İçeride ve dışarıdaki millet düşmanlarıyla ve onların ağababalarıyla var gücümüzle sürdürülen mücadeleye, sözde kredilendirme kuruluşlarının tüm negatif propagandalarına rağmen Türkiye´nin açıklanan ve dünyanın kalkınan tüm ülkelerine geride bırakan %7.5´luk büyüme rakamı gerçekten de tüm vatandaşlarımızın göğsünü kabarttı.

 Bu güzel gelişme sadece bizim göğsümüzü kabartmadı !dünyanın dört bir yanında bize umut bağlayan mazlumları da, mağdurları da sevindirdi.

   Yurt içi ve dışındaki tüm alçaklıklara rağmen elde edilen bu oran kelimenin tam anlamıyla bir başarı destanıdır.

   Bizlerin ve bize umut bağlayan tüm mazlum ve mağdurları sevindiren, bize ve  neslimize düşman olanlarla onların uşaklarını ise kahreden bu başarı destanını yazanlarından Mevla´mız razı olsun, atalarına rahmet eylesin.

KALKINMANIN NİMETLERİNDEN TÜM VATANDAŞLARIN FAYDALANMASI SAĞLANMALI!!!

  Kalkınmamız özelliklede son 15 yıldaki kalkınmamız gerçekten düz mantıkla izahı olmayan sadece ve sadece manevi destekle izah edilecek bir başarıdır.

 Bu başarıdan dolayı kişi başına düşen milli gelirin 2750 Dolardan 10.500 Dolara çıkması, Maaşa ve diğer gelirlerin 2002´ye göre alım gücünün yükselmesinin sağlanmasına  rağmen gerekli  bazı tedbirlerin alınmaması nedeniyle tabana tam olarak bu başarı aksettirilemedi.

 Bu nedenle  yetkililere bir çağrımız var!!!

 Bu çağrımız özelde Aksaray Milletvekilleri Ak Parti Myk üyesi ve Grup Başkan vekili İlknur İnceöz Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Vali Aykut Pekmez ,Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Ak Parti il Başkanı Hüseyin Altınsoy´a.

  Onların aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´adır.

 Bu çağrımı özelde esnaflarımız, genelde ise vatandaşlarımız adına elçi olarak yapıyorum.

 Elçiye zeval olmaz.

   MANTAR GİBİ BİTEN AVM´LER KÜÇÜK ESNAFA KEPENK KAPATTIRIYOR!!!

    Esnafların özelliklede küçük esnafların dile getirdikleri en önemli sıkıntılarından birisi büyük sermayeli kuruluşlar tarafından işletilen çok şubeli AVM´lerdir.

     Tüm Türkiye genelinde kelimenin tam anlamıyla mantar biter gibi her köşe başında açılan çok şubeli AVM´ler yüzünden oralarda bulunan bakkal dükkanlarının yanında çok şubeli olmayan marketlerde hem kepen indiriyorlar, hem de bunların yüksek kiralama bedeli nedeniyle kiralayacak uygun yer bulamıyorlar

    Küçük esnafın korunmasının birinci çaresi  sadece Aksaray da sayılarının 60´ı bulduğu belirtilen çok şubeli bu EVM´lere mutlaka sınırlandırılma getirilmesi .

   Yine günün belirli saatlerinde ve özellikle hafta sonlarında demokrasileri ve kalkınmaları yüksek sevide olan ülkelerdeki gibi bu AVM lerin kapanmasının sağlanması.

    Bunların trafiğin kitlenmesine sebep olmaları nedeniyle şehir dışlarına yani merkeze uzak yerlere açılmalarının sağlanması isteniyor.

    Vatandaşların yetkilere diğer çağrısı ise sermayelerini eriten enflasyonun dizginlenmesi için özellikle döviz kuruna karşı tedbirler alınması, yüksek faizin dizginlenmesinin sağlanması.

    Maaşlara bu kalkınmadan sağlanan avantajın aksettirilmesi gibi tedbirlerin alınması isteniyor.

    Bu ülkenin sahibi olan vatandaşın isteklerine gerekli hassasiyetin gösterilmesinin sağlanması, siyasetçilerinde sürekli olarak tek başlarına vatandaşların içine girerek onların dert ve sıkıntılarını öğrenerek çözümü için ilgililere iletmeleri dileğiyle.

      Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


2.04.2018 00:00:56

Ali Genç

Kıskandıran Kalkınmanın Makbul Olabilmesi İçin Tabana Yayılmalı

Kıskandıran Kalkınmanın Makbul Olabilmesi İçin Tabana Yayılmalı