Kuru laf kalabalığına kurban edilerek komisyona çekilen önerge mağdurlarına Reisten müjde!!!  
Tuzu kuru olan kuru kalabalık tarafından umursanmayan 4000 Baba ile eşinin ve on binlerce çocuğun bu mağduriyetine şükürler olsun milletimizin dertleriyle dertlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ilgisiz kalmamasıyla umutlar yeniden yeşerdi!!! 
2. EŞTEN DOĞAN ÇOCUKLARIN MAĞDURİYETİ YAPILAN Bİ ÇOK DÜZENLEMELERLE GİDERİLMİŞTİ 
   Daha önce bir çok hükümet döneminde defalarca 2.eşten doğan çocukların haklarını kullanamamalarından dolayı uğradıkları mağduriyetin ortadan kaldırılması ve bu çocukları annenin kabul etmesi veya babanın Noterden çocuğunu tanımasına benzer bu uygulamaya gibi olan düzenleme karşısında muhalefet tarafından akla ziyan bir gürültü kopartıldı. 
YAPILMAK İSTENENLE TECAVÜZCÜLER DEĞİL,EVLİLİKLER VE YUVALAR YIKILMAKTAN KARTARILACAK! 
 Geçen Salı günü TBMM´sinde kabul edilmesi beklenirken oluşturulan algı operasyonuna kurban edilen düzenleme tıpkı 2. Eşten doğan çocukların haklarını korumak maksadıyla defalarca yapılan düzenleme gibi bir realitenin gereğini yapmak mevcut mağduriyetleri ortadan kaldırırken kesinlikle tacizci ve tecavüzcüleri ise kapsamıyordu. 
  Gerekçesi ise TBMM´sine sunulan bu konudaki dilekçeler ve ceza istatistiklerinin ardından ortaya çıkan fiili durumun ortadan kaldırılmasına dayandırılan bu düzenlemeyle bu konuda verilen bilgilerde de belirtildiği gibi tecavüzcüler af getirilmediği gibi tecavüzcü ve tacizcilere ceza indiriminin sağlanması da kesinlikle söz konusu değildi!!!  
   Aksine fiilen var ola hapiste bulunan 4000 aile reisinin ve bu kadar eşle  on binlerce çocuğun geçimlerinin sağlanamaması nedeniyle yıkılacak evlilikleri kurtarmak,baba sevgisinden yoksun olan çocukları bundan kurtarmak içindi. 
YASAL DÜZENLEMEYLE HİÇ KİMSE AF EDİLMEZKEN,SADECE BİR DEFAYA MAHSUS OLARAK MEVCUT FİİLİ DURUMU ORTADAN KALDIRMAK İÇİNDİR! 
 Yapılmak istenen düzenleme taciz ve tecavüzdeki Cebir(kaba kuvvet) tehdit veya iradeyi etkileyen başka bir zorbalığı yapanları da üstüne basıla,basıla belirtildiği gibi kapsamıyor. 
  Aksine geleneksel olarak yapılan küçük yaştaki evliliklerin önüne bundan sonra tamamen geçilmesi sağlanırken,mevcut gönüllü evliliklerde hukukta suç olan taciz ve tecavüz olmaksızın 18 yaşını doldurmadan  kadın ve erkeğin isteği, ailelerinin de rızasıyla yapılan düğünle yapılan evlilikler için açılan davalarda yapılan yargılamalar sonucunda verilen cezalarla ortaya çıkan eş ve çocukların mağduriyetini önlemek maksatlıydı! 
   Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talimatıyla göle su gelinceye kadar kurbağanın gözünün patlamasının önüne geçilerek 4000 yuvanın yıkılmasının en kısa zaman önlenmesi için gerekenlerin zamanında gerçekleştirilmesinin sağlanması dileğiyle. 
DİLEK İÇME SUYUNA EN KISA ZAMANDA KAVUŞMAK!!! 
  Aksaray´ın yarım asır boyunca içme ve kullanma suyu sıkıntısına neşter vuracak olan Seçim Hükümeti döneminde Başkan Yazgı´nın azimli çalışmasıyla Kalkınma Bakanlığınca kabul edilen projenin temeli ilimiz protokolü nünde katılımıyla Cumartesi günü Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından diğer yatırımlarla birlikte 15 Temmuz Milli İrade Meydanında atıldı. 
   Nasip olursa Çarşamba günü daha geniş şekilde bilgisini vereceğim çalışmanın hizmete girmesiyle Aksaray´ın 2045 yılına kadarki içme suyu sıkıntısı tamamen ortadan kaldırılacak. 
   Hemşerilerimizin dileği temel atma töreni esnasında Bakan Eroğlu tarafından yüklenici firmadan alınan taahhütle 15 Temmuz 2018 de hizmete girmesi planlanan çalışmanın önündeki en büyük engel olan kamulaştırma sıkıntısının da ortadan kaldırılmasıyla 7/24 esasıyla en kısa zamanda tamamlanarak şehrimizin yeterli,kaliteli suya kavuşturulmasıdır!!! 
  Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. 
 

27.11.2016 19:13:35

Ali Genç

MAĞDURLARA TAYYİP REİS MÜJDESİ!

MAĞDURLARA TAYYİP REİS MÜJDESİ!