Son 10 yıldır konuyu her yıl yazdığım ondan fazla haber ve köşe yazısıyla gündeme getiren ve ayrıca her yerde bulabildiğim her fırsatta aralıksız olarak sürekli olarak savunan olarak asıl kaynağından öğrenmem gereken haberi bir okuyucu gibi Pazartesi günü okudum.

    Okuduğum saatte gazeteler baskıya girdiğinden övgü ve yergimi belirten bu yazımı yayına yetiştiremedim.

   Çarşamba günü ise ekmeğini yedikleri sahipleri mutlak efendileri olan milletimizin iradesine kast ederek manevi ve maddi istikbalini söndürmek için gece yarısı Beyaz Saraydan ?Bizim Çocuklar Türkiye´de darbe yaptı? sözüyle ifşa olan  velinimetleri olan milletimiz yerine uşakları oldukları ağababaları tarafından yaptırılan 12 Eylül 1980 kanlı  kap kara  darbesinin 38. yıl dönümü olması nedeniyle bu konuyu işlediğimden.

   Bugün yazmayı planladığım ilimizde yapılan Dünya Yamaç Paraşütü Yarışmalarıyla ilgili yazımı erteleyerek ancak Meslek Odalarının gecikmelide olsa istikbalimizin olmazsa olmazı olan meselelere 1 eksiğiyle de olsa sahip çıkmalarını ancak bu gün yazma imkanı bulabildim.

DEMİR TAVINDA DÖVÜLECEĞİNDEN MUHALFET PARTİLERİ VE MESLEK ODALARIYLA STK LAR TARAFINDAN HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN AÇIKLAMA 2 HAZİRAN ÖNCESİ VEYA O GÜN YAPILMALIYDI!

    Daha öncede defalarca ve sonuncusunu 10.Ağustos günü yazdığım ?Demir Yolunun Gecikmesinin 2.Sorumlusu Muhalefettir!?

    2 gün sonra ise 12 Ağustos günü ise? Demiryolunun Hizmete Girememesinin 3.Sorumluları Meslek Odaları Ve STK´lardır? yazılarımda da belirttiğim gibi istikbalimizin 1. Olmazsa olmazı olan  toplam olarak 115 yıl süren 2 ilçeli esaretimizin ana sebebi olan Aksaray-Ulukışla tren hattımızın ihalesinin hızlandırılması için gerekenlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın  24 Haziran  Seçimleri öncesi 2 Haziran günü ilimize yapacağı ziyaret öncesi veya o gün meşru yollardan fırtınaları kopartmaları gerekiyordu. 

 GECİKMELİDE OLSA SEÇİMDEN SONRA YAPILAN2 AÇIKLAMA ÇOK OLUMLU BUNLARIN TAKİP EDİLMESİYLE 2 MESELEMİZ VE UNUTTUKLARI MESELEMİZDEDE SONUCU HIZLANDIRMAK MÜMKÜN!

    Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Başkanları Cüneyt Avan ve Hamit Özkök ile Meclis Başkanları Nurettin Yapılcan ve Fatih Tekin ile oda üyelerinin 2. Sini Pazartesi günü yaptıkları bu konudaki açıklamaları iki başkanı ve meclis başkanı olan delikanlıları tanıyan olarak konuyla ilgili samimiyetlerini ortaya koyduklarını görerek çok sevindim..

   Konunun sonuca ulaşıncaya kadar Aksaray-Ulukışla tren hattımızla içme suyumuzun çözüme kavuşturulmasının yanında can damarımız olan E.90´ın Ankara-Niğde otobanından en az şekilde etkilenmesini sağlayacak tedbirlerin alınması konusunda da gerekenleri aynı samimiyetle yapacakları konusunda kendimden emin olduğum kadar bu delikanlılardan da  eminim.

MESLEK ODALARININ BAŞARISI İÇİN MUHALFET PARTİLERİ İLE STK´LAR TARAFINDAN DESTEKLENMELİ!

  Meslek Odalarının Seçimden sonra 2. Sini Pazartesi günü olmak üzere 2.defa bir araya gelerek istikbalimizin olmazsa olmazları olan meselelerin çözümü konusundaki samimi çabalarının istenen zamanda hedefe ulaşabilmesi için şimdiye kadar gerekenleri yeri ve zamanında yapmayan Muhalefet partileri  ile  Sivil Toplum Kuruluşları tarafından da aynı samimiyetle  kendilerinin bu çabalarının desteklenmesi şarttır.

   Meslek Odalarına Muhalefet partileri ve STK´lar tarafından sağlanacak samimi destekle  medeni hukuk içinde dile getirilecek taleplerin ilimiz milletvekilleri tarafından da görülerek konunun gereğinin mutlu istikbalimiz için en kısa zamanda yapılması dileğiyle.

     Cumamız mübarek olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


14.09.2018 00:16:24

Ali Genç

Meslek Odalarının İstikbalimizin Çabasına Ulaşılmasına Muhalefet ve STK Desteği Şart !

Meslek Odalarının İstikbalimizin Çabasına Ulaşılmasına Muhalefet ve STK Desteği Şart !