Karikatürist olsaydım başını uzatmış ve kesecek giyotinin düğmesine basan.

  Darağacının üçlüsünün içinde bulunan yuvarlak ipin içine boynunu uzatıp eliyle de ipi çeken şeklinde bir karikatür çizerdim.

   Karikatürle belirtmek isteyeceğim olay ana muhalefet partisinin durumunu ortaya koyardı..

   Türkiye´nin çok partili sisteme gerçek manada geçtiği 1950´den bu yana bir defa dahi milletin desteğini alarak iktidar olamayan!!!

    Fakat  istisnalar dışında genel olarak ana muhalefet partisi olma konumunu koruyan CHP´nin yönetimi ve mensuplarının 16 Nisan referandumu öncesi söylemleriyle kamu oyunun genelinin kanaatine göre intihar ediliyor.

 ÖNCE 16 NİSAN´IN ESASI OLAN BAŞBAKANLIĞIN KALDIRILDIĞINI BİLMEYEREK?YA EVET ÇIKMASINDAN SONRA CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN AYRI PARTİLERDEN SEÇİLİRSE??POTU!

   Bu referanduma damgasını vuran şey hiç kuşkusuz  CHP genel başkanı Kılıçtaroğlu´nun kamuoyunda tebessümle karşılanan referandumun ana fikrini oluşturan Başbakanlık müessesinin kaldırılmasını bilmediği  imajını veren ?Ya evet çıkmasından sonra Başbakan ve Cumhurbaşkanı ayrı partilerden olursa?(!)? sözleri.

    Daha sonra mecliste aylarca süren çalışmaların ardından yapılan değişikliklerin net olmalarına rağmen Kılıçtaroğlu´nun ve partinin hatiplerinin bu konudaki aksi sözleri.

DENİZ BAYKAL ?HAYIR? OYLARINI ÇOK ÇIKARTARAK  EVETÇİLERİ DENİZE DÖKMÜŞ OLCAĞIZ!!!?

  MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli´nin Afyon mitinginde dile getirdiği CHP´nin eski genel başkanı Deniz Baykal´ın ?Hayır? oylarının çok çıkmasıyla ?Evet? cilerin denize döküleceği mealindeki sözleri.

CHP KONYA MİLLETVEKİLİ BOZKURT´UN?EVET ÇIKSA BİLE YİNE İZMİR´DEN DENİZE DÖKERİZ(!)?

 CHP Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt´un Halk TV´de yaptığı konuşmada vatandaşlarımızın iradesini ve kendilerinin ecdadımız tarafından Kurtuluş Savaşının sonunda denize döktüğü işgalci Yunan Palikaryasına benzeterek ?Evet? oyunun %60-65 oranında çıkması halinde bunu yapanların İzmir´den denize döküleceğini belirtmesi.

KEMAL KILIÇTAROĞLU´NUN 15 TEMMUZ´UN KONTROLLÜ BİR DARBE OLDUĞUNU ,ADİL ÖKSÜZÜN MİT ELEMANI OLDUĞUNU BELİRTMESİ KABUL GÖRMEDİ!

     Yine Referandum tarihi yaklaştıkça muhalefet partilerinin eleştirilerinin dozunu arttırırken bir taraftan bu akla ziyan milli iradeye saygısızlığı ortaya koyan konuşmaları yapanların partide tutulmalarıyla dolayı olarak söylenenlerin onaylanması.

   Ülkemizde demokrasiyi yıkmak ve işgale açık hale getirmek maksadıyla yapıldığı tahkikatlarda netleşen uçaklara, top ve tanklar ile ateşli silahlara karşı direnirken şehit olan 249  Şehit ve bu alçakça darbe esnasında çeşitli yerlerinden yaralanarak Gazi olan 2193 vatan evladını görmeyerek bunun kontrollü bir darbe olduğunu belirtmesi.

   Cumartesi günü İstanbul´da ?Evet? platformu tarafından Yenikapı´da yapılan  mitingde de  hatipler tarafından belirtildiği gibi bu darbe kontrollü ise  sayın Kılıçtaroğlu neden Yenikapı daki muhteşem mitinge Cumhurbaşkanı ve Başbakanla MHP genel başkanı Bahçeli ile katıldı.

   Yine bu konuda kamu oyu adına bir soruda benden  ?Mademki 15 temmuz kalkışması kontrollü yani senaryolu bir şeydi  Kılıçtaroğlu neden TBMM´sindeki darbeyi lanetleyen bildiriye imza attı??

   Yine bu alçakça hain darbenin emrini Pensilvanya´daki  eli kanlı örgütün lideri Fetö´ye onaylattığı belgelerle kanıtlanan firari Adil Öksüz´ün devlet omurgasının ön önemli kurumlarından birisi olan Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT) elemanı olduğunu belirtmesi komu oyu tarafından satın alınmadı!!!

     Geleceği Mevla bilir amma kamuoyunun genelinin beklentisi Pazar günü yapılacak referandumda ?Evet? oylarının ?Hayır´ın çok, çok üstünde olacağının belirtilmesiyle Ana muhalefet partisi başta olmak üzere diğer ?Hayır? cılar tarafından da söylenenlerin vatandaşlar tarafından satın alınmadığın gösteriyor.

    Yine kamu oyunun genel ekseri tarafından siyasi taassubun milli iradenin önün geçirilmesiyle çıkma ihtimali yüksek olan ?Evet? oyları ana muhalefetin ise intiharı olacağı kanaatidir.

    Pazar´a kadar Ana muhalefet ile diğer muhalefet partilerinin eleştirilerinde milli iradeye karşı sürdürülen itici söylemleri yerine birleştirici söylemlerin almasını sağlamaları ve milletimize  yakışır bir olgunlukla referandumun en güzel şekilde sonuçlandırılması için ana muhalefet ve iktidar partisi tarafından gerekenin yapılması dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


9.04.2017 13:48:40

Ali Genç

Kendi Mahkumiyet Kararını Alan ve İnfaz Eden Parti

Kendi Mahkumiyet Kararını Alan ve İnfaz Eden Parti