Gerçektende olayın tamamını yazmaya kelimeler yetmez!

Bu konuda şimdi ve bundan sonra ülkemizde ve dünyada ne kadar yazı yazılırsa yazılsın mutlaka eksik olacak.

Çünkü ihtiyar dünyamızın tarihinde böyle muhteşem bir olay yok.

Kıyamete kadarda olur mu olmaz mı bilinmez!

Olursa da Evvel Allah(C.C.)ın izni ile bizi örnek alarak gerçekleştirilir.

TARİHTEKİ DEMOKRASİ ÇABALARININ HİÇ BİRİNDE BÖYLESİ SAMİMİ VE İSTİKRARLI BİR BİRLİK YOK!

Tarihçi değilim,fakat  özelde Aksaray,genelde ise Türkiye,İslam ve dünya tarihini 50 yıldır araştıran olarak ta.

2011´de tüm partiler tarafından yapılması konusunda söz verilen fakat maalesef şimdiye kadar havanda su dövülmekten öteye geçilemeyen, O zamanki Meclis Başkanı Cemil Çiçek´in çağrısına uyarak çorbada tuzumun olması için 3 yıla yakın zaman içinde araştırıp seri şekilde gazetemizde yazdığım insanlığın başlangıcından günümüze kadarki  tarihte böyle bir  birliğe rastlayamadım!!!

Tarihin bilinen ilk başlangıcından günümüze kadar silahsız insanların Tanklara, Makineli tüfeklere, Savaş uçakları ve helikopterlerine karşı gövdelerini siper edenlere rastlamadım.

15 TEMMUZ´DA İNSANLARIMIZ İMANLARIYLA ÖLÜME KOŞTULAR!

Yine tarihte hainlerin ekmeğini yedikleri kendi efendileri,sahipleri olan milletine karşı  en modern savaş makineleriyle açtıkları ateşte yanlarında ölen ve yaralanan arkadaşlarını göre,göre ve biraz sonra kendilerinin de aynı akıbete uğrayacaklarını tatlı canlarının alınacağını umursamadan bu zalimlerin üstüne giden sivillerde yok.

Baş komutan,Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısıyla sokağa,meydanlara,hava limanlarına,askeri kışlalara, resmi kurumlara,yayın organlarına sadece ellerindeki bayraklarla koşan.

Tankların namlusundan çıkacak top mermisi kendilerine değmese bile oluşacak sıcakla kavrulacaklarını bile topunu tutan, paletlerinin içine parke taşlarını atarak ve egzozlarını gömlekleriyle kapatma zekası ve cesaretini gösterenlerde yok.

Askerleri içindeki kışlalarda  resmi kurum ve özel kurumlarını hafriyat araçları,otobüsleriyle esir eden kurumlarda, onların başında bekleyen millette yok.

Resmi kurumları,yayın organlarını,Hava limanlarını yine silahsız olarak Asker elbisesi giymiş hain bölücü Fetö/Pyd li teröristlerinden kurtaran.

Bunun için 240 kişinin şehit olması,2000´den fazla kişinin ise yaralanmasını umursamayan.

Yaralıları hastanelere taşımaya çalışan Ambulanslara asker elbisesi giymiş teröristler tarafından ateş açılmasına rağmen sağlıkçıların canlarını hiçe sayarak inatla bu hizmetlerini sürdürmeleri.

Resmi sağlık kurumlarının yanında dal hastaneleri de dahil tüm özel sağlık kurumlarının da tüm acillerini yaralıların tedavilerine açmaları.

Polislerin bir taraftan içlerindeki terör örgütüne mensup hain mesai arkadaşları ile mücadele ederken,diğer taraftan ise asker elbisesi giymiş bölücüleri onların silahlarıyla kıyaslanmayacak sayı ve  nitelikteki silahlarla bertaraf etmeleri de.

Bir taraftan bu ülkemizin geleceğine kast eden,bizi parçalayıp yutmak isteyen din kisvesine bürünen hainlerle mücadele edilip,onların devletin tüm silahlı ve silahsız kurumlarından temizlenirken,diğer taraftan da onların müttefiki olan bölücü terör örgütüyle de aynı anda azimle ve istikrarlı şekilde mücadele edilmesi de.

Bu çalışmalar yapılırken hiçbir yorgunluğun,zafiyetin gösterilmemesi,tüm devlet  kurumlarının saatin çarkları gibi simetrik olarak çalışmaya devam etmesine de.

Tüm bu iç ve dış hainler ile onların ağababaları olan İslam düşmanı üst aklın çabalarına rağmen ülkemizin ekonomisinde ise çarkların olağan dönemdeki gibi dönmeye devam etmesini de tarihler yazmıyor.

HAİN KALKIŞMA VE ONLARLA YAPILAN MÜCADELEYE RAĞMEN EKONOMİ ETKİLENMEDİ!

Hiçbir malın ve hizmetin eksikliğinin olmaması ve bunların fiyatlarının artmadığı.

15 Temmuz Cuma´yı 16 Temmuz Cumartesi ye bağlayan Saat:025´den 10 Ağustos Çarşamba gecesini 11 Ağustos Perşembeye bağlayan geceye kadarki geceleri sabahlara kadar 81 ilimiz ile 1000 ilçemizde aralıksız devam eden.

90 yaş üstü ve 10 yaş altı nüfusunun dışında kalanların tamamına yakınının illerinin ve ilçelerinin mülki ile mahalli yöneticileri,Emniyeti mensupları, il ve ilçe birim amirleri,Meslek Odaları ve STK´larla 27 gece boyunca aralıksız olarak Demokrasi nöbet tuttuğu yer yüzünde başka bir ülke ve millet yok.

Bu muhteşem destanı tam olarak kim yazabilir ki?!!!

Bunu ancak Türküyle,Kürdüyle,Arabıyla,Boşnağıyla,Arnavutuyla,Tatarıyla ve Romanıyla din kardeşliğiyle  yek vücut olmuş milletimiz yazar!!!

Dünya durdukça Türkiye´mizin payidar olabilmesi için bu birlikteliğimizin daima korunması dileğiyle.

Cuma´mız mübarek olsun.

Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.


12.08.2016 09:27:17

Ali Genç

Kelimeler yetmez!

Kelimeler yetmez!