Bayramın 1. günü mezarlık ziyaretinden dönerken kuytu bir köşede alkol alanlar gördüm.
 İnsanlığın maddi ve manevi sağlığını korumayı şiar edinen dinimiz İslam’da alkolün sağlığa zararlı olmasının yanında gündelik yaşantıyı da olumsuz etkilemesi nedeniyle Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.) “İçki bütün kötülüklerin anasıdır” diye belirtiyor.
  İçkinin bu zararına rağmen kişi haram olduğunu kabul ederse ve içilmesini teşvik etmez ve içtikten sonra topluma zarar vermez ise günaha girmesine rağmen içen dinden çıkmaz.
  Yani zararı kendisinedir.
  Samimi şekilde tövbe ederse musibete uğramayacağı, o suçu hiç işlememiş gibi af edileceği dinimizde belirtilir.
6 AYDIR 33 BİN MÜSLÜMANI KATLEDEN 75 BİNİNİ YARALAYAN SİYONİSTİN VE BU KATLİAMI DESTEKLEYENLERİN MALLARINI KULLANANLAR MADDİ VE MANEVİ MUSİBETİ PARALARIYLA GÖNÜLLÜ OLARAK SATIN ALIYORLAR!!!
  Yazının girişinden bu orta başlığa kadar yazılanlar günah olsa da yapana zarar veriyor.
  Fakat Peygamberimizin “Doğudaki bir Müslümanın ayağına diken batsa, batıdaki Müslüman o ayağına diken batan kardeşinin acısını hissetmedikçe kamil iman etmiş sayılmaz” diyor.
Peygamberimiz bunu demesine rağmen Ekim’in 6’sından şimdiye kadar Gazze’deki binaların tamamına yakınını bombalayarak yıkarak en az 33 bine yakın masum sivil Müslümanı katleden,75 bin kişiden fazlasını yaralayan, geriye kalanlarını ise yeterli yemek ile suya bile erişimini engelleyen Siyonist İsrail ile bu katliamı  yapması maalesef bu acıyı hissetmeyenler tarafından bu katliama silah ve  mühimmat taşıyanlar var.!!!
 Ramazanda bile Müslümanların katledilmesine rağmen iftar ve sahurda kendi ürünlerinin tüketilmesinin reklamını yapan ve yıllık karının önemli bölümünü soykırım yapan İsrail’e veren içecek markasının ürünlerini satın alanlar.
 Gazze saldırısı başlatıldığında İsrail askerleri kast edilerek” Kahraman(!)ordumuzun yiyeceği bizden.” diyenlerin milletler arası hazır yemek zincirinin mamullerini tüketenler.
 Hazır yemek zinciri gibi savaşanların kahvesini karşılayan markanın kahvesini ve sigaralarını içenler.
 Bu soykırımcının sahibi olduğu net şekilde bilinen temizlik maddeleriyle güzellik malzemeleriyle diğer mallarını kullananlar.
  Bu İnsanlık düşmanı Siyonist’in saldırılarını kınamayan aksine bu soykırımı yapanın yanında olanlarında  akla gelen tüm ürünleri ile birlikte akaryakıt  markalarından yakıt alanlarda maddi ve manevi musibetleri Siyonist’in mallarını kullananlar gibi maddi ve manevi musibetleri  para ile üstüne çekenlerdir.!!!
 Çünkü;
   Kul azmayınca Mevla’mızın bela yazmayacağı “Kul’a bela gelmez; Hak yazmayınca. Hak bela yazmaz; Kul azmayınca…” sözünde belirtiliyor.
TÜRKİYENİN 54 MALIN İSRAİL’E SATIŞININ YASAKLANMASINI TÜRK MİLLETİDE TOPYEKUN DESTEKLEMELİ!!!
 Türkiye Cumhuriyetinin Filistinli mazlum ve mağdurlara gıda ve insani yardımının soykırımcı İsrail tarafından engellenmesi üzerine dünyada ilk olarak 54 önemli ürünün ihracatı hükümet tarafından yasaklandı.
 Hükümetin aldığı bu kararın Siyonist mallarının top yekun olarak boykot edilmesiyle bu malların tüketimindeki %30’luk azalmanın katlanarak devam ettirilerek milletimizin  sıra dağlar gibi hükümetinin  ve devletinin ardında durarak haklılığını dik duruşla dünyaya ispatlanmasının yanında  gönüllü olarak  çağrılan maddi ve manevi beladan da milletimizin kurtulması dileğiyle.
  Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

(*) Bu yazımda  yer verdiğim  Müslümanın  din kardeşinin ayağına batan dikeni hissetmesi, kul azmadıkça Hakkın bela yazmayacağı ve Türkiye’nin İsrail’e ihracat yasağını “https://www.google.com/search?q=m%C3%BCsl%C3%BCman+din+karde%C5%9Finin+aya%C4%9F%C4%B1na+batan+dikeni&sca_esv=2465539c7fa84006&sca_upv=1&cs=1&filter=0&biw=1093&bih=479&dpr=1.25
https://www.tyb.org.tr/hamdullah-isik-kula-bela-gelmez-hak-yazmayinca-46328h.htm
https://www.bloomberght.com/turkiye-israil-e-54-urunun-ihracatini-kisitlama-karari-aldi-2350878” dan aldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ali Genç.


11.04.2024 08:22:00

Ali Genç

MADDİ VE MANEVİ MUSİBETİ PARA VERİP ÇEKENLER !!!

MADDİ VE MANEVİ MUSİBETİ PARA VERİP ÇEKENLER !!!