİĞİNE ÇARPTI!!!

?Böl Parçala ve Yut? prensibi gereği 15 asırdır  her vesileyle binler hatta on binlerce gizli ve açık çalışmayla gerçekleştirilmeye çalışılan fakat Dinimizin ?Müslüman Müslümanın Kardeşidir!? emri gereği Müslüman olanların aynı ana ve babadan doğan karındaşlar, hatta bunların Müslüman olmayanlarından daha fazla bir birilerinin asıl kardeş olmayı tercih ettirmeleriyle 10 asırdır sürdürülen kirli oyun her defasında İslam kardeşliği yıkılmaz duvarına çarptı.

İSLAM KARDEŞLİĞİ KIYAMETE KADAR PAYIDAR KALACAK!!!

     Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)´e gelen risale ti kabul edenlerle başlayan din kardeşliği şeytan ve uşaklarının tüm çabalarına rağmen kıyamete kadar devam edecek.

DİN KARDEŞLİĞİ 10 ASIRDA ETNİK OLARAKTA TEK MİLLETE DÖNÜŞTÜ!!!

  Bu kadim kardeşlikle genelde tüm İslam coğrafyasın da, özel de ise  Anadolu da yaşayan çeşitli etnik kökenden gelen Müslümanların  1071 Malazgirt Zaferinden başlayarak  40 nesildir birbirileriyle kız alıp vermeleriyle Türkiye genelindeki  hangi etnik kökenden olurlarsa olsunlar mutlaka geçmiş ve  şimdiki zamanlarda herkesin istisnasız olarak diğer etnik kökenden dedesi,ninesi,dayısı,amcası,halası , teyzesi ve yeğenleri var!!!

  Tıp ilmine göre her çocuk 46 kromozomdan oluştuğu için milletimizin tamamı 40 nesildir aralarında süren akrabalık bağlarıyla din kardeşliğinin yanında tıbben de etle tırnak, kemiğin içindeki ilik olmayı da aşarak!!! damarın içindeki al ve akyuvarlar gibi bir birinden ayrılamaz tek vücut olduk.

      BİRLİKTE RAHMET,AYRILIKTA AZAP VAR!!!

    Üst akıl, bu aklın emrini yerine getiren ihalecileri de içeri ve dışarıdaki gizli ve açık taşeronları Efendimizin ?Birlikte rahmet, ayrılıkta azap var emriyle tek vücut olmuş 81 milyonu bir birinden nasıl ayıracaklar?!!!

 Bu dünyada tek vücut olmuş Müslümanlar bu kardeşliklerini Pazara kadar değil Mezara hatta mezardan da ötesindeki ahirette de sürdürecekler.

 İç ve dış bilinen ve bilinmeyen hainler tarafından yapılan ahlaksızca saldırı hükümetin kararlı duruşu ve bu duruşun gereğini can siperane yerine getiren kahraman güvenlik kuvvetlerimiz tarafından  analarından doğduklarına pişman edilen  aralıksız olarak devam eden operasyonlar hızla  sonuca ulaştırılıyor.

 Milletimize ve siyasilerimizle, Meslek Odalarımız, STK´larımız ve Medya organlarına düşen kendi  çıkarları yerine ülkemizin ve milletimizin ortak istikbalini düşünmek.

    Milli duruşumuzu dost ve düşmana vakar içinde gösterirken çoğu kuzu postuna bürünmüş kurt olan bölücülerin ekmeğine yağ sürecek, onları sevindirecek, dostlarımızı ise üzecek davranışlardan uzak durarak Mülki amirlerce alınan kararların uygulanmasına yardımcı olmaktır!

    Dünya durdukça 15 asırlık din kardeşliğimizin devam ederek Mezara ve hatta ötesine kadarda devam etmesi için herkesin üstüne düşeni görevi aklı selimle yapması, aksinden ise kaçması dileğiyle.

    Cuma´nız mübarek olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


11.09.2015 10:24:05

Ali Genç

Mezar dan da ötesi

Mezar dan da ötesi