Görünen köy kılavuz istemez!

Kendi siyasi çıkarlarını millet ve ülke çıkarlarından üstün tutan siyasiler aksini düşünse de.

Siyasi taassup yerine milletimizin ve ülkemizin istikbalini düşünenler ise ?Hayırlı? olacağını söylüyor.

 Çünkü yüksek ihtimal ile Nisan ayı ortalarında milletin huzuruna gelecek olan Gazi TBMM tarafından Anayasada yapılan değişiklikler onaylanınca istikrarsızlığa sebep olan koalisyon hükümetleri tarihe karışacak!

Mevcut  Anayasadaki  Vatana ihanet suçu dışındaki yargılama engellerini kaldıran ve Cumhurbaşkanını koruyan zırhlara son veren!,ayrıca TBMM´sinin 600 üyesinin denetimleriyle birlikte icraatlarını yargı organlarının denetimine de tabi hale getiren uygulamaları getiren.

  Belirlenen bu hukuk çerçevesinde millet yararına olan kararları alabilen Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından zamanında ve yerinde alınacak kararlarla yönetimdeki çok başlılığın sebep olduğu tereddütler ortadan kaldırılacak.

 Böyle olunca da bir zamanlar ülkemizin tüm gelirlerinin %86´sını ceplerine indirerek rant devşirenler  havalarını alacaklar!!!

   Milletin emeğinden ödediği vergiler ve diğer kamu gelirleri son 15 yıldan bu yana  nasıl ki her yıl artan oranda olduğu gibi artan istikrarla hem miktarı artacak,hem de artan bu miktarın yakın zamanda %100´ü kamu yararına harcanacak.

  Böyle olunca da insanlarımızın hayat standardını daha da yükselten şehir içi ve  şehirler arası daha çok yol,Hava limanı,Liman,Metro,Hastane,Okul ve diğer kamu yatırımları yapılacak.

  Daha çok ihracat için daha çok yatırım için daha fazla teşvik sağlanacak.

Şu anki bir birilerine rakip olan Erkler ayrımı yerine herkesin sınırını bildiği Yasama ve Yürütmenin birbirilerinin yapacağına karışmayan,haddini aşarak yerindelik kararı vermeyen sadece ve birbirini Hukuk çerçevesinde denetleyen Yasama,Yürütme ve Yargı oluşturulacak.

YENİ DÖNEMDE MİLLETİN EKMEĞİNİ YİYENLER DEĞERLERİYLE SAVAŞAMAYACAKLAR!

  Daha önceki ekmeğini yedikleri,suyunu içip havasını soludukları bu vatanın efendileri ve sahipleri olan velinimetleri milletimizin değerlerine karşı olanlar tarafından her MGK öncesi bir damla suda kopartılan gerginlikler çıkartanlarda destekleyenlerde havalarını alacaklar.

 Milletimizi kendi öz yurdunda parya gören zihniyeti ve bunlar tarafından dayatılan tüm dini ve milli değerler ile ülkemizin çıkarları yerine kendilerinin ve boyunlarındaki ipi çeken efendilerinin isteklerini yerine getirenler temizlenerek her zaman ve her yerde onlar yerine milletin dediği olacak.

  Bazen yükselse ve azalsa da milletimize son 1 asra yakın zamandır yaşatılan canından bezdiren uygulamaların tamamen bertaraf edilmesi sağlanacak.

      Gerçekleştirilen 2. oylamanın ardından tüm maddelerin TBMM´sinde birde toptan kabul edilen değişikliliklerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından de onaylanarak resmi gazetede yayınlanmasıyla 60 günlük referandum takvimi de resmen başlayacak.

     Nisan ayının ortası veya üçüncü diliminde bu değişikliklerin milletimizin önüne onay için gelmesi dileğiyle tüm akla ziyan engellemelere rağmen tarihinde ilk defa cunta dayatması dışında kendi hür iradesiyle yeni bir yönetim sistemini oluşturan bu değişiklikleri sağlayan  Gazi Meclisimizin ilimizin üç vekili  İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile diğer 80 ilin Vekilleriyle süreç boyunca onların arkasında  kale gibi duran Ak Parti Genel başkanı Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´yi  istikrarlı geleceğimize yaptıkları samimi katkıdan dolayı milletimiz adına tebrik ediyorum.

 TRUMP GORBAÇOV GİBİ OLUP AMERİKAN BAHARINIMI YAŞATACAK, ERDOĞAN´MI OLACAK!

  ABD´nin 45. Başkanı Donald Trump´ın göreve başlarken yaptığı konuşma birleştirici,uzlaştırıcı olmanın ötesinde hem dışlayıcı ve ayrıştırıcıydı,hem de tezatlar yumağıydı!

    Bizi ilgilendiren çelişki bile Trump´ın ne yapmak istediğini bilmediğinin net kanıtıdır!

     Bir taraftan müttefik Türkiye ile iyi ilişkiler kuracağını söylerken,öte taraftan ise PKK´nın Suriye´deki uzantılarıyla da  ittifak edileceğini belirtmesi olmayacak yaman bir tezadı ortaya koyuyor.

 GÖSTERİLER BİR AMERİKAN BAHARINI DOĞURURMU?

     Diğer taraftan Müslümanları ve kadınları dışlayan aşağılayan ırkçı söylemleri ise kendi ülkesi ve Amerika kıtasındaki ülkelerle Avrupa´daki yüz binlerin katıldığı mitinglerde protesto edilmesi birçok uzman tarafından daha önce Arap ülkelerinde yaşanan halk ayaklanmaları benzeri bir Amerikan Baharı olabileceği belirtiliyor.

   Bu gösteriler gerçekten Arap Baharı gibi ABD baharına dönüşür mü, dönüşmez mi? şimdiden bilinmez!

    Amma Trump bu tür nefret söylemlerini devam ettirirse öncelikle kendi ülkesinin nüfusunun %10´unu oluşturan Müslümanlar ve bunları sevenleriyle yeryüzündeki 2 milyar Müslüman ı karşısına alacak.

 Yani sözün özü Trump ya bu nefret söylentileriyle Sovyetler Birliğinin son başkanı Gorbaçov gibi ülkesini dağıtacak veya yeryüzü gerçeklerini idrak edip yanlışlardan feragat ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı örnek alarak ülkesini birleştirecek, müttefikleriyle daha iyi yaşanabilir dünyayı oluşturacak!

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


24.01.2017 10:11:14

Ali Genç

İstikrar için hayırlı olacak!

İstikrar için hayırlı olacak!