Aksaray´ın eskiden devede kulak dememe rağmen maalesef uzun tecrübelerimden sonra  bu kadarda olmadıklarını gördüğüm sadece bir elin parmakları  kadar  ancak olabilen  siyasileri, atanmış ve seçilmişlerinin dışında kalanları ile kamu oyu da maalesef gecenin en derin uykusunun yaşandığı en koyu uykuda !!!

   Bu derin ve koyu uykudan zamanında uyanılmaz ise tarihin tekerrürü kaçınılmaz olacak!!!

  Mevla´mız göstertmesin bununla da yeniden iki defa  elimize ve ayaklarımıza vurulan ilçelik prangasının tekrarlanması gerçekten de kaçınılmaz olacak.!!!

AKSARAY´IN ATANMIŞLARI,SEÇİLMİŞLERİ VE KAMU OYU DERİN UYKUDAN SİLKİNEREK UYANMALI!!!

  1861-1989 yılları arasında 115 yıl süren her yönüyle preslenmemize sebep olan 2 ilçelik esareti nedeniyle toplam olarak 115 yıl yeryüzünden adeta silinircesine yok sayılmamızın sebep olacağı olumsuzlukların tekrar yaşanması hiç mi hiç uzak değil.

  Buna kanıt isteyenlere yukarıdaki bilgisi verilen 2 ilçelik esareti yetmez mi?

   Bunu önlemenin ve kıyamete kadarda gelmesini önlemenin yegane çaresi şu andaki derin uykumuzdan zaman geçirilmeden hemen silkinerek uyanmamızda.

   Uyanınca da önce istikbalimizin olmazsa olmazı  olan 1920´de ilk gündeme getirilmesinden  84 yıl sonra 2004 ve 2009 Mahalli Seçimlerinde Ak Partinin Aksaray mahalli seçim vaadi olan o günden bu yana 2002-2014 arası o zamanki Ulaştırma Bakanı olan Başbakan Binali Yıldırım tarafından biri 2004,diğeri ise2010´un 18 Aralık tarihinde olmak üzere 2 defa tek başına sözü verilen.

    Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 26 Mayıs 2011´den başlanarak şimdiye kadar defalarca, 1 defada eski Başbakan Davutoğlu tarafından sözü verilen,5 şubat günü ilimizi ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından sondaj çalışmalarının başlatıldığı, ihalesinin bu sene yapılacağı belirtilen.

    Bakan Arslan dan 5 gün sonra ise 10 Şubat Cuma günü ilimizi yanlarındaki bakanlarla ziyaret eden  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından da bu sene ihalesinin yapılacağı, gelecek sene ise inşaatına başlanılacağı belirtilen Aksaray-Ulukışla Demiryolu projesinin tamamlanmasında.

     Tren hattımızla birlikte şu anki can damarımız olan fakat Ankara-Pozantı Otobanı hizmete açıldığında cazibesini yitirecek olan E. 90 Karayolunun cazibesinin de yine ilimizi 5 Şubat Pazar günkü ziyaretinde tren ve diğer meselelerimiz anlatılırken bilgisi verilen.

   Bunun üzerine ise bizzat benim yanımda ve tarafımdan kendisine sorulan sorular üzerine Bakan Ahmet Arslan tarafından sözü verilen E.90 Kara yolunun cazibesini devam ettirecek tedbirlerin zamanında alınmasında.

SİYASET HİZMET SANATIYSA AKSARAY OLARAK 11 FUL DESTEKLE YERİNE GETİRDİK!!!

ŞİMDİ SIRA BU FUL DESTEKLERİN KARŞILIĞININ ZAMANINDA ÖDENMESİNDE!!!

     Gerçekten de Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın her vesileyle belirttiği gibi siyaset sanatı vatandaşa hizmet ise Aksaraylı seçmen bu sanatın gereğini 2002-2017  arasında en iyi şekilde icra etti.

      2002´den bu yana yapılan 5 genel,3 mahalli seçimle 2 anayasa Referandumu ve 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığında biz üstümüze düşeni fazlasıyla yerine getirdik.!!!

      Aksaraylı seçmenin 11 ful desteğine karşılık ise hükümetten şimdiye kadar bize hiç mi hiç özel, artı hizmetlerle karşılık verilmedi!!!

   Şimdiye kadar yapılmayanların bundan sonra yapılması dileğiyle Vilayet ligimizin 96. Yıl dönümü kutlu olsun

       Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 


20.03.2017 23:14:54

Ali Genç

İstikbalimiz Tren Yolları ve E.90

İstikbalimiz Tren Yolları ve E.90