Gerçekten kadın olmak zor iştir, bunu bir erkeğin anlayabilmesi için bir aylık bir sürede kadın rolü üstlenmesi gerekir. Kadın bir Müşvik anne, bir eş, bir aşçı, bir hizmetçi, bir çocuk bakıcısı, çamaşırcısı, bulaşıkçısı, temizlikçisi ve hiçbir ek ücret almadan gece işçisidir.  Evine haftada temizlikçi alan hanımlar çocuklarını kreşler gündüz bakım evlerine bırakan hanımlar yemeği kahvaltı türü ya da dışarıdan sipariş eden,  ekmek arası dürüm yiyen hanımlar size sözüm yok, sizlerinde kendince bahaneleri mazeretleri vardır.                                                                                                                                                                                     Dünyanın yükü omuzlarında olup da hiçbir vakit şikayet etmeyen yaşam savaşını tek başına verilmeyeceğin farkında olup da eşlerinin babalarının çocuklarının yanında olan yazın tarlada bağda bahçede kışın ahırda hayvanlarla haşır neşir olan can kadınlar siz benim gözümde çağdaşlaşmadan çağı emeğinizle anlınızın teriyle çağı çağlar ilerisine götürerek, hak ederek kazanmış birer abidesiniz bizi bizden başkası ve bizi Allahtan bir emanet olarak yanında bulundurduğunun bilincine varmış erkek kardeşlerimizden eşlerimizden başka kimse anlayamaz. Siz aile denen koca bir imparatorluğun içişlerinden sorumlu birer bakanısınız

          Devlet de artık yasa ve kanunlarıyla mağdur kadının ve tüm kadınların yanında olduğu halde kadınlarımızı öfkeli, vicdansız kocaların kurşunundan koruyamaz oldu. sen çeşitli vadler le bir kadını kendine hayat arkadaşı seç ama onu hayat da da yapa yalınız bırak görevlerini yerine getirme kadının hayatını cehenneme çevir kadın  ayrılık kararı alınca da  öfkelen ve  onu bir kör kurşuna kurban et.biz anneler erkek ve kız çocuklarımızı evliliğe hazırlamıyoruz,sorumluluk vermiyoruz yirmi yaşını gelmiş gençlerimize sorumluluk vermiyoruz.evlenicide onca sorumluluğun altından kalkamıyorlar.

         Her şeyin başı eğitimi l evde başlıyor.çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamalıyız ki yuvadan uçtuklarında kanatları kırık vaziyette yeniden bize dönmesinler.kadınlarımız kelimesi bende hep vefa,cefa,fedakarlık sözlerini çağrıştırır.                                                                      

          Sakın o yüce ve ulvi görevinizi unutarak sokaklara dökülmeyin. siz geleceğe yön veren çocuklarımıza öğretmensiniz, dünya sıkıntısından bunalmış eşlere can yoldaşısınız kısacası siz evde tahtınızda oturarakta  dünyayı yönetecek güce sahipsiniz çünkü dışarıda dünyaya hükmettiğini zanneden erkeklerin ya eşi  ya ansısınız. Siz onay vermeden hiç bir iş de yol katedilmez.

         Seçimler yakalşırken siyaseti hizmet alanı olrak seçen tüm kadınlarımızada başarılar dileriz.kalın sağlıcakla


7.03.2015 17:55:21

Hafiza Çolak

Kadın olmak zor zaanat

Kadın olmak zor zaanat