Meşhur hikâyedir.

İki kör birlikte dolma yerken biri diğerine ?Sen neden dolmaları  ikişer ikişer yiyorsun?? diye sormuş.

 Bunun üzerine diğeri ?Senin gözünde benim gibi kör olduğuna göre  dolmayı ikişer yediğimi nasıl görüyorsun?? der.

 İddiacını cevabı ?Çünkü ben ikişer, ikişer yiyorum da ondan.? olur.

KILIÇTAROĞLU´NUN KONTROLLÜ DARBE SÖYLEMİ 15 TEMMUZ GECESİ GÖRÜNTÜLERİYLE İKİŞER,İKİŞER DOLMAY YİYEN KÖRÜN HİKAYESİ GİBİ

 Buda aklına şimdi nereden geldi derseniz?

Kılıçtaroğlu´nun önce  Meclisin darbeden sonra aldığı demokrasiye sahip çıkılan darbecileri  ve darbeleri telin eden karara imza atması.

    Ardından ise Yenikapı Mitingine katılarak memleketimizi işgalini planlayanları mitinge katılan milyonlarca kişiyle birlikte Türkiye geneli ile dünya genelinde bulunan 85 milyon vatandaşımızın yanında dünya kamuoyunun önünde de önce kınaması.

   Ardından ise Referandum öncesi 249 vatan evladının katledilerek şehit edilmelerine,2200 vatan evladının ise  çeşitli yerlerinden yaralanarak gazi olmalarına sebep olan kalkışmayı yok sayarak aslında böyle bir darbe olmadığını, bunun  kontrollü bir şekilde birilerinin tarafından yapıldığını belirtmesine kamu oyunun geneli inanmadı.

   Fakat Kılıçtaroğlu´nun kendisinin o hain kalkışmanın yapıldığı gecede bu darbecilerin izniyle Hava limanından kaçışı aslından kontrollünün nasıl olduğunu bizzat ortaya koyuyor.

    Kılıçtaroğlu alçak Darbenin yapıldığı gece Atatürk Havalimanına geldiğinde oradan medya  aracılığıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli´nin yaptığı gibi kendi partililerini ve kamu oyunu darbecilere karşı direnmeleri bunun için meydanlara çağırması gerekirken  bunu yapmadı.

   Yine aynı gece Hava limanına gelen Cumhurbaşkanın yanına giderek orada onunla birlikte daha önceki? Darbe olursa önce tankın üstüne ben çıkarım? sözünün gereğini yapması gerekirken bunu da yapmaması gidip Bakırköy Belediye başkanın evinde geceyi geçirmişti.

PAZARTESİ GÜNÜ A HABER KANALINDA YAYINLANAN GÖRÜNTÜLER KANIMI DONDURDU!

   Pazartesi gecesi ve  Salı gün boyunca A Haber kanalında dönen, bir çok başka kanallar tarafından da  ve yine Akşam,Sabah ve Milat gazeteleriyle birlikte bir çok yazılı medya organlarında da yayınlanan görüntüler ve  bunlarla ilgili  yapılan haberlere konu görüntüler kanımı dondurdu.

  Görüntülerde Havalimanına gelen Kılıçtaroğlu  darbeyi telin atma ve daha sonra Cumhurbaşkanının yanına gitme yerine Havalimanını  terk etme çabası içindeki telaşı.

    İlk çıkış yapacaklarında  VİP salonu nizamiyesinin önünde 2 tankın olduğu bilgisi üzerine tekrar içeriye giriliyor.

   Bu arada yayınlanan görüntülerde tankların yanına gelen bir aracın ardından bu tankların oradan ayrılmalarıyla Kılıçtaroğlu´nun da  darbecilerin izniyle kontrollü olarak ayrılması

    Ekrana getirilen görüntülerde korumaların ise sürekli olarak cep telefonlarıyla görüşmesiyle  darbecilerle yapılan görüşmeler saniyesi, saniyesine göz önüne seriliyor.

   Bu görüntüleri görünce kendisi kontrollü olarak havalimanından çıkan Kılıçtaroğlu ile çifter dolma yediği için arkadaşının kendisi gibi yaptığını belirtmesinden normal ne olabilir ki?

   Ülkemizin her türlü millet iradesine aykırı olan kalkışmalardan, hukuksuzluklardan ve haksızlıklarla  mücadelesini kazanabilmesi için gerekenlerin en büyük hakem ve yer yüzünün yegane hakimi olan milletimiz tarafından önce 16 Nisan Referandumunda yapılması ve kıyamete kadarda bunun devam etmesi dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


12.04.2017 13:48:13

Ali Genç

Kör´ün Çift Dolma´sı ve Kılıçtaroğlu´nun kontrollü darbe İddiası

Kör´ün Çift Dolma´sı ve Kılıçtaroğlu´nun kontrollü darbe İddiası