45 yıl önce bu gün ülkemizin başına gelen ve her yönüyle bizim  demokrasi,insan hakları inanç ve fikir hürriyeti ile birlikte ekonomik yönden de  en az yarım asır gerilememize.

 Biz gerilerken bizim gerilememize sebep olan bahtsızlığı yaşamayanların ise bu arada yarım asır ilerlemeleriyle medeni ülkelerle aramıza 1 asırlık kalkınma seviyesi açılmasına sebep olan 12 Mart Askeri cuntasının kalkışması gerçekleştirildi.

   Ekmeğini yedikleri milletin ve yine millet tarafından alınan silahların sahiplerine çevirildiği 12 Mart 1971 darbesi baştan sona kadar akla gelen tüm dini,milli,ahlaki ve yasal hiçbir dayanağı olmayan kalkışmadır.

   9 MART´TA KOMİNİST DARBEYİ ENGELLEYENLER

     3 GÜN SONRA KENDİLERİ MİLLETE DARBE YAPTILAR!!

 Daha genel seçimlerin yapılması ve Adalet Partisinin %46.55 Oy yüzdesiyle 256 milletvekiliyle iktidar olmasının üstünden 15 ay  bile geçmeden Emekli Korgeneral Cemal Madanoğlu başkanlığındaki TSK içindeki komünist subaylardan oluşan bir ekip tarafından yapılmak istenen darbe onların içine sızmış olan MİT´çi merhum Mahir Kaynak tarafından haber verilmesiyle bu darbe önlendi.

 Müsebbipleri çeşitli hukuk ve idari cezalara çarptırıldı, bazıları ise resen emekli edildi.

   Bu şekilde darbeyi önleyenler adına Genelkurmay başkanı Memduh Tağmaç tarafından Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay´a bir yazılı muhtıra verildi.

   Verilen bu muhtıraya geçen sene 17 Haziran´da vefat eden ve millet tarafından kendisine verilen 46.55 oyun arkasında durma cesareti göstermeyen Süleyman Demirel´in korkaklığıyla fiiliyata geçti.

   Ülkemizin akla gelen tüm kalkışmaları kıyamete kadar bir daha yaşamamsı için akla gelen tüm olumsuzlukları ortadan kaldıracak yeni bir anayasanın yapılmasıyla mümkün olduğundan gerekenin zaman geçirilmeden yapılması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


12.03.2016 12:20:36

Ali Genç

Korkaklık eseri darbe

Korkaklık eseri darbe