Öyle bir teklif ki Kargalar duyduklarında katıla katıla gülmekten üstünde durdukları daldan patır, patır yere düştüler.

  Bu kadarını hayatlarında duymadıklarından gülmekten bayılarak yere düşen zavallı kargaların tamamı ölürler. Böylesine Absürt! bir şeyi şimdiye kadar kargalarla birlikte insanlarda duymamıştır. !!!

 Zavallı hayvancıklar nasıl gülmesinler ki?  kendi istihbarat teşkilatları tarafından hazırlanan raporda bile PKK´nın bir alt kuruluşu olduğu belirlenen PYD ve sessiz harflerden isimlerini alan alt ve yan kollarını destekleyen ABD suçüstü  yakalanınca ne yapacağını şaşırdı!!!

MARABALAR AĞALARIYLA BAŞ MARABALARINI VEYA BİR EL DİĞER ELİ İLE KENDİ KAFASINA SIKARMI?!!

Şaşkınlığından bu desteklediklerinin terör örgütü olduklarını, NATO´nun 5. Maddesi gereği ülkemize içeride yaptığı binlerce vatandaşımızın can ve mal kaybına sebep olan terör eylemleriyle, sınırlarımıza ise yaptığı füze ve diğer silahlarla saldıranlara bu madde gereği ABD tarafından savaş açılması gerekirken onlara ?Eğit/Donat ?yöntemiyle binlerce TIR ve uçak doluş her türlü silah yardımında bulunmasıyla  ülkemiz vatandaşlarının katledilmesini açıklayamayan ABD sonunda  bu kargaları güldüren teklifi de  suç üstü psikolojisiyle yaptı!

  Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Bürüksel´ deki NATO toplantılarında görüşen 45 yıl boyunca ordu içinde bulunan bu nedenle kimin ne olduğu, neyin nasıl yapılacağını çokta iyi bilen ABD Savunma Bakanı General Jim Mattis suçüstü yakalanma psikolojisiyle PYD´nin  PKK yı yok etmekte kullanılması ,kullanılabileceği gibi akla izana, mantığa uymayan bir teklifte bulundu!!!

  Bu dar mantığa göre Cezaevindeki ?Bebek Katili ? lakaplı PKK nın kurucusu tarafından terör örgütünün Suriye´deki kolu olarak kurulan ve tüm üst birimlerinde PKK´ın kurucuları ile üst yöneticileri tarafından yönetilen bu Marksist Leninist örgütle isim babası ve kurucusu PKK nın yok edilmesi sağlanacak(!).

    PKK vücudunun kolları veya bacakları olan bu örgüt nasıl  bir koluyla diğer koluna, bir ayağıyla diğer ayağına veya kolları ve elleriyle vücudunun diğer organlarıyla kafasına ve diğer azalarına kurşun sıkacak?    Yersen tabi ki.!!!

   Amma Türkiye eski Türkiye olmadığından Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan´da, Başbakan Binali Yıldırım´da Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli´de, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´ da bu saçmalıklara inanmadılar. Milletimiz gibi bu milletin içinden çıkanlarda inanmadılar.

GÜÇLÜ OLANIN DEĞİL HAKLI OLANIN DAİMA KAZANAN OLMASI NEDENİYLE ABD TÜRKİYE´NİN SOMUT KANITLARI,NATO´NUN 5. VE BM´NİN NEFSİ MÜDAFA HAKKI VEREN 51.MADDESİNE UYACAK!

   Daha önce ağzına vurularak lokması alınan eski Türkiye sanılarak yapılan oyalama taktiklerinin önce Fırat Kalkanı ardından ise Afrin Zeytin Dalı Harekatıyla sivillere zarar verilmeden sadece terör örgütleriyle yapılan destan yazılan mücadeledeki ülkemizin başarısı ve tüm ret ve inkara rağmen PYD nin PKK  tarafından kurulduğunun ülkemizin binlerce kanıtlanmış somut tezinin yanında ABD´nin kendi  istihbarat kurumları tarafından da senatoya sunulan raporla belirlenmesiyle ABD suçüstü olunca Türkiye´nin dediğine gelmek mecburiyetinde kaldı!!!

  Türkiye´ye ikili ilişkilerin düzeltilmesi ve bundan sonrada karşılıklı güvenin sağlanması için gelen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson(Tilirsın)´ın Perşembe akşamı 3 Saat 15 dakika Külliyede Cumhurbaşkanı Erdoğan´la, Cumartesi günü ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile tarihi Ankara Palas da yapılan görüşmeden sonra yayınlanan Türkiye ve ABD ortak bildirisinde ABD´nin Türkiye´nin  terör ve terörün bitirilmesi, iki müttefik ülkenin birbirilerine olan güvenlerinin yeniden tesisi konusunda ve bunların sağlıklı sürdürülmesi için gerekli ortak oluşumların sağlanmasına karar verildiği belirtildi.

ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN TÜRKİYE BU DİK DURUŞUNU AYNI ŞEKİLDE SÜRDÜRMELİ

Ülkemiz içinde ve dışındaki vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğiyle birlikte bölgemizin güvenliği için Türkiye bu dik duruşunu Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Cumartesi günkü partisinin Afyonkarahisar ve Eskişehir  kongrelerinde de belirttiği gibi Müttefiklerini tıpkı ABD ile olan münasebetlerindeki ve Almanya ile Başbakan Yıldırım´ın ziyaretiyle başlanan karşılıklı iyi dileklerdeki  gibi  dışlamadan, müttefiklik ilişkilerine zarar vermeyecek seviyedeki ilişkileriyle sağlanmalı.

  Dünya durdukça birlik ve dirliğimizin devamı için mesleği, etiketi makamı ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın üstlerine düşeni yaparak milli meselelerimizde ?konu vatan olunca gerisi teferruattır? prensibinin gereği hükümetimizin yanında durması, aksinden ise kaçınılması dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


19.02.2018 09:26:25

Ali Genç

Kargaları gülmekten patır, patır daldan düşüren teklif

Kargaları gülmekten patır, patır daldan düşüren teklif